Ik vind het jammer dat je niet op afstand kan kijk of dat het direct naar je album gaat

Als iemand men camera gaat stelen zijn al die beelden weg voor de rest is die prima

• Levertijd

Het is een mooi apparaatje.

Veel meer mogelijkheden dan de mi2. Werkt ook beter

• Levertijd

Had klein probleempje, netjes opgelost.

Super snel geleverd

Xiaomi Smart Speaker gekocht. Prima geluid kwaliteit. Zending is snel geleverd en goed verpakt.

Mi air purifier 3C is fantastisch goed

De xiaomi mi purifier 2C, snel en goed geleverd, werkt perfect ook in grote ruimtes 120m2, op nachtstand heel zacht geluid en zuivert de lucht (rook etc.) en s’ochtends mooi groen lampje en 005 op het scherm.

Perfect alles naar wensen

prima allemaal

• Levertijd

Goede producten maar soms geen NL handleiding

Een NL handleiding is vereist voor technische producten.

Zeer vlotte service

• Prijs N.v.t.

Erg goed

Er wordt snel gereageert op email.

• Levertijd

Zeer goede en sterke powerbank

Perfectie!!!

Perfect bedrijf!

• Levertijd

Zeer snelle levering van het bestelde produkt.

Mooi produkt en een snelle en komplete levering.

Zeer snelle levering. Perfect

Prima product. Prijs/kwaliteit

Betrouwbaar en snel

Wat fijn dat de producten van Xiaomi nu ook vanuit Nederland worden verkocht! Ik heb een filter besteld voor de luchtreiniger tegen de goedkoopste prijs en ook nog eens de volgende dag in huis. De volgende keer dat ik iets van Xiaomi nodig heb, ga ik als eerste naar xiaomiproducts.nl

• Levertijd

Prettig contact en juiste informatie.

Uitstekende webshop. Niets op aan te merken.

• Levertijd

Perfect en duidelijk beeld van de camera voor weinig geld met een simpele app

Ik kan niet anders dan vaststellen dat je ook voor weinig geld veel kan aanschaffen als je voor Xiaomi kiest als merk! Aangenaam verrast van de kwaliteit! Ik kocht reeds 1 en heb er nu 3 bijgekocht om mijn woning te beveiligen!

Snelle en correcte levering

• Levertijd

Netjes en op tijd afgeleverd

Goede ervaring met dit bedrijf

• Levertijd

Makkelijk bestellen, goede prijzen en snelle levering

Ik bestelde 3 hepa filters voor mijn Mi Air Purifier 3H 's avonds via de webshop. 2 dagen later leverde PostNL ze keurig af in Antwerpen.

• Levertijd

Product is zijn geld wel waard

Ik als een echte sportman met een km getal achter mijn staat van 280,000 Km met de fiets , ben ik heel blij met mijn aankoop van de Mi Watch , alles is duidelijk afleesbaar de uitleg is gewoon geweldig , wel een paar min puntjes , het scherm is slecht zichtbaar in de zon , ook vind ik het jammer dat het scherm niet aanblijf bij een training verder voor dat geld is het ongelofelijk

Kwaliteitproduct en snel geleverd

Heel snelle behandedling van de bestelling, heel tevreden over de levertijd en het product zelf

• Levertijd

Mooie, goede en betaalbare producten

Xiaomi levert mooie en goede producten tegen een scherpe prijs met snelle levering. Ook bij een foutieve levering wordt het probleem snel en goed verholpen.

• Levertijd

Voldoet voor waar in het voor heb gekocht.

Als stappenteller voldoet de Mi 5 prima.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld