snelle levering. Artikel is zoals omschreven

Zeer tevreden over de snelle levering. Maken waar wat ze beloven. Prima kwaliteit prijs verhouding.

• Levertijd

Goede productomschrijving, snelle keuze, sne geleverd en blij met mijn aankoop !

• Levertijd

Sturen andere producten op dan je besteld (maar helpen daarna wel).

Sturen andere producten op dan je besteld en geven dat toe. Voorbeeld: Aqara Hub besteld en de M1S ontvangen (die ze ook los verkopen op hun site). Ook had ik de Yeelight Ledstrip Plus besteld en een S1 versie ervan ontvangen die dus niet werkt met de Mi Home app. Heel hinderlijk. Update: ik kon het product retourneren en heb netjes mijn geld terug gehad.

Snel en correct verzonden volgens afspraak

Snel en correct verzonden volgens afspraak

super snel geleverd

Super snel geleverd, zeer tevreden. Weegschaal is een mooi degelijk produkt.

Super snelle levering

Bestelling snel geleverd, super service!

• Levertijd

Goeie producten en top klanten service

Buiten het feit dat ze goede producten aanbieden is de klantenservice de kers op de taart.

Geweldig.

Snelle service, wij zijn dik tevreden.

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd

Probleemloze bestelling en levering. Prima product.

De Xiaomi LED monitor lamp is een echte aanrader. De lichtsterkte en de lichtkleur kan met de afstandbediening eenvoudig worden ingesteld.

Verkeerd horloge verzonden

Verkeerde kleur geleverd. Horloge wilde ik cadeau geven. Ipv dat er direct de goede kleur wordt nagezonden moet eerst de oude retour met bewijs, waardoor ik mogelijk mijn cadeau te laat thuis heb. Overigens verdere communicatie prima. Ik heb zelf het horloge ook, werkt prima

Snel ontvangen

Het artikel (kamertemperatuur eter) meteen de volgende dag na bestellen ontvangen. Werkt perfect

topproduct

ik had al eerder een powerbank van Xiaomi en omdat dat degene was die ieder van ons gezin elke keer pakte heb ik er nog een bijgekocht en die is ook weer super.

Supersnel geleverd.

Heldere website en supersnelle levering. Zeer tevreden.

Perfect!

Fijne webshop om mee te werken. Het product makkelijk kunnen selecteren en betalen. Goed op de hoogte gehouden via de mail en uiteindelijk het product snel binnen gekregen. Niks op aan te merken!

Voordelig en goed

Goed afgehandeld. Voordelig en prima kwaliteit in vergelijking met andere aanbieders in dit segment.

• Levertijd

Niet voor de eerste x bij hun besteld maar elke keer is de levering perfect verlopen en ook nog binnen de tijd wat zij aan geven. Het product op zich ben ik super te vrede en heb al meerdere mensen deze bij jullie laten kopen en ook deze zijn zeer tevreden. Top houden zo

• Levertijd

Snel verzonden en goed product.

Duidelijk website en goede producten. Het verzenden ging erg snel!

• Levertijd

Prijs/kwaliteit is goed !!

Probleemloos on-line winkelen.

Product volgens verwachting mooie speakers voor de prijs . Snelle levering. Kortom prima!!!

Kwaliteit met aantrekkelijke prijs

De producten hebben veel mogelijkheid en zijn betrouwbaar. De levering gaat vlot en betrouwbaar.

• Levertijd

Niet ontvangen wat ik besteld heb

Zoals vermeld in de titel heb ik wat items besteld (2), bij ontvangst dol gelukkig open gemaakt natuurlijk! Tot grote verbazing ipv een reserveband voor een Mii Band 4 kreeg ik een compleet nieuwe horloge toegezonden (hardstikke leuk, maar niet nodig), Bovendien een paar bluetooth oordoppen erbij besteld, jammer genoeg waren dit ook compleet andere oordoppen ???? Vakantie werker? Stagiair ? Allemaal mogelijk, waar mensen werken worden fouten gemaakt. Direct contact opgenomen met de klantenservice, ik denk dat wij er wel uit gaan komen :)

• Prijs N.v.t.

Product voldoet volledig

Good

Shipping within minutes of ordering, received the next day. Good quality product for a more affordable price

• N/A

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Extra chime voor de Eken V7 video deurbel besteld, voor een goede prijs. Werd snel geleverd binnen 24 uur.

• Levertijd

Snelle levering van product, tegen een scherpe prijs.

Goed, snel geleverd.

Anthonie Fokkerstraat 59 C