Had groene besteld maar zwarte gekregen jammer. Komt betere beoordeling als de eventuele volgende bestelling goed geleverd word. Vorige verkeerde kleur gekregen en doosje was kapot
Beste meneer/mevrouw, Vervelend om te horen dat uw ervaring met XiaomiProducts niet is bevallen. Wij zouden graag met u samen tot een oplossing komen. Via dit bericht willen wij u vragen om te mailen naar: [email protected], om zo samen tot een gepaste oplossing te komen voor uw probleem. Wij hopen dat uw ervaring met XiaomiProducts hierdoor verbeterd en wij zien u dan ook graag terug voor een volgende keer! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantenservice XiaomiProducts
Originele beoordeling
Had groene besteld maar zwarte gekregen jammer
Ik heb maar ene hand mijn fiets oppompen was rampzalige nu een fluitje van cent
Het is de eerste keer dat ik Xiaomi Products heb gekocht. Ik vind het een mooie en een uitstekende product. Daarom ben ik erg blij met mijn Xiaomi.
Bestellen is eenvoudig. En razendsnel geleverd.
Nalevering gehad na zelf verkeerde bestelling te hebben geplaatst. Netjes!
logische ne performant bestel-rpoces. 1 ontbrekend onderdeel bij levering, werd nog dezelfde dag opnieuw verstuurd
Snelle levering. Goede track en tracé. Tevreden.
Via internet (Bright, Youtube) gezien dat dit product gezien prijs en prestaties kon wedijveren met veel duurdere apparaten . Dus daarom besteld. Snelle levering degelijk toestel, gemakkelijke bediening en zeer stil. Kan de kwaliteit van de reiniging niet beoordelen omdat het vanaf het begin rond de 001 aangaf. Wat betekent dat de lucht in de ruimte perfect is.
De Xaomi 5 heb ik hier besteld vanwege de mooie prijs. De bestelling is vlo afgehandeld en mooi op tijd aangekomen.
Aantal producten gekocht voor in de caravan. Aqara temperatuur sensor: Al eerder een keer gekregen. Super klein, functioneerd perfect. Batterij gaat belachelijk lang mee (na 1 jaar op 95%) Aqara motion sensor: Super klein en werkt prima. Aqara HUB M2: Aangeschaft om op afstand de temperatuur in de caravan af te lezen en gelijk een "soort van" alarm te hebben
Snelle levering, de volgende dag al binnen. Apparaat werkt uitstekend , ik ben dik tevreden.
Bezit al enkele Xiaomi producten. Laatste levering was weer volgens verwachting; snel ( binnen 48 uur beschikbaar) en is opgehaald in Barneveld. De Band 5 functioneert en ziet uit en voelt zoals beschreven. Prijs/kwaliteit is uitstekend.
( Gekocht Camera set/draadloos .. 2 camera’s met een Gateway ) Goede verbinding met het wifi-signaal van thuis. Geen abonnement nodig om beelden op te slaan. SD kan geplaatst worden in meegeleverde gateway ( kastje ). Helder beeld, zowel overdag als ‘s nachts. Installatie is eenvoudig en de App is overzichtelijk. Heb ze nu een paar dagen hangen, en ben er erg blij mee.
Ik kende het bedrijf niet en kwam per toeval tijdens een zoektocht naar een luchtreiniger xiaomi 3H. Heb mijn bestelling geplaatst en zoals aangegeven werd het volgende dag netjes bezorgd! Wat ik mooi vond is dat de doos waar het product goed in verpakt was niet in nog een andere doos zat (vanuit oogpunt op het milieu en verspilling). Ook heb ik telefonisch contact opgenomen omdat ik een vraag had over het product. Ook betjes en goed geholpen! De luchtreiniger lijkt te doen waar hij voor bedoeld is echter is het nog te kort om echt een oordeel over te geven.
Tot nu toe heb ik niet ontvangen wat ik heb besteld. Wel iets anders ontvangen, wat ik inmiddels heb teruggezonden, daar dit voor iemand anders is. Hopelijk krijg ik snel toch nog mijn bestelling toegezonden. Afwachten maar.
Snelle levering, producten als omschreven zonder onaangename verassingen. Je krijg wat je verwacht.
als heb ik product van xiaomi nodig is beste keuze voor mij xiaomiproducts goede service en top webwinkel
Snel en goed geregeld! Bedankt!
Snelle levering en goede kwaliteit
binnen 24 uur bezorgt en voor een mooie prijs
voor mijn MI band 5 een andere polsband gekocht . website werkte als een speer en wat ik zocht zo gevondenen en ook nog eens goedkoper als bij een andere onlinewinkel. ik kreeg een mailtje dat het besteld was en wanner het verstuurd werd ook. binnen twee dagen in huis. verder nog wat gekeken op de website er staan nog een paar leuke aanbiedingen als mijn telefoon stuk is ga ik hier zeker kijken
Werkt heel goed. En ben er blij mee
Op woensdag gebeld met wat vragen en over de kleur van de step. Vriendelijk geholpen en dag later step al thuis bezorgd.
Dochter heel blij mee
I love my S1 electric scooter, the delivery was fast to. Cant wait to get more xiaomi products :)
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.