Makkelijke bestelprocedure en snelle levering!

• Levertijd

Snelle levering alles naar wens. Door deze stick heb ik een oude tv kunnen upgraden naar een smart tv. Ziggo app erop geïnstalleerd en nu kan ik alles kijken wat ik wil zelfs terug kijken. Iets trager maar toch. Een echte aanwinst

• Levertijd

Super geholpen door Ruben. Klein dingetje waar ik niet tevreden over was, werd gelijk naar tevredenheid geholpen!

Super apparaat

De Robot stofzuiger werkt als een tierelier hij is zo sterk volgens mij probeert hij ( zij ) de muur omver te douwen en zuigen als de beste,

Goeie materiaal keuze!

• Levertijd

Fantastisch product, scherpe prijs en snelle levering

Alles is hierboven kernachtig samengevat.

• Levertijd

Snel, direct leverbaar, activeren makkelijk.

Zie boven.

Mooi en praktisch

Een mooie horloge met veel fucties

Snelle levering, prima service

Helaas ging mijn bandje al na een jaar stuk, maar de vervangende bandjes zijn zo besteld en niet duur. Meteen maar 3 verschillende kleuren besteld, kan ik de band wisselen , passend bij mijn kleding.

Zeer goede prijs / kwaliteit

Ik heb al diverse Xiaomi producten, Telefoon, Fitness band, Lucht pomp en Powerbanks. Alle producten hebben een zeer goede kwaliteit, zeker in erhouding met de scherpe prijs.

• Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit

Nu een week in gebruik, tevreden met kwaliteit/prijsverhouding

• Levertijd

Wat een deal! Geweldig product en erg snelle verzending.

Heb geen enkele opmerking. Heb een MI Smart Band 4 aangeschaft. Je kan deze perfect aan al jouw eisen configureren, batterij gaat écht wel lang mee, overzichtelijke en makkelijk te gebruiken app (Android) Met Apple heb ik geen ervaring. Kortom, been héél tevreden.

• Levertijd

Snel antwoord, snelle levering en dit in België

Top, beter had niet gekunnen.

• Levertijd

Positief en een goede prijs kwaliteit verhouding

Gekocht op aanraden van een kennis. Tot nu toe tevreden

Verkeerde product gekregen

Had een kleine probleempje, meteen opgelost

Uitstekende

Opmerking 10, het horloge is perfect, de levertijd was een record. Ik ben blij met deze bestelling

super snel geleverd

Het was allemaal snel geleverd. Zondagavond besteld, maandagochtend al in huis.

goeieprijs,kwaliteit

vlugge levering ,werkt perfect . aznrader om verder bestelling te doen

Heel vlot ontvangen

Ik heb een xiaomi router besteld en een dag of wat ontvangen. Met vele e-mails op de hoogte gehouden van de vorderingen. Verder geen opmerkingen.

Snelle levering!

Fijne snelle levering. Duidelijke communiceren via de mail!

• Levertijd

Snel en goede levering tegen een scherpe prijs.

Zonder problemen geleverd

Makkelijk besteld, op tijd geleverd. Product voldoet aan verwachting.

Prima ervaring

Makkelijke site. Bestelling simpel geplaatst. Ook snel verzonden! Alles keurig verpakt!

geweldig

heb een luchtreiniger gekocht van xiaomi en deze is geweldig. Hij zuivert de lucht en hij is ook nog stil s'nachts. Als hij opstart hoor je hem even maar nadien niet meer, hij geeft ook de vochtigheid in de kamer aan en de temperatuur. Ik zou hem voor geen haar meer willen missen. Een familielid is zwaar allergisch en sinds we dit apparaat hebben gekocht heeft hij minder last van de allergie.

• Levertijd

Tevreden over product en levertijd

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Anthonie Fokkerstraat 59 C