Snel! Zonder gemaar en alles werkt top!

Great view

Good can

• Levertijd

Prima product en goede service

Overzichtelijke site en snelle levering. Nu nog een handleiding in het Nederlands.

• Levertijd

Un service rapide, des prix bas et une orientation client au top.

J’ai commandé un bracelet connecté. Le soir même je me rends compte que le bracelet complémentaire ne correspondait pas ( blanc à la place de rose) . J’ai écrit un mail et le lendemain j’ai été livré: un bracelet connecté et un bracelet rose. Juste parfait!

Super blij

Snel geleverd, het geluid is super Perfect

• Levertijd

Zeer snel en goed afgeleverd

Een heel goed product, goed prijs kwaliteitsverhoging, waarvan ik al heel veel van genoten heb

• Levertijd

Fijn dat de levering snel ging. Blije zoon.

• Prijs N.v.t.

Super goede service

Perfecte spullen geleverd, ben er blij mee. Camera werkt fantastisch goed.

• Levertijd

Heel goed en levering ISS ook niet lang wachten

Top watch

Mi Watch doet wat het moet doen en een batterij duur van 16 dagen is super

Super snel geleverd

Leuk product tegen schappelijke prijs en volgende dag al in huis

• Levertijd

Zeer tevreden over de aankoop vd producten. Bij 1 was het effe uitzoeken hoe ik het kon verbinden maar dat lukte wel uiteindelijk.

Vlotte verzending

Vlotte verzending.

Tevreden

Naar verwachting.

Supersnel en goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie per mail. Artikel in goede staat geleverd. Ik houd dit bedrijf zéker in gedachten voor een volgende bestelling.

Perfect verlopen.

Ik kocht een Xiaomi air purifier 3C. Kon niet goed kiezen welk type best bij mij paste. Heb de ideale type vergelijker gevonden op een Xiaomi site, dan bij jullie besteld.

Hele goede service.

Het was een leuke ervaring om hier te bestellen

• Levertijd

Snel gelevetd uitstekende producten voor een prima prijs.

Boven verwachting

Prima geregeld

Mijn bestelling werd snel geleverd. In eerste instantie was het geleverde niet in overeenstemming met mijn bestelling, maar dit werd snel en accuraat hersteld zonder dat ik de eerste levering hoefde terug te sturen. Chapeau!

• Levertijd

Levering super snel. Product voldoet geheel aan verwachtingen.

Goede info snelle levering

Het was gemakkelijk zoeken en goede informatie. Bestelling ging goed en de levering was snel. Ook goed geïnformeerd over de levering.

Product snel in huis.

Flower care app werkt prima. Klein maar handig. Kan nu mijn tomaten planten de juiste zorg geven.

• Levertijd

It was a pleasant experience.

Fair prices , swift delivery... I had a minor mishap with my order but client service took care of it in less than 24 hours. Overall I recommend to anyone looking for Xiaomi products to check out their online store.

Duidelijke website en snelle levering

De producten zijn netjes in categorieën terug te vinden, de prijzen zijn erg netjes en de levering erg snel. Vloeiende gebruikerservaring op de website. Netjes! Klantenservice niet nodig gehad dus hierover kan ik geen beoordeling geven.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld