Duidelijke website eerlijke prijs Geen bezorgkosten door af te halen op magazijn

Ik ben zeer tevreden!

De verpakking is al mooi, laat staan de smart band zelf! Ik heb hem eigenlijk gekocht voor de stappenteller maar je kan hier zo veel meer mee.

• Levertijd

Heel tevreden over het product (Poco X5). De bezorgdienst echter belde aan en legde het pakket en vertrok zonder te controleren of wij de deur open deden !

Helemaal prima

Precies zoals omschreven

Leuk spul...

Werkt super... dat zoiets bestaat voor dit geld... klasse hoor.

Topservice

Gisteren avond besteld en deze ochtend reeds in België geleverd. Sneller kan toch niet ?

• Levertijd

Snel geleverd en super goed product.

Voor dat geld Wauw. Wat goed.

Echt een aanrader

Mijn bestelling was er snel, contact gehad met klantenservice. Ze waren erg aardig en handelden het naar alle tevredenheid af, een aanrader dus

Snel no-nonsense goedkoop

Wifi waterkoker gekocht snel geleverd zoals beloofd en goedkoopste van de vergelijkingen

goed en snel geleverd

goed en snel geleverd

• Levertijd

Xiaomi mi smart speaker besteld en deze werd snel geleverd. De verpakking van het product was zeer matig, eigenlijk was er geen verpakking, de speaker werd zo in de doos geleverd zonder extra verpakkingsmateriaal er omheen. De doos was dan ook gedeukt toen hij geleverd werd, de speaker binnen was gelukkig onbeschadigd. Dit zou m.i beter kunnen! Het product zelf (de Xiaomi speaker) is top, bevalt me beter dan mijn Sonos speakers die nagenoeg geen enkele spraak opdracht goed uitvoeren.

Snelle levering.

Voldoet aan de omschrijving

Product voldoet aan de verwachtingen.

Net iets luxer dan de 2s

Goed apparaat, via je mobiel kan je instellen wanneer je hem aan wilt hebben. De filters gaan niet super lang mee, om de 146 dagen moet je een nieuwe kopen, kost 40-50 euro.

Zeer goede luchtzuivering

De Xiaomi Air purifier 3H is prijs/kwaliteit vermoedelijk op dit moment het beste luchtzuiveringssysteem. De verwisselbare Hepa filter in dit apparaat is zeer degelijk. De manuele- en app bediening is goed uitgewerkt en vlot te bedienen. Temperatuur, vochtigheid en 2.5 pm worden accuraat weergegeven op het toestel en de app. Prima allemaal!

Prijs kwaliteit is prima

Product is zoals omschreven

Prima masker, en inderdaad geen last meer van beslagen brillenglazen. Maat valt toch iets kleiner uit als gedacht.

• Levertijd

Duidelijk en makkelijk bestellen .product snel verzonden en binnen

Kwaliteit +, service +, levering +, prijs +/-

Kwaliteit van de monitor is echt op. Service (voornamelijk werking van de site) goed en levering was snel. Jammer dat de monitor een dag later elders €40,- goedkoper was :(.

Leuk speelgoed

Het werkt prima

Snel verstuurd

Snel verstuurd. Alleen had ik per ongeluk iets dubbel besteld. Dat is blijkbaar wel gezien, want geel gearceerd maar jammer genoeg niets mee gedaan en toch verstuurd.

Snelle en goede service

Router besteld, zeer snelle levering. Bleek helaas een net iets ander type dan verwacht. Dan kom je er dus wel achter of een bedrijf een goede klantenservice heeft of niet. Nou in onze ervarinf absoluut. Snelle en duidelijke communicatie en een nette oplossing. Wij bestellen er zeker opnieuw!

• Levertijd

Product deed niet aan mijn verwachting en heb het daarom terug gestuurd.

De levering van het product was goed en correct. Na installatie met Google home werd mij duidelijk dat de keuze alleen van betaal sites gebruikt kon worden. Een bluetooth verbinding met mijn Xiaoma Redmi Note 8 Pro was niet te krijgen. Ook verbindingen met eigen geluid bronnen behoren niet tot de mogelijkheden. Het geluid wat ik gehoord heb via YouTube Music was goed.

Prachtig apparaat werkt prima

Simpel te installeren app is prima werking is perfect. Aanrader!

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld