Desondanks misverstand toch mooi commercieel opgelost

Mooie en informatieve website waar iedereen wel een 'hebbeding' op kan terugvinden. Zelf had ik een BIP S activity tracker besteld maar kreeg per ongeluk een BIP geleverd. Na enkel berichtjes over-en-weer werd dit euvel snel verholpen mits een commerciële oplossing waar we ons allebei konden in vinden. Producten op zich zijn top - Xiaomi is volgens mij (gelukkig) nog relatief onbekend in sommige product ranges waardoor hun prijzen momenteel ook bijzonder competitief zijn en ze zichzelf nog niet als 'premium' brand opstellen en nog markt willen inwinnen. Heb hier ook voordeligere prijzen gevonden dan bij de competie zoals Bol en Coolblue. Ik hoop dat de Xiaomi tablets binnenkort ook hun weg naar Europa vinden :)

Prima producten, scherp geprijsd

De producten zijn doorgaans van goede kwaliteit en veelal aanrekkelijk van design. Daarnaast zijn de prijzen zodanig goed, dat het niet meer aantrekkelijk is de producten op een veel minder snel leverende en minder betrouwbare site te bestellen. Levering is niet altijd conform de belofte. In deze coronatijd is dat misschien wat moeilijker, maar er zit soms best wel veel tijd tussen de melding dat iets klaar is voor levering en het moment dat het pakket ook daadwerkelijk bij de transporteur is aangemeld. De web site mag wel wat meer gestructureerde beschrijvingen leveren. Dat varieert namelijk enorm en simpele informatie zoals bijvoorbeeld de afmetingen van een product ontbreken vaak.

Uitstekende service

Prima webshop... duidelijke omschrijving, duidelijke levertermijn!

• Levertijd

Het product (Mi Band 5) werd volgens afspraak (binnen 24 uur) en correct (goed verpakt en onbeschadigd) geleverd. Product werkt heel goed. Bediening redelijk makkelijk, zeker in combinatie met de app. Erg veel mogelijkheden. Prettig bandje (draagcomfort) gebruikshandleiding is duidelijk, maar beperkt. nadeel product: erg kleine lettertjes en in de app: kleurkeuze van tekst met achtergrond niet optimaal. (gebruik van symbolen maakt veel goed) Tip voor levering: mogelijkheid voor brievenbuspost zou handig zijn.

• Levertijd

Goede service en snel geleverd!

twee webcams gekocht voor mijn kids om de virtuele lessen van school te volgen. Prijs / kwaliteit verhouding is perfect, erg scherp beeld! zeker een aanrader om deze te gaan gebruiken.

Xiaomi mi vacuum mop

the vacuum cleaner works great for such a price, I am pleasantly surprised, I recommend it

Super !!

Goede prijzen en goede verzending....nu hopen dat ik 10 euro verdien hahaha

Snel en goed

Snel geleverd, gelukkig kan ik Engels lezen Montage gemakkelijk Werking perfect

Zeker aan te bevelen!

Snelle levering, prima product ( mi band 5)

Snel en prima verzorgd.

Snel en prima verzorgd.

• Levertijd

Snelle levering en product van goede kwaliteit

Aanrader

• Levertijd

Dacht ik dat ik 3 apparaat tegelijkertijd kunnen opladen maar helaas USB-C Port is alleen voor IN en niet OUT of misschien werkt het alleen met opladen van een MacBook :| , voor de rest TOP powerbank .

Beter dan Dyson

Ik heb zowel een Dyson als een Xaoimi in huis. Ik heb de Xiaomi F8 storm en deze bevalt zelfs beter dan mijn Dyson op veel vlakken. De Xoaimi heeft bijvoorbeeld betere zuigkracht én accuduur.

Goede en snelle levering

Dit was mijn eerste bestelling bij jullie en die was prima afgehandeld.

• Levertijd

Groot assortiment goede prijs kwaliteit verhouding! Supersnelle levering en de kosten zijn echt laag!

• Levertijd

Uitstekende webshop met mooie en vooral betaalbare producten

Verzorgde en goed ingedeelde website, prima prijzen, makkelijk bestellen, goede en veilige betaalmogelijkheden en snel geleverd.

• Levertijd

heel blij mee, snelle levering

goeie service.

• Levertijd

snel geleverd en goede prijzen

android tv box en kyyboard besteld, zelfs in deze tijd binnen 1 dag geleverd. tv box werkt prima met ziggo go :)

• Levertijd

Xiaomi Mi TV stick top product, haar scherp beeld!!

Ik had eerst een chrome cast, prima ding, maar de Xiaomi Mi TV Stick is fijner, heel makkelijk mooi en logish software. Je kan van netflix, tot youtube en games..de laatste moet nog uitzoeken het werkt.. ik raad het aan, mooi prijs nel geleverd en goede service snel hulp! bedankt!

• Levertijd

Makkelijk besteld, prijs/kwaliteit top!

Makkelijk en snel besteld. Volgende dag al ontvangen. Zeer tevreden met het product en de service.

• Levertijd

Gij zoekt en zult vinden

Kwaliteit en design voor een top prijs.

• Levertijd

Snelle levering en uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Ben erg tevreden met mijn aankoop, de snelle levering, de communicatie over de voortgang van de order en de hele goede prijs kwaliteit verhouding.

Top service.

Snelle en correcte service, ook voor telefonisch advies of mail, top.

• Levertijd N.v.t.

Ik had mijn bestelling geplaatst en had het de volgende dag al binnen Ik kan alleen zeggen ga zo door

• Levertijd N.v.t.

Snelle levering van een goed product, zeer tevreden

Super tevreden snelle levering

Anthonie Fokkerstraat 59 C