Gemakkelijk en simpel

• Levertijd

Snelle levering en duidelijke website!

Omdat het enkel over een onderdeel ging moest het product duidelijk op de website staan en we hebben het makkelijk gevonden!

Snel en betrouwbaar.

XiaomiProducts maakt zijn beloften waar. Snelle levering van het juiste product.

Naar volle tevredenheid

Laagste prijs. Snelle levering. Kortom helemaal goed!

good product and fast delivery

good product and fast delivery

Service goed op orde

Snelle levering, goede communicatie. Producten nu 2 weken in bezit en prijs-kwaliteitsverhouding lijkt goed.

• Levertijd

Goed product met goede prijs

Snel geleverd ook.

• Levertijd

Prima, snelle levering, precies zoals op de website vermeld en een scherpe prijs!

• Levertijd

Super tevreden met de H3 purifier.

Werkt echt zoals beschreven, maar qua geluid op hoogste stand mag het nog wat rustiger.

• Levertijd

Duidelijke site met concurrerende prijzen

Snelle afhandeling. Vriendelijk contact.

• Levertijd

Snel geleverd ,de facemask zit ook echt comfortabel. Enigste is dat andere kleur had gekregen

• Levertijd

Topproducten voor goede prijs.

Snel geleverd.

• Levertijd

Prima product voor een goed prijs

Ik heb nu 2 horloges van dit merk en ze bevallen me prima! Het enige nadeel vind ik soms het installeren, de info die erbij zit is niet in het Nederlands en minimaal...

• Levertijd

Product voldoet aan de verwachting

• Levertijd

Degelijk, practisch, doet wat het belooft

Duidelijke website, snelle levering. Opstarten lekker makkelijk. Ga zeker terug naar Xiaomi wanneer ik iets nodig ben

• Levertijd

goed product en zeer snelle levering

het is een makkelijk te hanteren product, waar heel veel informatie uit te halen valt. De levering was supersnel. Alles bij elkaar zeer zeker een aanrader. Succes met de webshop maar als het bij iedereen zo gaat als bij mij, dan gaat dit zeker een succes worden. Gerard

• Levertijd

Volgens afspraak op tijd geleverd

• Levertijd

Goede shop met snelle verzending

Goede en overzichtelijke webshop met snelle verzending en heldere communicatie hierover. Een mogelijke aanpassing zou het nog makkelijker zijn als er ook een optie was om alles gemonteerd af te kunnen laten leveren, tegen een vergoeding zou ik dit doen.

Snel en accuraat

De volgende werkdag alles in huis met PostNL. Zeer tevreden hierover.

Prima! Zoals het hoort.

Levering binnen 1 dag.

Levering binnen 1 dag.

• Levertijd

zeer goed mooie producten en snelle levering

Erg betrouwbaar behandeld

Product zoals vermeld keurig op tijd geleverd. Plus alles compleet. Tevens bieden ze een mooie prijs kwaliteit product aan.

• Levertijd

Mooi spul, snelle levering en makkelijk contact

De winkel heeft een mooi groot assortiment, en de prijzen zijn erg scherp gekozen bij een hoop producten. Ook is hun levertijd prima op orde, namelijk de volgende dag als je op tijd besteld. Ze kunnen niet altijd de telefoon aannemen heb ik gemerkt, maar reacties via de e-mail gaan erg vlot. Dus als je iets wilt weten hoef je er niet ellenlang op te wachten, en dat is erg fijn. Al met al erg tevreden over mijn aankoop, en deze winkel wordt zeker overwogen bij een volgende aankoop.

• Levertijd

Good product with friendly budget

I bought a webcam of Xiaomi for home office. It is a good quality 90 degree wide angel camera, way better than the built-in camera of the laptop. The price is only a fraction of premium brands. A happy customer.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld