Makkelijk kunnen bestellen wat ik zocht, en heel snel geleverd, track en tracé erbij gedaan, het is nogal een rare periode voor kleine pakjes. Zending goed kunnen volgen. Goede info van xiaomi products.

• Levertijd

scherpe prijs en snelle levering

De Amazfit GTS die we hebben besteld was zeer concurrerend geprijsd en heel snel geleverd.

• Levertijd

Op afgesproken datum verzonden. Transport te volgen via tracking.

• Levertijd

Top service, had een bestelling gedaan met ophalen en dit lag direct klaar. Heb ook telefonisch contact gehad en die waren erg behulpzaam en vriendelijk.

• Levertijd

Top product & snel geleverd!

Ben al eventjes een fan van Xiaomi products, tot nu toe nog nooit teleurgesteld! Onze haardroger was kapot, 's anderdaags een nieuwe in huis! Stijlvol, werkt perfect en voor weinig geld.

Echt goed werkend Aqara

Heb de hub, deur sensor en de temperatuur sensor de volgende dag ontvangen. Installeren ging goed en het werkt allemaal perfect. Krijg ook de ingestelde signalen op mijn mobiel als ik buiten ben. De (nacht) lamp is te dimmen in de app.

• Levertijd

Goed product en snelle levering

Zoon had zijn achterspatbord gebroken op zijn electrische step M365 pro. Er moest dus snel een nieuwe komen, Xiaomiproducts.nl gevonden, bestelling geplaatst en een dag later kon hij er al terug mee op pad. Originele onderdelen en snelle levering. Top !

Super klantenservice

Mijn product was niet meer leverbaar, hebben ze een super alternatief aangeboden en met spoed laten bezorgen... wat een top service!

• Levertijd

Top service en goed product

Product is goes en volgens omschrijving. Prima contact gehad met customer service en snel geholpen

• Levertijd

Snelle correcte levering, zoals beloofd.

Zelfs in deze drukke tijd was de bestelling de volgende dag in huis en compleet.

Good

Alles good

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.

Goed, Goed geprijsd en snel geleverd

Wederom goed product en snelle levering ondanks drukte dagen.

Snel, goed, helder

Na bestelling snel geleverd en zeer tevreden met het product!

Geweldige service!

Sochtends besteld, smiddags opgehaald (ik woon in de buurt)

• Levertijd

Prima en snelle levering van een mooi product

De xiaomi air voldoet aan alle verwachtingen, is snel geleverd en een wijziging op mijn verzoek van de order is op een zeer prettige manier aangepast, dit was gelukkig nog mogelijk. De hepa filter moet nog worden nageleverd. De reactie op mijn verzoek per e-mail is op een zeer prettige manier snel afgehandeld.

Perfect.

Alles ging perfect. Levertijd zoals toegezegd. De verpakking was goed. En ook nog een air purifier die het perfect doet.

• Levertijd

Netjes en snel geleverd zoals een webshop hoort te zijn.

• Levertijd

Alles verliep naar wens!!

Goed geïnformeerd mbt de status van de verzending. Zou er zo weer wat bestellen.

• Levertijd

Ondanks grote kerstdrukte toch nog bezorgd en wat een top apparaat

Wilde graag dit apparaat waarvan ik een review bij RTLZ gezien had voor kerst in huis hebben en dat hebben ze prima geregeld! En een geweldig apparaat is het, je merkt gelijk dat het werkt door een frissere lucht. En alles is met de app en Google te bedienen.

• Levertijd

Prima webshop, alles is correct verlopen.

Bestelling, levering, alles is gelopen zoals het hoort! Doe zo verder.

Geweldig...heel blij

Heb 2 apparaaten

heel serieus vriendelijk gezelschap

Geweldige webshop!

Makkelijk bestellen en snel geleverd ga zo door!

• Levertijd

Vriendelijk,reageren snel op de mail.

Ze zijn makkelijk te benaderen via de mail als je een vraag hebt.

• Prijs N.v.t.

Anthonie Fokkerstraat 59 C