Een paar keer een bestelling gedaan bij XiaomiProducts. Tot laatst altijd erg tevreden over het product, de levering én contact. De laatste bestelling was ik niet helemaal tevreden over het product zelf (wat tevens niet hun schuld is). Dit kunnen retouneren en hierover vriendelijk contact gehad. Dus dan kan ik eigenlijk niks anders dan een positieve review achter te laten :). Ga zo door boys!
Duidelijke omschrijving op de website, product voldoet aan omschrijving en binnen 48 uur afgeleverd.
Vlot en goede communicatie via mail!
Beoordeling service XiaomiProducts Op 19 jan 2021 bestelde ik 2 dezelfde ventilatoren, welke de volgende dag bij mij afgeleverd werden. Helaas bleek 1 ventilator tijdens het transport beschadigd en bleek de motor voor het ronddraaien van de rotatiebladen kapot te zijn. Op 25 jan meldde ik per e-mail de defecten en diezelfde dag kreeg ik al antwoord, waarin de mogelijkheid voor een tegemoetkoming genoemd werd. Ik gaf aan dat ik graag een nieuwe ventilator wilde ontvangen. Op 26 jan kreeg ik bericht dat dit mogelijk was, maar uiteraard wilde men eerst dat ik het kapotte exemplaar terugstuurde. Ik kreeg keurig uitleg hierover: de toegezonden retourlabel uitprinten en bevestigen op de kosteloos terug te zenden doos met de kapotte ventilator en tevens was vermeld bij welk postkantoor ik het pakket kon inleveren. Op 28 jan berichtte men mij dat mijn pakket was gearriveerd. Op 1 februari kreeg ik nog de keuze: geld terug binnen 2 weken of een nieuwe ventilator. Ik koos voor het laatste en op 3 februari werd de nieuwe en perfect werkende ventilator afgeleverd. Absolute top service Peter Haarlem
Goede kwaliteit/prijs verhouding
Alles heel goed verlopen.
Eerste, maar zeker niet de laatste keer dat ik een bestelling zal plaatsen bij XiaomiProducts.nl. Bestelling zeer snel en correct afgehandeld, levering precies op tijd en het product 'Mi draagbare elektrische pomp' dat ik ontving is precies zoals omschreven op de site en werkt uitstekend. Zeer tevreden met alles. Keith-Jay
Na het bestellen werd de powerbank direct naar mij verzonden. Mooie powerbank met hoge capaciteit (10.000 mAh) en veel aansluitingen. Tip i.v.m. coronacisis: betaal liever iets meer voor de verzendkosten en kies voor pakketdienst. Ik deed brievenbuspakket, maar die is in ieder geval in onze regio (Amsterdam) een stuk langzamer (duurde een weekje). Let op: dat ligt dus niet aan de webshop, maar is puur de logistiek van PostNL in deze lastige tijd.
Helaas is mijn dashcam eerst zonder achtercamera geleverd, bij nalevering het verkeerde model dat niet past gekregen en daarna is het juiste model niet op voorraad met 2 maanden levertijd. Opeenstapeling van dingen maar contact en hoe ze het oppakken om op te lossen is goed. Aanbod gekregen om (deel van) geld terug te krijgen of te wachten. Complimenten hiervoor.
De bestelprocedure is ongecompliceerd, levering volgde al vroeg de volgende dag, ruim binnen 24 uur na bestelling. Zeker voor herhaling vatbaar dus!
Snelle en correcte levering van uitstekend product.
Een geweldig en eerlijk aanbod van allerlei zaken op Dominica-gebied voor een goede prijs. De keuze is enorm en de verzending van goederen is snel.
Alles correct verlopen
Nou heel simpel. Niks te klagen. Makkelijk besteld en zeer snel geleverd.
Dit is een prima haardroger voorzien van de nodige nieuwe snufjes. Naast mijn elektrische tandenborstel is dit mijn tweede aankoop van een MI product en ook nu weer een uitstekende keus. Er zijn 3 niveaus: warm, warm/koud en koud, die door verschillende kleuren heel eenvoudig worden weergegeven. Daarnaast is het een klein handzaam apparaat, wat niet veel ruimte inneemt. Tot op heden ben ik dik tevreden (dat rijmt!).
Stofzuiger werkt prima, zeer snelle levering, echt een geweldig hulpmidel om in huis te hebben.
Makkelijk bestellen en snelle levering
Alles prima verlopen. Snel en zorgvuldig.
snel en goedkoop
Fijne weegschaal met veel mogelijkheden. Mooi design ook. Alles wordt duidelijk in de app weergegeven. De weegschaal is ook makkelijk te koppelen aan de app. Deze weegschaal is misschien wel een beter alternatief voor bijvoorbeeld een weegschaal van Medisana. Die schijnen af en toe erg foutgevoelig te zijn en app en/of bluetooth verbinding werken niet altijd naar behoren. En deze weegschaal is dan ook nog eens een stuk goedkoper. Ik geef alleen nog geen 10 omdat ik hem pas kort in gebruik heb.
Gaat om artikel Xiaomi Mi Air Purifier 3H, kan nog weinig zeggen over werking, aangezien pas paar dagen in woonkamer.
Erg tevreden ben ik over de totale afhandeling van mijn bestelling. Ik werd prima op de hoogte gehouden wat betreft wanneer en hoe de levering werd gedaan. Ook werd mijn bestelling prima en op tijd geleverd en alles werd heel erg duidelijk aan mij medegedeeld hoe wat en waarom wat betreft het product, de levering en toen het onderweg was en mijn bestelling geleverd werd. Al met al super tevreden, zo hoort het, ga zo door.
Mijn eerste kennismaking is perfect verlopen. De goederen werden op tijd geleverd. Een wijziging in het aantal stuks werd telefonisch aangepast en correct uitgevoerd. Een aanrader.
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.