Heel goede service Besteld op maandag En woensdag geleverd
Wij kochten hier een USB webcamera. Het apparaatje doet precies wat wij ervan verwachtten. Keurig product dus. De leveringstijd was precies als aangekondigd. Dus niets te klagen! Kortom: waar voor je geld, en ouderwetse service.
Ook in de drukke decembermaand kreeg ik mijn pakketjes snel en compleet binnen. De afhandeling van het pakket was ook prima te volgen. Van elke stap kwam een nette notificatie binnen. Helemaal top.
Ik heb de Tv stick nu een paar dagen gebruikt en ben er alleen maar positief over, makkelijk en snel te installeren, de opstart duurt een paar minuten daarna is hij razend snel met een goed beeld
Ik ben sinds 3 dagen in het bezit van deze luchtbevochtiger en enorm tevreden. Het toestel is zeer eenvoudig in gebruik en werkt prima. Na inschakelen gaat de vochtigheid traag maar gestaag omhoog. Voor in onze woonkamer een ideale toevoeging in deze koude en droge dagen. Groot voordeel is ook dat je geen filters hoeft te vervangen en het toestel eenvoudig te reinigen is. Zeer tevreden over toestel en levering via www.xiaomiproducts.nl
Snelle levering;
Alles top!
Goed product!
Helaas was de bestelling niet correct. Had 3 de zelfde producten besteld helaas kreeg ik twee de juiste en 1 totaal andere schakelaar. Moet wel zeggen dat ik snel en netjes reactie kreeg. Nu alleen nog even afwachten wanneer de nalevering komt..
Goede ervaring bij mijn eerste bestelling
Hey hey, ik had me een paar oortjes aangeschaft maar k had voor deze prijs niet verwacht dat ze zo goed gingen werken, ik heb er maar gelijk 2 bijgekocht 1dag later echt super geluid en kwaliteit! Doe zo voort! de levertje was trouwens1dag bij me
Het bestellen van het Xiaomi product ging supermakkelijk en ik kreeg vrij vlot de smartwatch (of hoe je het moet noemen) thuisgestuurd. Ik ben er heel tevreden mee. Er zat een heel duidelijke handleiding bij + de app op de smartphone is heel klantvriendelijk. Kost een stuk minder dan een Apple Watch maar bevalt tot nog toe heel goed! Vooral het waarnemen van mijn slaap en het stappen tellen vind ik heel prettig!
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelde Air Purifier H3
great product and fast delivery, also I just love the product design, it looks so elegant.
Goede prijs vergeleken met andere webshops en snelle levering. Alleen jammer van de verzend kosten als je enkel het bandje wil vervangen. Dit is al de 2de keer dat er scheuring in het bandje komen en ik een nieuw moet bestellen. De verzend kosten zijn dan hoger dan het bandje zelf.
Redelijk veel mogelijk heden
Kreeg zending in open enveloppe (PostNL.be) en S905W had lichte gebruikssporen, liep regelmatig vast en was helaas duidelijk gebruikt. Heb juiste ROM teruggeplaats en ben nu erg blij met mijn MXQ 4K 5G. Werkt perfect, snel, komt geroot dus makkelijk aan te passen en is na verwijderen van alle Google en andere nutteloze toestanden erg snel en stabiel. Kreeg overigens zeer snel mailtje met hulp en oplossing van XiaomiProducts en ze hielden me ook perfect op de hoogte van de vertraging tijdens verzending. Had product samen met AirMouse3 gekocht. Dit laatste is een fantastisch ding!
Als het zou werken is het fantastisch maar er blijven maar foutcode’s 601 geven moet steeds de batterij er uit halen voor resetten
Beste meneer/mevrouw, Vervelend om te horen dat uw ervaring met XiaomiProducts niet is bevallen. Wij zouden graag met u samen tot een oplossing komen. Via dit bericht willen wij u vragen om te mailen naar: [email protected], om zo samen tot een gepaste oplossing te komen voor uw probleem. Wij hopen dat uw ervaring met XiaomiProducts hierdoor verbeterd en wij zien u dan ook graag terug voor een volgende keer! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantenservice XiaomiProducts
Iedere bestelling verloopt zeer vlot!
Makkelijk installeren. En: het werk. Netflix en Ziggo go op mijn slaapkamer tv. Post deed er door de drukte drie dagen langer over.
Zelfs tijdens de Sinterklaasdrukte kwam het pakketje aan op het aangegeven moment. Gewoon super geregeld en de ontvangers zijn erg tevreden met hun kado's!
De standaard software is niet al te best, al vind ik het plantregister en hoe je erin een plant in kan classificeren wel goed gedaan. De app zelf doet het met horten en stoten. Je kan beter voor een euro deze gebruiken: https://emeric.io/WatchFlower/ Een leuk geintje om je vrouw mee te plagen omdat ze vele planten heeft gesneuveld, of het iets is waar je niet zonder mee kan, betwijfel ik .
Beste meneer/mevrouw, Via dit bericht willen wij u vragen om te mailen naar: [email protected], om zo in contact te komen over uw gegeven beoordeling en wellicht een gepaste oplossing. Wij hopen dat uw ervaring met XiaomiProducts hierdoor verbeterd en wij zien u dan ook graag terug voor een volgende keer! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantenservice XiaomiProducts
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.