prima service

de producten die ik heb gekocht werden snel en overzichtelijk bezorgd. De Xiaomi producten bevallen goede prijs en kawliteit

• Levertijd

Snelle en betrouwbare levering Xiaomi producten

De bewegingssensoren en deur/raam sensoren van Xiaomi besteld die snel geleverd werden. Zeer goede sensoren die je terugziet in Homekit

• Levertijd

Snelle levering,goede kwaliteit, super blij met mijn aankoop.

Xiaomi Haylou GT1 Pro

Great quality of sound, it is amazing. Mic is not so good.

• Levertijd

Uitstekend product voor redelijke prijs

Super snelle leveringen goed verpakt. Jammer dat de handleiding geen Nederlands bevat.

Snelle Bezorging, Apparaat is geweldig

Snel , Correct.

Het enige minpuntje is dat orders verstuurd worden met post nl . daardoor komt order soms veel later aan en moet je het op gaan halen bij een postnl punt . Order had eenvoudig bij buren afgeleverd kunnen worden .

• Levertijd

Zag een beoordeling op Bright en was verkocht en hij werkt perfect geen stofdeeltjes meer te zien in de binnen komende zonnestralen

• Levertijd

snelle levering en een goed product.

Heel goed !

Eerste bestelling bij Xiaomiproducts super goed verlopen ! Ik ga hier zeker vaker bestellen !

• Levertijd

Keurig verpakt en verzonden.

Gewoon zoals het hoort. Alles is verlopen zoals je van een moderne web winkel mag verwachten.

• Levertijd N.v.t.

Prettige webshop!

Fijne webshop, duidelijk en erg vriendelijk.

• Levertijd

bestellen en levering snel en korrelt

het bestellen ging zonder problemen en de levering was op tijd, correct en duurde 3 dagen zoals vermeld.

• Levertijd

Het polsbandje was heel snel binnen

Het bandje was binnen twee dagen binnen

• Levertijd

Veel mogelijkheden slechte gebruiksaanwijzing!

In een iets groter huis is het bereik van de sensors onvoldoende.

Top!!!

Heel vlug en vlot geleverd, heel tevreden een aanrader.

• Levertijd

Duidelijke site, snelle levering.

Ik kan niet anders zeggen als een simpele en prettige ervaring met bestellen. Product was op voorraad, na bestellen snel bericht over verwerking en daarna snel verstuurd. Dag later al netjes binnen op het afhaalpunt. 's avonds gelijk kunnen installeren om te testen op werking en alles was dik in orde.

Goes product, good levering

Mi band 5 gekocht. Presteerd boven verwachting en alleszins betaalbaar. Prime/kwaliteit: 10

zeer goed

zeer goed

• Levertijd

Zeer tevreden over de aankoop, goede prijs kwaliteits verhouding en snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Levertijd

produkt funktioneert zoals beschreven.

uitstekend

Goede ervaring

Correcte levering volgens afspraak

Goede levering

Levering was goed geregeld. Met track en trace en de producten waren goed verpakt.

Fijne webshop, goede service

Vervangend bandje gekocht voor mijn Mi Band. De vorige was versleten. Zending was door PostNL helaas 1 dag vertraagd.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld