Prima spul voor goede prijs

Een mi band 5 aangeschaft. Prima fitness device met een top batterijduur.

Prima!!

Uitstekend horloge, scherpe prijs,snelle levering makkelijke installatie

Heel erg blij mee!

Ik ben heel blij met deze luchtbevochtiger, werkt goed en vooral heel erg gebruiksvriendelijk. Via de app op je telefoon kan je de gewenste luchtvochtigheid instellen en het apparaat past zich daarop aan. Daarnaast ook gewoon een lage, medium en hoge stand. Hij staat bij ons in de woonkamer en 's avonds verplaats ik hem naar de slaapkamer. Grote capaciteit waardoor bijvullen niet iedere dag nodig is. De mist die eruit komt is heel fijn, je krijgt geen laagjes water of vochtigheid op je vloer wat sommige luchtbevochtigers wel hebben. Voor ons de prijs meer dan waard geweest.

• Levertijd

Goede prijs en snelle levering

Xiaomi is uitstekende kwaliteit. Bovendien is de prijs goed en ondanks corona een snelle levering

• Levertijd

Goede prijs, snelle verzending en goede klantenservice

Product besteld, omdat het hier het goedkoopst was. Vervolgens dezelfde dag nog verzonden. Er waren wat problemen met PostNL, waardoor het iets langer dan normaal onderweg was, maar ook hier kwam goede en snelle hulp van de klantenservice.

• Levertijd

Goed product voor een mooie prijs

Xiaomi mi smart speaker besteld. Op zaterdag besteld, dinsdag geleverd. Product was goed verpakt en voldoet aan de beschrijving. Voor de ruimte waar ik de speaker gebruik is deze speaker meer dan voldoende. Installeren en koppelen aan google home is een fluitje van een cent. Op de site staat voor20:00 uur besteld, de andere dag bezorgd. Ik snap dat het in de huidige tijd misschien niet haalbaar is. Vraag me echter af of het voor 20:00 uur besteld, de andere dag bezorgd ook in het weekend geldt. Zo niet dan zou ik de info op de site aanpassen. Ik had per mal nog een vraag gesteld en die werd keurig binnen 24 uur beantwoord.

Alles correct verlopen

Supersnelle levering, alles pico bello verpakt

• Levertijd

Snelle levering en kwalitatief product

Verlopen zoals verwacht en gehoopt. 3 dagen later kwam het product aan, veilig verpakt en snel aan de deur geleverd.

Aanrader

Een mooie prijs voor een goed toestel, dat vlug werd geleverd. Ik ben zeer tevreden!

• Levertijd

Goede prijs en bijzonder snelle verzending

Mijn bestelling (de Xiaomi Band 5) was bijzonder aantrekkelijk geprijsd en was binnen 1 dag in huis. Over het product zelf kan ik helaas nog weinig zeggen aangezien ik de tracker nog niet heb gebruikt, maar de webshop zelf is een absolute aanrader. Bedankt!

• Levertijd

Correct en snel geleverd...

Het is nog wat vroeg om de kwaliteit en werking te beoordelen, maar dat zou geen probleem mogen zijn gezien de degelijke reviews. Het zou nog beter zijn met een 'Thread' functie.

• Levertijd

Zekerheid van originele oordopjes!

Zeer tevreden. Dit is de kwaliteit die ik verwacht had. Eerder de dopjes bij een groot bekend online warenhuis besteld, maar die bleken imitatie te zijn!! Dus nu geen risico gelopen en daadwerkelijk originele gekregen. Erg tevreden.

• Levertijd

snelle bezorging en blij Mi producten snel beschikbaar zijn in EU!

snelle bezorging en blij Mi producten snel beschikbaar zijn in EU! Heel blij met mijn producten. de maskers zijn ook zeer leuk, wel onduidelijk hoe ze onderhouden kunnen worden - wassen, etc.

Snelle en goede service!

Steelstofzuiger besteld. Deze werd snel geleverd. Er ontbrak helaas een borstel. Contact opgenomen met Ruben. Binnen enkele dagen werd de ontbrekende borstel geleverd. TOP service!! Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen.

• Levertijd

Erg blij met mijn xiaomi haylou horloge

Erg mooi en handig horloge. Alleen jammer dat je de wekker niet kan snoozen. Verder erg blij mee!

• Levertijd

Goede prijs en snelle levering!

Scherpste prijzen voor Xiaomi producten. Snelle levering.

jammer voor het

Makkelijk bestellen en snelle levering, aan de andere kant duurde het bandje metalen milanese maar één dag. De Xiaomi Mi band 5 werkt heel erg goed.

• Levertijd

Snelle en goed verzorgde levering

Goede service,goed verpakte producten

Goede producten, snelle levering

Alle producten voldoen aan hun beschrijving en zijn goed. Alleen de mondmaskers voldoen niet aan de Europese maatvoering.. Large is zelfs te klein. Verder uitstekend

Prima communicatie

Netjes goed geholpen

Artikel verkeerd gekregen maar ik kon het terug sturen werd netjes geholpen en snel.

• Prijs N.v.t.

prima webcam.

• Levertijd

Fijne producten, duidelijke site en snelle bezorging

Na een zoektocht naar een luchtbevochtiger bij XiaomiProducts beland. Duidelijke site met fijne producten (heb al goede ervaringen met andere Xiaomi producten). Levering was ondanks niet al te beste de omstandigheden (én Corona én gladheid) snel en volledig. Zeker een site om terug te komen als ik weer eens iets nodig heb...

Snel en betrouwbaar

Goed product dat aan de specs voldoet

Te lang wachten

Ik heb 3 Xiaomi producten besteld waarvan 1 product een preorder was. Ik heb 2 februari besteld en kreeg het pas 11 februari thuis, vind ik niet netjes, stuur dan de direct leverbare spullen gelijk toe en de preorder na. Nu bevalt dat preorder product ook nog eens niet en kan ik gaan betalen om terug te sturen. Xiaomi producten zijn doorgaans oké maar hier zijn nog punten te winnen!

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld