Goed product en snelle levering
Na uitpakken viel het op dat er water in de dweilspuit zat. Dit in combinatie met een zwarte vlek op de dweil doet mij vermoeden dat het product al een keer gebruikt was. Heel erg jammer dat dit niet is aangegeven. Daarnaast is de dweil van erg lage kwaliteit. Het ding rammelt en de waterfles klikt niet stevig in zijn houder. Kortom, goedkoop product van baggerkwaliteit.
Beste meneer/mevrouw, Vervelend om te horen dat uw ervaring met XiaomiProducts niet is bevallen. Wij zouden graag met u samen tot een oplossing komen. Via dit bericht willen wij u vragen om te mailen naar: [email protected], om zo samen tot een gepaste oplossing te komen voor uw probleem. Wij hopen dat uw ervaring met XiaomiProducts hierdoor verbeterd en wij zien u dan ook graag terug voor een volgende keer! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantenservice
Goed product en snel geleverd. Niks op aan te merken.
Deze klantenservice staat je tenminste wel te woord en helpt je. Supersnelle verzending. Product is zoals omschreven. Mijn Samsung S20 ultra met Spigen Cover past net in deze draadloze autolader en laad ook goed op. Niet op de luchtroosters installeren, maar plakken op het dashboard. Door het gewicht van de lader en de zware samsung glijd deze van de lamellen van de luchtroosters onder het rijden. Had hier wel graag een aparte sticker mountplaat met kogel erbij gezien voor directe plaatsing van de lader op het dashboard ipv op de manier hoe het nu moet met de luchtroosterklem en dashboardvoet. Aangezien je dit in elkaar moet schuiven is dit ook niet erg stabiel en kan door trillen onder het rijden ook uit elkaar schuiven. Mijn telefoon heeft al enkele keren met lader op de grond gelegen Deze accessoires zijn waarschijnlijk beter voor de kleinere telefoons, maar voor de zwaardere grotere telefoons toch beter een vaste kogelhouder erbij voor op het dashboard. Al met al..... Lader: is een Topproduct Accessoires om op te hangen: niet geschikt voor zwaardere telefoons
Heb de nieuwe amazfit bob u pro voor mij dochter gekocht, mooie model, heel veel mogelijkheden, en prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.
Groot assortiment producten die je niet zo snel bij een andere aanbieder vindt aan een juiste prijs. Bovendien snelle levering.
Overzichtelijke informatie betreffende bestelling per email en snelle levering. Product voldoet aan alle verwachtingen (Xiaomi X1800 router in mesh opstelling).
Had een Mi Band 5 bestel. Werkt super en de prijs was goed.
Alles werk zeer goed!!! Kwaliteit super !!!
Super snelle levering ook in deze Corona tijd. Goede Track & Trace informatie. Niets op aan te merken dus, gewoon prima in orde zoals het ook hoort. Zeer tevreden met mijn bestelling.
Bestelgemak, mooie producten en fijn geholpen
Goede prijs, snelle levering
Supersnel geleverd. Goed verpakt. Eerste indruk ook goed. Problemen ondervonden met instaleren. Band wilde niet pairen namenlijk. Hier serieus 3 avonden mee bezig geweest. Ik had een Mi 3 band die tot mijn verrassing destijds al Nederlands teksten weergaf. Omdat ik nu de Mi5 europees bestelde ging ik er klakkeloos vanuit dat deze watch dus ook Nederlands "spreekt"!!! Dat is echter niet het geval, ook niet na een update. Op zich is het simpel Engels, maar kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen geld? Tip: vermeld dit Verder is de tekst in een klein en dun lettertype. Kies je een workout dan zijn de stappen die je moet volgen daardoor lastig te lezen. Zeker buiten slecht te zien. Nu even alles gaan ontdekken en kijken of ik het e een vooruitgang vind met de mi3. Daar was ik zeer tevreden mee.
Top product en snel geleverd
Handig in gebruik.
Alles uit mijn bestelling op voorraad, de dag erna geleverd en scherpe prijzen. Naar mijn mening alles dat een webshop kan doen. Ik bestel hier zeker weer.
Goede ervaringen, snelle levering en prima producten!
Product beter dan omschreven. Snelle levering
Snelle levering, goed product! Goed geprijsd, snel aangesloten en werkend :)
Goede producten en makkelijk met de app te bedienen, en toe te voegen
precies zoals het hoort: goede prijs, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden.
Snelle en duidelijke service.
Geen gezeur om via schimmige sites op Ali allerlei producten van Xiaomi te bestellen, en dan weken te wachten, nee hier heb je meteen het echte kwaliteit spul bij een Nederlandse groothandel. Ietsje duurder misschien dan uit China of een Europees warehouse, maar dan heb je ook wat met Nederlandse garantie!
De producten zijn geweldig Ze doen wat ze moeten doen + Ze zijn zeer simpel in gebruik en als kers op de taart zijn ze nog eens mooi, modern en elegant ook En dit voor een eerlijke betaalbare prijs De site zelf is ook zeer elegant en gebruiksvriendelijk alles wat ik bestelde werd ook de dag nadien al geleverd !
De 5e missende ster is om scherp te blijven !!
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.