Ik vind de producten goed en aantrekkelijk geprijst.

Helemaal perfect

Het bestellen was gemakkelijk en ik kreeg het product de dag erna thuisbezorgd, zoals beloofd. Dus helemaal goed!

proactief en supergoed geinformeerd

Fantastische communicatie en goede opvolgen door de webshop. De producten van xiaomi hebben me nog nooit teleurgesteld. succes met jullie webshop!

Goed product

Het koppelen van het gekochte product was binnen 10 minuten geregeld door de app. Alles was erg duidelijk. Ik had nog geen ervaring met producten van Xiaomi. Het resultaat valt mij 100% mee. De gekochte dashcam heeft een scherpe camera. Qua prijs kwaliteit kan ik dit zeker aanraden. De levering was ook super snel, met 1 dag geleverd, zelfs met alle problemen bij Postnl!

• Levertijd

Snelle levering. Concurrerende prijs!

Snelle levering. Concurrerende prijs!

De koppeling van de 70mai met de app is waardeloos

Het cameraatje is prima! Mooi klein, de kabel is lang genoeg. En de methode van bevestigen is heel makkelijk. De installatie van het apparaat op het apparaat, is minder handig. Maar te doen. Ik had graag gebruik van gemaakt de app, waarin ik meer functies zou kunnen inzien, zoals andere instellingen. En het downloaden band video’s

• Levertijd

xiaomi products was snel, post NL niet

Product is snel verwerkt duurde echter 3 dagen voor post NL hem een keertje leverde.

• Levertijd

Bestelling snel thuis geleverd. Het product was volledig naar onze verwachtingen.

prima spul, goede levering

• Levertijd

Prima service en goed bereikbaar

Nette afhandeling

Vlotte verzending, goede mailing door vertraging bij verzending. Correcte afhandeling.

• Levertijd

Snelle levering, goed product!

Bij XiaomiProducts een Xiaomi Mijia Bedside Lamp 2 besteld. Ik was niet bekend met de Xiaomi Smart Home producten en de website heeft duidelijke productinformatie. Voor dit product was XiaomiProducts veruit goedkoper dan andere webshops (~20%). Wegens overbelasting bij PostNL 1 dag later geleverd. Goede informatievoorziening hierover.

Top ++++

• Levertijd

Heel goede prijs/kwaliteits producten.

Alles werkt perfect . De slimme ventilator, de luchtreiniger , de planten sensoren . Ben zeer tevreden.

Snelle levering, goede communicatie

Alles van bestelling tot levering is perfect

Goed product

Omdat ik tevreden ben met mijn mondkapje wilde ik er enkele cadeau geven met Sinterklaas. Ze zijn helaas nog niet aangekomen. Hopelijk komen ze nog.

Snel en betrouwbaar

Prima ervaring en uitstekende kwaliteit geleverd

Uitstekend!

Ik heb 5 sterren gegeven, juist omdat er iets mis ging en hoe dat adequaat is opgelost. 3 mondkapjes bestel en in eerste instantie slechts 1 geleverd. Na melding hiervan direct het restant opgestuurd gekregen. Er kan altijd iets misgaan en dit is zeer netjes opgelost.

Ik ben super tevreden over Mi TV Stick

We hebben geen smart TV en gebruikten al een tijdje onze blueray speler maar deze ondersteunt geen Videoland, alleen Netflix. Die was ook erg traag met opstarten e.d. maar deze Mi TV Stick is helemaal top! Super snel, fijne remote die eens niet via infrarood werkt maar bluetooth! Ik ben super enthousiast!

• Levertijd

Positieve en aangename winkel ervaring

Mijn persoonlijke ervaring met deze winkel was zeer positief! Klantvriendelijk en eerlijk! Hier kopen wij sowieso nog.

• Levertijd

Op de Tweakers giftguide 2020 zag ik de kekke bureaulamp van Xiaomi als leuk cadeau. Meteen besteld bij XiaomiProducts en de volgende dag al geleverd. Omdat het een Kerstcadeau is heb ik hem nog niet uitgepakt of geprobeerd maar verpakking ziet er in ieder geval al mooi uit.

• Prijs N.v.t.

Gewoon Top

Goede snelle levering en kwaliteit, ben er erg blij mee en zal zeker wat kopen als ik wat nodig heb.

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.

Snelle levering en prima prijs/kwaliteit

Bestelde artikelen werden vlot bezorgd en voldoen ruimschoots aan de verwachting. Na bevestiging van betaling had ik alleen iets sneller bericht verwacht over de geplande leverdatum.

• Levertijd

De bestelling is zeer correct en op tijd geleverd

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld