Overzichtelijke webshop

Kon alles makkelijk vinden en bestelling ging in 1x door. De prijs is ook heel goed.

• Levertijd

Goed product, mooie prijs, fijne service

Op zoek naar powerbanks kwam ik na diverse tests uit bij Xiaomi. En om te bestellen bij XiaomiProducts. Een productwas nog in pre-order. Op mijn verzoek tijdige levering vanwege verjaardag, werd prompt gehoor aan gegeven, waardoor alles top verlopen is, dank. Powerbanks en charger werken uitstekend.

Makkelijk,vlot,betrouwbaar, eerlijk en snel

Vandaag besteld en echt de volgende dag in huis Top

• Levertijd

Snelle levering. Product is netjes verpakt en voldoet aan de beschrijving

• Levertijd

Fast delivery, reliable product.

My Mi Box works. Delivery is super fast (got it next morning). Better price than in the other stores, also there are some deals where you can save up and get extra item.

Overzichtelijke site, Snelle levering

Eenvoudig en snel

Bestellen ging zeer eenvoudig en bestelling werd met enige Corona gerelateerde vertraging netjes thuis geleverd. Dik tevreden met de service en de geleverde producten.

• Levertijd

De laagste prijs en erg snel geleverd

De Mi Band 5 kost bij Xiaomi zelf het minst en was tegen keurige verzendkosten de volgende dag al bezorgd. Topper!

• Levertijd

Vlotte en snelle service!

Een zeer snelle service! De oplader die ik besteld had was de dag nadien al geleverd. Super! Want ik gebruik mijn e-step dagelijks. Goede oplader, doet prima wat hij moet doen. Een zacht prijsje. Het lichtje toont wanneer de step volledig opgeladen is. Ik ben heel tevreden!

• Levertijd

Mijn bestelling werd een dag later geleverd. Er zat een kleine deuk in de hoek van de verpakking maar dat is zeker geen probleem.

Snel geleverd, betrouwbaar bedrijf

zeer snel verzendingen super

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.

Super snel en alles prima in orde!

Prima ervaring! Als alle webshops zo waren zou het leven super gemakkelijk zijn.

Snel geleverd!

Donderdag een webcam besteld, vrijdag al geleverd. Hij was snel geïnstalleerd en voldoet aan de verwachtingen, prima product.

• Levertijd

Goede camera met iets mindere ingebouwde microfoon

De bestelling en levering van de camera was uitstekend. Bestelling ging gemakkelijk en de bevestiging en bezorging de volgende dag geheel volgens afspraak. Prima. Installatie was een fluitje van een cent en ging bijna automatisch. Ik was aangenaam verrast van de beeldkwaliteit van de camera. Scherpte is prima, misschien is het contrast wat aan de hoge kant. De grote beeldhoek trekt wat scheve muren, maar verder prima. Alleen de kwaliteit van de ingebouwde microfoon laat wat te wensen over. Op 2 computers werkte de microfoon erg slecht met veel gekraak en op 2 andere computers was het geluid goed, maar klinkt wat blikkerig. Al met al ben ik goed tevreden op dit product en over Xiaomi.

• Levertijd

Prima kwaliteit, super service.

Ik heb een sonff wifi gekocht. Zeer tevreden

schitterende service, goed product

Snelle service!

Snelle levering van Xiaomi producten

Een snelle levering van onze Xiaomi TV stick. Goede prijs en niet wachten tot hij vanuit China word bezorgd maar gewoon hier in Nederland.

Highly recommended

Helemaal geweldig.

Twee producten aangeschaft bij dit bedrijf, dit werd de volgende dag netjes verpakt geleverd. Ben zeer tevreden.

Supersnelle levering

Ruime keuze en heel snel geleverd

Top.

Xiaomi Imilab Webcam is een geweldig ding

Twee stuks Xiaomi Imilab Webcam 1080p Full HD besteld en de volgende dag ontvangen. Werkelijk Plug & Play: oude camera eruit, nieuwe erin en Teams herkent hem meteen. Scherp en helder beeld, handig driepootje, maar kan ook met de clip achter het beeldscherm gehangen worden. Van een collega die 'm ook heeft weet ik (dwz: hoor ik) dat de microfoon een prima geluid geeft, maar zelf gebruik ik een headset. Al met al: geweldig product voor zo'n ongelofelijk lage prijs.

geweldige service

geweldig product met goed service

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld