Snelle levering, mooi product, werkt goed!
Als vanouds (duimpje up)
Netjes en snel bezorgd. Mooi product.
Producten goed omschreven, snelle levering
Ik had snel een webcam nodig en wilde perse eentje van Xiaomi. Op het moment dat er op de website stond 'direct leverbaar' deze besteld. Ondanks Covid een hele snelle levering. De camera zelf is 'goed' bevonden. Een beetje donker beeld wanneer de verlichting slecht is. Klein burolampje erbij en het probleem is weg. Top!
Redmi airdots besteld op maandag en ondanks een mail dat de levering vertraagd zou zijn de dag erna binnen. alles was netjes verpakt en producten worden geleverd zoals je zou verwachten. erg tevreden over de kwaliteit zeker voor een erg scherpe prijs! Xiaomi heeft er een klant bij in ieder geval!
Goede site, levering kwam zoals aangegeven. Ik had een pre-order product besteld welke ook kwam op de datum die aangegeven stond. Ze reageerden snel en volledig op vragen via e-mail.
Een Xiaomi Roidmi 3S besteld voor in de auto. Geleverd binnen 24 uur. Goede prijs en snelle levering!
Op zoek naar een kwalitatief goede webcam kwam ik op deze site terecht. Tot mijn verassing kwam ik hier meerdere Xiaomi producten tegen voor eenzelfde prijs als ik tot nu toe bij AliExpress had besteld (robot stofzuiger, bandenpomp) en geleverd in een dag. Xiaomi is naar mijn een premium chinees merk dat kwalitatief goede producten levert dat een prominente plek in de consumentenmarkt ook in Europa zal veroveren. De webcam werd naar tevredenheid binnen een dag geleverd. Mijn enige aanmerking is dat de website beter ingedeeld zou kunnen worden, bv per categorie de producten tonen.
Prima product. Licht en toch degelijk afgewerkt. Klemt telefoon goed.
Mooie webcam makkelijk te installeren.
goede prijs, snel geleverd, goed product.
Dat kost je dus veel tijd en moeite die je beter in iets ander had kunnen stoppen. Uiteindelijk (3 maanden later) heb ik mijn geld via een derde partij teruggekregen, maar vanuit XiaomiProducts hoeft men geen welwillendheid te verwachten.
Beste meneer/mevrouw, Vervelend om te horen dat uw ervaring met XiaomiProducts niet is bevallen. Wij zouden graag met u samen tot een oplossing komen. Via dit bericht willen wij u vragen om te mailen naar: [email protected], om zo samen tot een gepaste oplossing te komen voor uw probleem. Wij hopen dat uw ervaring met XiaomiProducts hierdoor verbeterd en wij zien u dan ook graag terug voor een volgende keer! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantenservice XiaomiProducts
De levering was snel en perfect. Jammer dat de camera niet werkt als je van huis bent. Daar kan Xiaomi natuurlijk niks aan doen maar ik overweeg ze wel weer weg te doen.
Handig pompje. Beter dan verwacht. Relatief snel de fietsbanden op de juiste spanning zonder inspanning.
Twee lampen besteld en de volgende dag geleverd. Goede kwaliteit en geen fratsen.
Lang zitten dubben over een smartwatch en uiteindelijk gekozen voor de Huami Amazfit BIP omdat ik niet de hoofdprijs wilde betalen, maar wel een goed product wil. Nu een paar dagen in gebruik, de batterij is op 50% en de metingen lijken accuraat. Let op: het groene exemplaar is niet legergroen met zwart zoals op de foto, maar een soort licht flessengroen. Ik baalde er even van, maar doe het er mee. Verder de Xiaomi Imilab Webcam 1080p Full HD gekocht die niet werkte in MS Teams (wel in Skype en Zoom, maar ik heb 'm juist nodig voor alle Teams meetings). Nog even op puzzelen.
's avonds besteld en de volgende dag geleverd. heel tevreden
Om 16.00 besteld en volgende dag gelijk geleverd. Helemaal top.
Leuke webcam en powerbanks gescoord. Goed spul
Mooie producten tegen een goede prijs, snelle levering. Dus waar wat beloofd wordt. Producten zijn nog onbekend maar supergoed, hier hele huishouden al aan xiaomi.
Ik heb al heel wat producten van Xiaomi in mijn huis staan, maar bestelde deze via de Europese kanalen van de Chinese webshops. Nu ik van het bestaan van XiaomiProducts weet, zal ik het gewoon via deze site bestellen. Snelle levering, geen gedoe en geen duidelijkheid over wanneer je de producten in huis hebt. Super!
Ondanks de corona/ bezorg perikelen is het product redelijk op tijd bezorgd en werkt het prima.
Xiaomi levert wat het beloofd! Dit is de beste robotstofzuiger op de markt!
Product voldoet aan mijn eisen. Levering perfect
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.