Zeer snelle levering, goede producten

Uitstekende klantervaring.

Dash cam 70mai pro op advies van familielid met goede ervaring met dit product aangeschaft. Besteld via vlot en eenvoudig werkende site. Snelle en goede levering. Handleiding via internet beschikbaar en duidelijk. Inmiddels geinstalleerd. Werkt prima. Technische vraag aan helpdesk (after sales) via mail snel en naar tevredenheid beantwoord. Kortom: prima ervaring.

Zéér tevreden

Na het bekijken van vergelijkingsvideo's op YouTube heb ik voor dit apparaat gekozen, vanwege de prestaties en prijs ten opzichte van veel duurdere merken. Ik heb hem nu een week in gebruik en de lucht is merkbaar frisser. Het apparaat ziet er mooi uit en is makkelijk in gebruik. Op de automatische stand hoef je niks in te stellen. 's Avonds besteld en hij was de volgende dag in huis.

• Levertijd

Snel geleverd, en een goed product

• Levertijd

Spullen besteld en deze tijdig geleverd gekregen. Allemaal prima. Goede en overzichtelijke shop, informatie is makkelijk te vinden.

• Levertijd

Bestellingen was binnen een half uur verzonden. En volgende dag binnen.

Gewoon super

Gewoon super

• Levertijd

Begin van de avond besteld en de volgende dag bezorgd.

zeer goed en snel

Bestelde product 100% en de volgende dag alles netjes in huis zoals beloofd.

• Levertijd

correcte en snelle afhandeling en levering

Een goed product met jammer genoeg geen doeltreffende handleiding. De zepp app laat te veel niet toepasbare functies zien.

• Levertijd

Levering volgens afspraak en minstens zo belangrijk;De goedkoopste!

Levering volgens afspraak en minstens zo belangrijk;De goedkoopste!

• Levertijd

Overzichtelijke site en snelle levering

Prima shop met leuke artikelen en goede omschrijving. Al een paar keer besteld via deze site en zal vast niet de laatste keer zijn.

• Levertijd

Waarom zou je meer betalen?

Producten zijn o.k. en de levering is prima. Maar jammer dat de software niet helemaal klopt en de handleiding geen oplossing biedt. Mijn smartwatch (Amazfit Bip S) biedt niet alle functionaliteiten die ik dacht te krijgen. Maar niettemin voldoende voor een globale monitoring. Al moet je geen exacte, medische, waarden verwachten, dus. De weegschaal (Mi Body Composition Scale 2) is niet in verbinding te stellen met telefoon of slimme horloge (geen software match) dus meer dan gewicht meten doet ie niet. Wel geeft de weegschaal als bonus 4 ons meer gewicht dan mijn standaard weegschaal (die mijn BMI wel laat zien). De "oortjes" (Mi True Wireless Earphones Basic) heb ik nog nauwelijks hoeven te genruiken, maar de geluidskwaliteit is goed.

Prima product

Mijn gtr horloge gaat prima samen met mijn smartphone van Xiaomi Prima batterij en een super look Thanks

• Levertijd

Op tijd geleverd. De Imilab 1080 camera blijk zeer geschikt voor Teams/Zoom, zelfs de ingebouwde microfoon is toereikend. Goede beeldkwaliteit en snel geïnstalleerd. Fijne webshop, duidelijke parcel info na verzending.

• Levertijd

Supersnelle verzending en goede prijs!

Veel beter dan bestellen bij Chinese websites en weken wachten om je spullen te krijgen. Ik heb de mijne de volgende dag.

• Levertijd

Snel verzonden, goed product, goede prijs, snelle reactie klantenservice

Positief. Op belangrijke punten scoren ze voor mij goed. Gebaseerd op 1 ervaring, maar gaf veel vertrouwen

Heel goede service

Eerste bestelling was er iets foutief geleverd. Meteen rechtgezet, correct artikel nagestuurd en foutief geleverd artikel kosteloos terug kunnen sturen. Ook een persoonlijke e-mail of alles juist was aangekomen. Iedereen maakt wel eens een foutje, maar niet iedereen lost ze op. Bij Xiamiproducts wel! Top! Een 2de bestelling verliep vlekkeloos. Voor mij een goede service en kan ik enkel maar aanbevelen.

• Levertijd

Mooie producten voor een prima prijs en service is top!

Mooie producten, prima prijs en supersnelle levering. Al meerdere keren besteld, helaas ging er de laatste keer iets mis maar werd er een correcte en snelle oplossing geregeld.

Alles volgens afspraak verlopen

Ik heb mijn bestelling snel en binnen de aangegeven tijd ontvangen. Ik ben zeer tevreden met het product.

Correcte levering.

Snel geleverd en het juiste geleverd. Al een aantal keer besteld bij xiaomiproducts en elke keer is het vlot verlopen. Een klein extraatje zou mogen na veel bestellen, maar dit is geen must natuurlijk. Ook krijg ik snel antwoord op mails die ik stuur. Kortom: niks slecht op aan te merken

• Levertijd

Heel tevreden van onze aankoop!

Snelle en correcte service!

Prima geregeld

Snelle levering prima

• Levertijd

De Mi tv stick is een geweldig product. Het maakt van je tv een smart tv. Ik ben heel tevreden met deze aankoop. Binnen 1 dag in huis.

Goed..

Producten waren snel geleverd. En zijn prettig in gebruik.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld