Tot nu toe niets op aan te merken

Bestelling snel en makkelijk gedaan. Kstje binnen 36u ontvangen. Helaas was het kastje niet wat ik me ervan had voorgesteld. Dus aangemeld om retour te sturen. Nu even afwachten tot retour-betaling.Maar als alles zo soepel loopt zoals het nu gaat, zou dat geen probleem moeten zijn

prima prijs kwaliteit verhouding, snelle levering

prima prijs kwaliteit verhouding, snelle levering

Snelle levering / goede producten

ik heb nu enkele keren besteld bij Xiaomiproducts, en steeds was het: vandaag besteld - morgen in huis. Prima zo!

• Levertijd

Supergoede producten, topkwaliteit en snelle levering

De enige shop die ik ken die echt de dag erna levert, super snelle service en hoge kwaliteit van producten. Normaal geef ik niet snel een recensie maar deze shop verdiende een goede aanbeveling.

• Levertijd

Mooie producten tegen goeie prijs

Alle Xiaomi producten snel in huis tegen een goeie prijs. Dank jullie wel.

Super tevreden

Bestelde woensdag avond achterspatbord step, donderdag middag was spatbord al in huis Ongelofelijk blij met snelle bezorging Prijs en kwalitijd was ook super

• Levertijd

ik vind heel leuke oordopjes maar als ik ermee fiets heb ik heel veel geluid van de wind.

Ik kan die oordopjes niet voor mijn doeleinden gebruiken en dat is erg jammer zeker om dat er noice canceling bij zit.

Goed product!

Doet precies wat er van verwacht wordt!

Gewoon perfect

Snel geleverd.

• Levertijd

Top product, snelle bezorging en goede service!

Top product, snelle bezorging en goede service Erg tevreden over de Xiaomi Air Purifier H3 en de snelle bezorging, Top!

Doen wat ze beloven

Op dinsdag het Mi Band 4 besteld, en snel verwerkt door de verkoper. Helaas door Post NL vertraging gehad, en pas zaterdag geleverd, daar kon de verkoper niets aan doen. Mi Band 5 geïnstalleerd en zeer tevreden over de kwaliteit.

• Levertijd

Duidelijke en snelle service!

Volgende dag bezorgd en netjes verpakt. Zal er binnenkort weer wat bestellen!

• Levertijd

redelijke tot goede producten, kwaliteit prijs verhouding is meer dan goed

tot nu toe goed.

• Levertijd

Snelle levering, goed verpakt.

• Levertijd

Ik kocht een nieuwe luchtkamer, arriveerde na een dag! alles perfect en ik besloot om nog een aankoop te doen, eerlijke prijzen en supersnelle levering

• Levertijd

Smartwatch besteld,snel geleverd,snel ingesteld.

Horloge snel aan de telefoon gekoppeld, berichten ontvangen is lastiger. Voor het geld een koopje, inmiddels mijn 4e Xiaomi product en ik blijf me verbazen over de prijs/kwaliteit.

• Levertijd

De camera heeft niet echt een ver nachtzicht, wat ik jammer vind. Dit stond ook niet duidelijk vermeld bij de camera's hoe ver ze met hun IR gaan. De robotstofzuiger doet wat het moet, gisteren volop gedraaid en gaat super. Wel al snel wat krasjes te zien aan de kant waarmee hij "aftast" om zo de hoeken mee te hebben (de kant vd extra borstel)

Goede service en prijs

Service is prima, vandaag besteld volgende dag in huis. TOP !

• Levertijd

Snelle levering en fijn nachtlampje

Prima lampje

Good quality

Good quality and fast delivery

UItstekende oortjes

Draadloze oortjes besteld bij Xiaomi. Makkelijk kunnen bestellen en snel en goed geleverd. De kwaliteit van de oortjes is boven verwachting. Enorm goed geluid. Maakt makkelijk verbinding met mijn telefoon. Volgende keer weer eerst kijken bij dit merk. Kwaliteit doet niet onder voor het high-segment.

Sneller geleverd dan gedacht

Voor 15 uur besteld morgen in huis, ik was ruim na 15 uur maar toch morgen in huis. Product netjes verpakt en de robot stofzuiger werkt echt heel fijn. Geen klachten en komt zo goed als overal.

Zeer uitgebreid assortiment.

Website is goed overzichtelijk. Aftersale service is uitstekend.

• Levertijd

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Mijn dochter heeft Xiaomi telefoon van ons gekregen. Daar heeft ze veel schik mee. Dus dacht ik ook een ander product te proberen. Je kan het gewoon in Nederland bestellen, niet via Ali ofzo. Ik heb een Speaker en Roater besteld. Beide binnen een dag binnen. De Speaker bevalt heeft ons super goed, goed geluid voor een grote woonkamer, en met Google home te bedienen. Ik ga er nog een bij bestellen om te koppelen. Samengevat, een goed product voor een scherpe prijs. Mvg Arjan

• Levertijd

Levering volgende dag al in huis.

Je wordt netjes op de hoogte gehouden via de mail en super snelle levering.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld