Na onvolledige levering toch opgelost

De ontbrekende accu’s worden nagezonden. Erg fijn!

supersnel

Ik had de activitytracker besteld op zaterdag en zou pas op dinsdag komen, volgens de mail. Hij arriveerde al op zaterdag. Supersnel dus.

Zeer tevreden!!

Product is makkelijk te bestellen. De bestelling werd snel geleverd. Heel blij mee.

Uitstekende service

Eerlijke prijs, en super snelle levering

ZEER snelle levering

Vrijdag middag besteld, zaterdag ochtend geleverd.

• Levertijd

Topspul voor een topprijs en snelle levering

Inmiddels diverse producten besteld bij XiaomiProducts en deze zijn snel en keurig geleverd.

quick delivery, great product

Delivery done next day when ordered at 19:30. Well packed, everything was in the box. The description on the site only missed the information about the product (that the head of the ventillator tilts up and down), but I found it somewhere on youtube.

• N/A

snelle levering en kwalitatieve producten

De levering was zeer snel en we zijn zeer tevreden over de producten van Xiaomi. De prijs is zeker een pluspunt.

• Levertijd

Powerful in a compact size

Perfectly acceptable air cleaner. Does a great job fast and efficiently. When I first plugged it in my air quality was rated moderate 175 according to the easy to read dimmable display. It took only about an hour to see the rating drop to 001. I leave it on and it spins up while cooking but mostly sits there silently keeping the air in my house nice an clean. When pollutants rise the fan gets audible as expected, and this thing moves a lot of air quickly returning to it's standard silent running speed. Obviously the real test of this will be when spring is in full swing and my pollen allergies are at their worst ( The reason I purchased it ) The app is clean, easy to navigate and works perfectly so far. I would have no problems recommending this device to anyone looking for a nice air purifier.

Prima ervaring

Kan er niets negatief over zeggen.

Goed en snel service

Snel geleverd.

• Prijs N.v.t.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

• Levertijd

Niet informeren dat de product niet alles doet wat belooft is.

Ik heb een 70MAI Pro Plus A500 dash cam gekocht. Na installatie blijkt dat het niet goed functioneert met de bijpassende App op een Apple iPhone. Na onderzoek van klachten op Internet en ook in de reviews van de App in de Apple Store blijkt dat dit een lang bestaande probleem te zijn. Dit hadden de verkopers moeten weten. Na contact met Xiaomiproducten kunnen zij mijn klacht door laten sturen naar Xiaomi helpdesk. Daar krijg ik alleen de suggestie om de laatste versies te installeren (zaten al op). Terug naar Xiaomiproducten krijg ik de vraag de dash cam to te sturen zodat zij het kunnen testen. Onbevredigend.

Snel. Perfect.

Mijn eerste bestelling. Snel geleverd in Belgie (de volgende dag). Geen enkele aanmerking

• Levertijd

Prima producten voor een nette prijs

Natuurlijk op Ali expres goedkoper, maar hier verzekerd van een snelle levering en voorzien van een goede garantie.

• Levertijd

Goede beschrijving, top product en snelle verzending

De website is zeer duidelijk, goede productomschrijving, snelle verzending. Enige tip die ik heb is kijken naar recente wetgeving over kosten doorbereken en betaalmethodes (iDeal, Paypal, visa etc.).

• Levertijd

Mooie producten voor een goede prijs.

Recommended

Good price with qualities and fast delivery.

• Would you recommend us? No

weer een prettige aankoop

snel en betrouwbaar

Netjes verpakt, snelle bezorging

Het bandje ziet er prima uit. Netjes verpakt. En volgende dag al bezorgd.

Zeer snel geleverd

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Snelle en goede levering

Duidelijke website, snel en goed kunnen bestellen. Volgende dag geleverd volgens afspraak. Super netjes, aanrader

beste prijs-kwaliteit verhouding

uitstekend

Waar voor je geld.

Doet wat hij moet doen,super scherp beeld, GPS , handig beelden via Wi-Fi downloaden

Robot stofzuiger

Werkt goed, snelle levering.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld