Bestelling snel binnen en product voldoet goed.

De bestelling afronden ging eenvoudig en er is duidelijk gecommuniceerd wat de levertijd was.

Zeer goed,

Zeer goed,

Zeer vlot

Eerste keer besteld en zeer tevreden!

correct en tijdig geleverd

Overzichtelijk website, gebruiksvriendelijk.

• Levertijd

Zeer tevreden, snel geleverd en top in orde.

Twijfelde toch even of ik wel of niet moest bestellen maar zeer tevreden. Correcte prijzen en vooral snelle levering. Voor Xiaomi producten gebeurd het te vaak dat het via dropshiping gaat maar dat is hier duidelijk niet het geval.

• Levertijd

Snelle afhandeling. Goede website.

Goede website. Snelle afhandeling product binnen 1 dag geleverd tegen een goede/concurrerende prijs.

Zeer snelle levering!

Goede communicatie vanuit het bedrijf en zeer snelle levering! Châpeau!

Overzichtelijke webshop snelle levering

Zelfs in de drukke decembermaand was mijn bestelling de volgende dag binnen. De Xiaomi website verkoopt hun eigen producten net iets goedkoper dan andere webshops.

Super!!!!

Mooi ruim productenpakket en erg veel op voorraad. Ga hier zeker meer bestellen. Zeer vriendelijke broers!

• Levertijd

Snelle, keurige levering, zelfs als deze drukke tijden.

Snelle, keurige levering, zelfs als deze drukke tijden.

Zeer goede service,

Vriendelijk en betrouwbaar,had verkeerde bestelling doorgegeven,is onmiddellijk in orde gebracht.

Snel geleverd product

De dashcam is volgens afspraak snel geleverd. Een min puntje vond ik dat er nog verzendkosten gerekend worden voor producten boven de € 40.

Makkelijk en snel geieverd

Makkelijk besteld en snel geleverd.

zeer goed

ben zeer tevreden over de levering goed en snel zeer aan te bevelen

Snelle levering correcte verz

Alles in orde

Hele snelle levering

Makkelijke website, overzichtelijk en snelle levering

• Levertijd

geen kennis van eigen producten

Wij hebben een niet goed werkend product ontvangen. Als reactie krijgen we het verzoek het product te resetten via "de app". Dit product werkt niet via een app en is daarnaast niet te resetten. Ondertussen meerdere mailtjes over gestuurd echter een oplossing komt er niet.

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd

Top aankoop voor weinig geld

Ik heb de Amazfit Bip S nu 3 weken en ik vind hem super. Het geeft me inzicht in mijn dagelijkse beweging en wat er beter kan. De GPS laat me de routes zien die ik heb gelopen, zelfs die in Washington. Ik wilde graag meer bewegen en dat het haalbaar zou zijn. En ik moet toch zeggen dat het me dankzij het horloge lukt. Het gaat mij niet om kilo’s of centimeters, maar om een gezond lijf. Met alle mogelijkheden van dit horloge voor deze prijs zie ik heel duidelijk dat ik goed bezig ben.

vlot geleverd,

Webcam besteld. Camera ziet er veel degelijker uit dan gedacht. Met een ministatiefje en dat allemaal voor die prijs!

• Levertijd

Goede producten, prijs en service

• Levertijd

Scherp geprijsd en snelle levering!

Ik heb inmiddels al verschillende keren besteld, elke keer is alles prima in orde. het pakketje is goed verpakt en wordt snel geleverd.

snelle levering, goede nazorg

prima levering en service

Goede communicatie

Snelle verzending. Product zelf zal moeten wachten op gebruik tot de kerst

Prima mondkapje

Precies zoals beschreven. Goede pasvorm.

• Levertijd

Top product en snelle levering

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld