Zoals het zou moeten zijn.

Zoals het zou moeten zijn...! Goed product voor een goede prijs, snelle levering en heldere communicatie. Volgende keer shop ik hier weer. :)

• Levertijd

Voor de prijs echt super goede kwaliteit en binnen 1 dag geleverd!

Echt een aanrader!

• Levertijd

Product besteld, en volgende dag meteen ontvangen. Ook scherpe prijzen, zelfs vergeleken met Chinese website.

• Levertijd

Goed product, snel en netjes bezorgd!

Goed product, snel en netjes bezorgd!

good quality

really like the first lamp i bought, just got the 2nd one for another table, sleek design and good quality! Shipped also quickly!

• Levertijd

Goede shop met goede service

Mijn keuze (mediaspeler) werd erg snel en goed verplakt geleverd. Omdat er (blijkbaar) niet een versie met 64GB was, kreeg ik een 128GB versie opgestuurd, zonder extra kosten. Verder precies zoals beschreven. Helaas voldeed het apparaat niet aan mijn wensen, maar dat lag aan mijn keuze, niet aan de website.

Top product

Xiaomi heb ik leren kennen via AliExpress. Nu is er een Nederlandse webwinkel die een ruim assortiment van dit merk aanbied aan heel schappelijke prijzen en met snelle levering. De apparaten zelf zijn van prima kwaliteit en moeten niet onderdoen voor gelijkaardige toestellen van veel duurdere merken. Reeds een aantal bestellingen geplaatst en steeds snelle levering. Misschien kan de ondersteuning iets beter, maar het is een jong bedrijf en moet nog groeien.

Prima smartwatch

Ik zocht een smartwatch die zoveel mogelijk informatie gaf over lichaam en activiteiten én die bovendien betaalbaar en toch goed is

Keurig netjes.

Bestellen ging makkelijk, product werd snel bezorgd!

Snelle levering, prettige communicatie

Ging allemaal goed

Zoals het hoort!

Snel, duidelijk, correct en goedkoop!

• Levertijd

Gewoon een geweldig product.

Het moeilijkste van het ingebruikname van de printer was het openen van de verpakking. Dus, ook daar was niets op aan te merken. Ook de levering binnen twee dagen maakt het geheel een fijne ervaring.

• Levertijd

Na paar dagen al het sluit pinnetje afgebroken

Zoals de titel en bandje veel stugger als bandje wat bij de watch was geleverd.

Ok

Goed gedaan

• Levertijd

Goed product en snelle levering , goede afhandeling

Zeer tevreden over alles!!

Snelle levering goeie prijs

Tevreden klant

Als fan van Xiaomi ben ik blij dat er een webshop bestaat waarop ik producten kan bestellen van Xiaomi, waarbij ik er geen 2 maanden op moet wachten. Ik heb er ondertussen 2 camera's besteld, en 2 paar draadloze oortjes. Bij 1 van de camera's was er een probleem aangaande de koppeling met de gateway. Uiteindelijk heb ik hem teruggestuurd, maar dit werd perfect afgehandeld. Ik ben sowieso een terugkerende klant!

• Levertijd

Super snelle levering, mooie producten

2x smart kachels gekocht, zijn echt mega mooi en degelijke kwaliteit, top product

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, goed verpakt.

• Levertijd

Wat ik besteld had, ook snel geleverd gehad. Prima.

Duidelijke webshop, scherpe prijzen met snelle verzending

Duidelijke webshop, scherpe prijzen met snelle verzending

Formidabel

Gemakkelijke installatie, oogt/voelt professioneel, doet wat het moet doen uitstekend bereik overal in huis. Niet te vergeten: betaalbaar!

Net wat we nodig hadden

De komst van een puppy zorgde voor een hoop extra haren en stof/vuil in huis, naast hetgene dat twee kinderen al met zich meebregen ;-) De Xiaomi Mii Robot Vacuum V1 doet zijn dagelijks rondje en bezorgt ons een aangenaam proper huis. Een aanrader voor iedereen met huisdieren (of kinderen). De hond zelf is er wel iets minder fan van, maar honden en stofzuigers zullen nooit beste vrienden zijn.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld