Nette en snelle levering

Zie titel

• Levertijd

Goede prijs en snelle levering. Bestel steeds vaker Xiaomi producten door de goede prijs kwalileit verhouding.

• Levertijd

Alles perfect. Product goed; levering goed. Top!

Vorige week vrijdag besteld en tegen zaterdagmiddag stond de koerier al voor de deur met de 2 productjes. Super fijne ervaring. Producten top.

• Levertijd

Een foutje, maar wel perfect en snel opgelost.

Ik ontving het verkeerde product, maar netje en snel opgelost. Blij met de service

• Levertijd

De bestelling is perfect verlopen, de vrijdag besteld en de zaterdag al geleverd. Perfect dus!!

Keurig!!!

Snel service

• Levertijd

goede degelijke producten voor een schappelijke prijs

Alles ziet er degelijk uit en werkt zoals het moet: prima! Contact met klantenservice verliep voorbeeldig, toen de levering door postnl wat vertraging opliep.

Geweldig een echte aanrader

De horloge is super! Goede kwaliteit en heeft alles wat ik nodig heb. Goede prijs! Gemakkelijk bandjes ook en ruime keuze in leuke kleuren.

• Levertijd

Alles zeer snel en netjes geleverd. Als ook snelle reactie op vragen

Top bedrijf

Heb een bestelling gedaan zelfs in deze tijd met 2dagen binnen toppie

• Levertijd

Tot nu toe twee verschillende artikelen gekocht en heel enthousiast over de werking, daarbij komt dat hetgeen over de producten werd verteld ook inderdaad de waarheid is en geen verkooppraatje.

• Levertijd

Super goeie producten. Snelle levering. Aantrekkelijke prijzen.

Super goeie producten. Snelle levering. Aantrekkelijke prijzen.

• Levertijd

snelle levering van een goed werkende webcam voor privé doeleinden

Besteld en binnen 1 dag in huis.

Prima bedrijf. Hoog Kwalitatief assortiment

Snel, goed en niet duur. Prima producten.

• Levertijd

Ook al was het een preorder toch snel geleverd, super

Ik had een preorder gedaan van een xiaomi mi smart speaker die zou pas half januari leverbaar zijn en toch nog voor de kerst gekregen, super

• Levertijd

Prima smartwatch gekocht, snel geleverd!

Amazfit bip s aangeschaft. Hele goede prijs kwaliteitverhouding, fijne smartwatch voor zowel lopen als fietsen.

• Levertijd

Ondanks het tijdstip toch een snelle levering. (Kerst).

Snelle levering en de Amazfit GTR voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

• Levertijd

Snelle levering, goede communicatie en zeer concurrerend

Ik heb een Xiaomi tv stick besteld. Kost hier hetzelfde als bij Ali en Amazon en ik had hem razend snel in huis. Een dag vertraging vanwege topdrukte bij PostNL mag de pret niet drukken. Deze vertraging werd keurig aan ons doorgegeven.

• Levertijd

Goede levering, ook in de drukke kerstperiode en goede communicatie via de mail.

Zeer goede service en levering!

• Levertijd

Ik kreeg netjes een mailtje met het bericht dat door de grote drukte PostNL het pakje nog niet had kunnen ophalen. Daardoor kon het pakje niet zoals beloofd de volgende dag worden bezorgd, maar pas de dag daarna. Prima!

Good service

Although we gave XiaomiProducts a very challenging order, they managed to execute and help where ever needed and supported with delivering and shipping to locations all over the world.

Snelle levering Bij vertraging netjes een mailtje

• Levertijd

Snelle levering van mijn bestelling

Mijn bestelling werd snel geleverd, de prijzen zijn prima. Ook de staffelprijzen. Gezien mijn ervaring zou ik zeker weer bestellen.

• Levertijd

Snelle levering en goed product!

Fijne communicatie en vlotte levering.

Gigasnel in huis

Besteld vanuit België en als de wiedeweerga in huis. Keurig verpakt, niets op aan te merken.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld