Snelle goede aflevering excellente service

Duidelijk heb een product besteld werd een beter product geleverd zonder meer kosten. Zeker via hun producten bestellen alleen al voor de service

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.

Snelle bezorging & feedback

Goede ervaring, product daags nadien geleverd in drukke periode. Enige minpuntje bij retour sta je zelf in voor de kosten, dan kan je beter via Bol bestellen, product komt ook van jullie en aan dezelfde prijs.

Voorlopig een goede ervaring

Ik zocht een alternatief voor cromecast. Via Internet goede recensies wat betreft de X96. Besteld, gebeld en opgehaald. Bestellen ging snel, direkt leverbaar ipv van de gebruikelijke 4 tot 6 chinaweken. En nog goedkoper dan bij Bol. Succes,

• Levertijd

Goed product en fijne webshop

Product is eenvoudig te vinden en bestelling makkelijk te plaatsen. Ook werd het product goed geleverd in een grote stevige doos met daarin het doosje met de speaker. Ik ben zeer te vreden over de webshop en het product.

• Levertijd

Top. Supersnel geleverd, volgende dag thuis

Top. Supersnel geleverd, volgende dag. De tijdstip van de levering was ideal, geleverd juist tussen de vermelde op afspraak uren.

• Levertijd

Bijna meteen antwoord op een mail van mijn zijde.

goede kwaliteit prijs verhouding

Twee Xiaomi mi smart speakers gekochte Erg makkelijk te instaleren en te koppelen met Google home. Prima geluid.

Helder - correct - professioneel

Dit is de tweede keer dat we bestellen bij XiaomiProducts. Beide keren alles prima geregeld: heldere communicatie, zeer scherpe aanlevertijden, net en veilig verpakt, bestelling volledig,... Zo hoort het! En het product is ook meer dan prima, vandaar de repeat business. Geen full marks want er is toch altijd nog wat te verbeteren? ;)

Goed product, redelijk snelle levering, redelijke prijs, prima website

Goed product, redelijk snelle levering, redelijke prijs, prima website

Prima producten

Best prijs

Gewoon perfect.

Bestelling netjes en op tijd geleverd..

• Levertijd

goede webcam voor een zeer betaalbare prijs

snelle levering, duidelijke communicatie

• Levertijd

Goedkoop en snelle verzending!

Niets op af te dingen.

Altijd top

Wilde mijn bestelling asap halen. Kon binnen een uurtje terecht. Wordt altijd snel geholpen en Xiaomi producten zijn tijd van betere kwaliteit dan de prijs doet vermoeden.

• Levertijd

Snelle levering. Mooie producten!

De afwerking van de Xiaomi producten is hoog. Je krijgt hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs. De webwinkel handelt de bestelling snel en accuraat af. Dus al met al heel positief!

• Levertijd

Na 2 dagen direct levering ontvangen, met bevestiging rond hoelaat en al, gewoon perfect! Aanrader*

Uitstekende service.

Hoewel ik aanvankelijk voor niets kwam, toen ik mijn bestelling wilde ophalen, geef ik toch een goede waardering. Ik werd voor mijn vergeefse rit gecompenseerd en kreeg uiteindelijk, toen het artikel weer binnen was, het alsnog thuisgestuurd.

Prima, snel geleverd, goed product

Prima, snel geleverd, goed product

Mooi product en Snelle levering

Mooi product voldoet aan de verwachting en product werd gelijk de zelfde dag al verzonden

• Levertijd

Snelle levering. Veilig verpakt.

Of het product zelf goed werkt weten we pas na Kerstmis

• Prijs N.v.t.

Lekker dichtbij

Ik heb het product opgehaald. Lekker dichtbij. Geen gedoe met verzenden.

Prachtig product

Mooi subtiel lampje . Makkelijk te dimmen.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld