Perfecte oplossing voor extra tv.

Alles werk naar wens. Tevens snelle levering

• Levertijd

Prima Produkt en werkt goed + snelle levering (Volgende dag)

Ik was twijfelachtig omdat sommige reviews van het produkt Xiaomi Mi TV Stick, niet zo goed waren. Ik heb dit produkt toch gekocht direct van de leverancier. Dit was goedkoper als via de webwinkels van Amazon, Bol.com en CoolBlue. Dus aanrader! De TV stick gebruik ik voor de tv op de slaapkamer met Ziggo Go. Nu ben ik eindelijk af van de antenne kabel door de kamer en langs de trap. De TV Stick werkt uitstekend! Ik ben er erg blij mee en kan het eenieder aanraden.

• Levertijd

Product als omschreven en snel geleverd

Aangenaam verrast.

We zijn heel erg verrast door het product. We hadden al een Zolo Halo en besloten om voor onze kleine meid een Nederlands sprekende assistent erbij te nemen. Door ons niet al te grote budget was het eigenlijk meer een noodzaak voor ons om voor de Xiaomi MI te gaan. (wel wat videos bekeken) Eenmaal aangesloten en wat muziek laten spelen waren we echt verrast door het geluid. Ook het design mag er zijn. Kortom vinden wij dit product een echte aanrader zeker voor mensen die van een wat zwaardere bass houden. Voor dit geld..... Super!

Super leverancier!

Laagste prijs die ik kon vinden op het internet. Super levering!

Ik vind het geweldig.

Snelle en betrouwbare levering en geweldig kwaliteit.

• Levertijd

De zoekfunctie op de website is niet fantastisch, maar het bestellen gaat prima. Ook de levering is snel en goed. De producten al helemaal!

• Levertijd

Alles ging goed, product was even niet op voorraad, stond duidelijk vermeld. Daarna stond het gepland op een dag en toen kwam het product toch nog 2 dagen eerder!!!

Snelle bezorging

• Levertijd

Goede omschrijving, snelle en correcte levering.

• Levertijd

snelle levering en prima producten

heel tevreden met mijn Xiaomi weegschaal. snel en correct geleverd en voordelig geprijsd

Geweldige service

Goede producten voor een geweldige prijs. Binnen 24uur in huis

• Levertijd

Product voldoet en de webshop goede service

Mijn bestelling was even zoek bij post.nl . De webshop pakte het snel op . Goede service . Bereikbaarheid ook goed, dat valt namelijk nog wel eens tegen.

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.

Goed met u vooral snelle levering.

Maar helaas door schuld van post NL nooit bij mij afgegeven, zg op een ander huisnummer wat niet klopte omdat de bewoner er helemaal niet was. Er werd in het hofje waar ik woon op de aangegeven leverdatum geen paketbezorger gezien. Post NL doet nu onderzoek wat er gaande is. Als dit geen succes heeft bestel ik het product nog eens in de hoop dat post NL dit keer functioneert.

• Levertijd

Direct bestellen prima gegaan.

Eerst bij Bol.com besteld. Ging helaas fout maar is door Bol correct en snel opgelost. Toen besloten het direct bij Xiaomi te bestellen. Ging prima en nog goedkoper ook!

• Levertijd

Bestellen en levering gaan vlot

De Mi band 5 is mijn derde Mi band (2-4-5) en heb ik besteld omdat mijn Mi band 4 niet meer wilde opladen. De Mi band 4 was ook bij XiaomiProducts besteld maar op mijn klacht over het opladen tot nu toe geen respons gehad

• Levertijd

Niet (veel) duurder dan AliExpress of ander zins; veel beter qua ondersteuning (uiteraard)

Niet twijfelen; maar hier je Xiaomi / Aqara spulletjes kopen. Fijne winkel, veel communicatie wanneer het pakketje er is en de status van je bestelling. Goed verpakt en kwaliteit product erg goed. Stop met het gebruik van AliExpress voor Xiaomi of Aqara. Die letterlijk 1 of 2 euro goedkoper is het lange wachten niet waard.

• Levertijd

Vantevoren even geïnformeerd of het product aanwezig was, daarna snelle levering van mijn drone. Kwaliteit is super!

• Levertijd

Besteld laat in de middag, volgende dag in huis. Product ook super. Klein minpuntje zat geen Nederlandse handleiding bij.

Super watch

Super watch en volgende dag binnen! Zo goed als alle social media te ontvangen op de watch en batterij gaat lang mee. Work outs meten ook veel verschillende dingen.

Positief

En goed product. Ikheb het pas een paar dagen in huis en het apparaat doet wat die moet doen.

• Levertijd

Bestelling ging prima, informatie daarna kan beter

Aantal producten besteld. Bestelproces was prima. Duidelijk werd vermeld dat sommige producten pas later binnen kwamen. Niet duidelijk was dat dat betekende dat de producten op voorraad ook dan pas geleverd zouden worden. Een week na de verwachte leverdatum had ik nog niks ontvangen. Mailtje gestuurd en als antwoord werd aangegeven dat de producten pas die dag waren binnengekomen en die dag naar mij werden verstuurd. Dat is ook gebeurd. In kort: de informatie over levering, wat er verwacht kan worden en updates als het veranderd kunnen beter.

Hyper rapide

Commande d'interrupteurs pour une installation sur Jeedom, inclusion sans problème. Produit bien fini, belle qualité pour un prix défiant tout concurrences...

Snel verzonden

Producten zoals verwacht