Zadowolona.Szybko i sprawnie
Ik heb prima ervaringen. Mijn bestelling was de volgende dag in huis en alles werkt naar behoren.
Na een tip van een kennis de Amazfit Bip besteld. Snelle levering maar een andere watch. Nl de Amazfit Bip U Pro, met ipv wekenlange batterijduur slechts een paar dagen. Dit alles zonder mij eerst te informeren. (De Amazfit Bip was niet meer leverbaar, terwijl hij elders nog gewoon te koop is). Kortom, mij zonder te het vermelden een andere watch te sturen vind ik teleurstellend. PS1 De AMZ Bip staat ook nog steeds op uw website.. PS2 De U Pro is weliswaar geen slecht horloge. Bernard
Beste meneer/mevrouw, Vervelend om te horen dat uw ervaring met XiaomiProducts niet is bevallen. Wij zouden graag met u samen tot een oplossing komen. Via dit bericht willen wij u vragen om te mailen naar: [email protected], om zo samen tot een gepaste oplossing te komen voor uw probleem. Wij hopen dat uw ervaring met XiaomiProducts hierdoor verbeterd en wij zien u dan ook graag terug voor een volgende keer! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantenservice
Gaarne wat sneller afhandelen !!
En ook nog eens een concurrerende prijs. Zelfs met AliExpress
Goeie service. Snelle levering en snelle antwoord op mijn vraag.
Good prices, stock availability, quick delivery, all products OK.
I was looking for an Aqara Hub and Child Devices to start my home automation system. XiaomiProducts.NL had everything I needed in the Europe versions. The website is clear and easy to search. Ordering was fast and easy. My items were shipped directly and at my home the next day! I called before I ordered to ask a few questions and the person on the line was very friendly and very knowledgeable about the products I needed.
Nette en snelle afhandeling Correct en kwalitatief goed
Intussen erg blij met mijn xiaomi poco x3 nfc en mijn mi band 5. Prachtige producten voor een spotprijs. Hoop in de toekomst nog meer te kunnen bestellen.
Uiteraard verwacht je een nette snelle verzending van je bestelling op een webshop. Dat is dan ook gebeurd: :)
Donderdags besteld en vrijdags in huis. Dat is nog eens snel ondanks dat de meeste leveranciers zogenaamd niet snel kunnen leveren ivm het coronavirus. Top bedrijf
Helaas voldeed het product (Gimbal) wat ik had besteld niet aan mijn verwachtingen. Toen ik ging kijken hoe het product retour gezonden moet worden las ik dat het retour zenden door mij betaald moet worden. Ik heb daar met het bestellen niet opgelet. Nu zullen er waarschijnlijk velen zijn die iets kopen en om wat voor reden dan ook retour zenden en ja dan is het te begrijpen dat een bedrijf de retour zending niet betaald. Ik koop niet zo vaak op internet en zoek dan uit wat ik echt denk nodig te hebben en ga voor ik iets koop zoeken op internet op zoek naar review's. Ik heb heel wat video's bekeken over de SJCAM Gimba en andere merken. lDit keer had ik pech en deed het product (Gimbal) niet wat het zou moeten doen. Dit geintje heeft me dus € 7,25 gekost op een aankoop bedrag van € 89,95, veel geld! Een volgende keer toch maar eerst op bol.com kijken want die vergoeden voor zover ik weet ook het retour zenden!
Goed omschreven, snel geleverd
Onwijs gaaf en goed product de TV stick. Super simpel te installeren en een super strak beeld. Ideaal om van je TV een Smart TV te maken en helemaal als je geen aansluiting hebt daar waar je TV staat.
Alles goed gegaan.
Werkt heel goed en ziet er ook nog eens mooi uit.
Goede en snelle service
De mi speaker pro is echt super mooi geluid een echte aanrader in één woord TOP
Het mondkapje zit perfect, je hebt een clipje waarmee je het mondkapje strakker kan zetten zodat de bril niet beslaat, top product!
Ik heb m nu een week in gebruik wel goedkoper als de andere varianten. Ik heb wel gemerkt dat hij de geur wegwerkt.
De producten die ik had besteld waren niet duurder dan als ik het bij de bekende Chinese webwinkels had besteld, en het was de volgende dag in huis. Daarnaast heb ik nu als er wat mis is een Nederlands contactpunt, ook wel een fijne gedachte.
X
Excellent delivery service
goede produkten
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.