makkelijke site
Alles verliep heel vlot en de dag na de bestelling lag alles keurig in de brievenbus. Een aanrader!
Ik heb 10 toestellen besteld van het type Android TV X96 mini. Na 1 dag was de bestelling geleverd, super! Bij het openen echter was ik teleurgesteld. Ik heb niet de versie gekregen die ik besteld heb en dit aangegeven is op de website. Wel kreeg ik de “+” versie. Er is nergens sprake van deze versie op de website en ik heb deze dus ook niet besteld.
Beste meneer/mevrouw, Vervelend om te horen dat uw ervaring met XiaomiProducts niet is bevallen. Wij zouden graag met u samen tot een oplossing komen. Via dit bericht willen wij u vragen om te mailen naar: [email protected], om zo samen tot een gepaste oplossing te komen voor uw probleem. Wij hopen dat uw ervaring met XiaomiProducts hierdoor verbeterd en wij zien u dan ook graag terug voor een volgende keer! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantenservice XiaomiProducts
alleen ik heb de verkeerde besteld. deze sonoff is alleen met wifi maar ik moest ook met rf hebben en die hebben jullie (nog) niet in jullie assortiment. jammer of ik heb het niet kunnen vinden. gr marc
Geweldig box een aanrader voor zoon leuke prijs :-) en wat je der allemaal mee kan
Goed en snel
Snelle levering en goed ontvangen
Fijn horloge makelijk te instaleren
Al meerdere bestellingen gedaan bij XiaomiProducts. Eerste keer zelf afgehaald en de andere keren laten bezorgen. Welke vorm ik ook koos het is altijd correct en snel geleverd. Men doet goed hun best om klant is koning te laten zijn. Aanrader dus!
Voor het eerst een robot stofzuiger gekocht. Dankzij recensies op Tweakers,YouTube en goede ervaring van een familie lid ben ik enthousiast geworden van de Xiaomi Mi Robot Vacuum V1. Een stofzuiger die makkelijk te gebruiken is handmatig als via de app, allerlei functies en schemas kunt instellen, zelf zijn ruimte ontdekt en zijn route maakt. Gaat netjes om met andere meubels en gaat automatisch terug naar de oplaad dock. Prijs en kwaliteits verhouding is het zeker een aanrader! Er zitten geen reserveonderdelen bij de stofzuiger, maar dat zal voor het eerste jaar ook niet nodig zijn, en ook daarin vallen de prijzen mee. 1 klein minpuntje is dat bij zoeken en vergelijken op de website wat lastiger ging en kreeg de klantenservice niet te pakken, daarin tegen reageerde ze bij opmerking van bestelling wel netjes.
Ik ben tevreden
Ik bestelde twee batterijtjes voor een 4K action camera, één ervan was beschadigd, de verpakking was intact zodat de verkoper dit niet kon hebben opgemerkt. Met een simpele melding, gestaafd met enkele foto's werd me prompt een nieuw exemplaar bezorgd. Ik stel de correcte en vriendelijke handeling zeer op prijs en zal niet malaten jullie bij vrienden aan te prijzen. Nogmaals dank. Jos Winckelmans
Goede en nette levering.
Ik denk dat de purifier 3h een prima apparaat is maar door het ontbreken van een handleiding / beschrijving in de Nederlandse taal is het onduidlijk wat de mogelijkheden zijn. Mogelijk is dit op te lossen want telefonisch zei men mij dat er nog geen Nederlandse gebruiksaanwijzing is.
Koop zonder problemen
Leuke webshop met aantrekkelijke aanbiedingen. Nieuw bandje voor Mi 5 met magnetische sluiting, super handig, wel even wennen omdat randen van band wat stugger aanvoelen en eerder blijft haken, maar draagcomfort is prima. Tweede artikel, draadloze oordopjes voor verrassend lage prijs. Geluid is goed, alleen bij mij vallen ze er snel uit. Bij terugduwen raak je bediening ook aan waardoor alles of op pauze springt of skipped naar volgende. Beetje onhandig
Betreft de dash cam 70mai smart dash cam 1S Snelle levering, snel geinstalleerd, goede beelden, dus ik ben zeer tevreden
Het grote voordeel voor mij was,dat ik eenvoudig een extra band kon bestellen.
Werk zeer eenvoudig. Handleiding is niet nodig. En je hoeft niet naar de tv te richten omdat het met Bluetooth werk en niet met infra rood. Nadeel (nog) geen KPN iTV app. TV moet je nog selecteren via een tablet of telefoon. Ziggo GO is er wel, maar meld dat er geen rechten voor zijn. Dat vind ik heel jammer, via de tablet werk het account wel.
Vorig jaar 2 Xiaomi Mi Band 4 Sporthorloges gekocht waar we zeer tevreden mee zijn. Nu een goed jaartje verder ging er bij 1 het bandje stuk wat ik melde aan de klantenservice . Meteen werd er per post 2 nieuwe bandjes opgestuurd , kijk dat is nu SERVICE wat men groot schrijft . Dus XiaomiProducts een dikke pluim.
Ordered humidifier, facemasks, Mi TV stick, Mi router 4a and the WiFi range extender. All very good products, slick design. Easy to installatie and use.
Super produkt
Zowel producten als bestelling
Voor het eerst iets besteld bij Xiaomi Products. Had nog nooit van deze website gehoord maar kan nu zeggen dat mijn eerste bestelling vlekkeloos verlopen is. Naast goede kwaliteit voel ik me als klant gewaardeerd. Ik heb deze website op mijn laptop vastgelegd en zal zeker, als ik weer iets wil bestellen, een kijkje op deze website gaan nemen. Naast de goede service zijn de producten van een goede kwaliteit.
Quick delivery, Easy to use, Minimum noise and Good result.
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.