Goed prijs en snelle verzending!

Ik zocht naar de Europese versie van de Aqara hub en vond deze voor een zeer aantrekkelijke prijs bij XiaomiProducts!

Super top

Volgende dagopgehaald of bezorgd Ik ga weer bestellen!!!!

• Levertijd

Prima, maar jammer dat het geen brievenbuspakje was

Zeer snelle levering en duidelijke informatie. Maar ontzettend jammer dat een artikel dat mákkelijk in een brievenbuspakje had gekund toch als regulier pakket wordt verstuurd. Want dit betekent onnodig hoge verzendkosten en ongemak voor de klant, die moet thuisblijven of het pakket op een postpunt moet afhalen. Onnodig! De webshop moet dit beter regelen met SendCloud (de verzenddienst die zij gebruiken).

TV Stick met veel mogelijkheden

Xiaomi tv stick besteld en deze werd de volgende dag al keurig verpakt geleverd. Van voortgang bestelling worden netjes statusupdates gegeven. Stick heeft zeer veel mogelijkheden. Specifiek gekocht voor de Ziggo Go TV app. Deze geïnstalleerd. Deze werkt, echter let wel op, alleen als deze is verbonden met een internetverbinding van Ziggo. Met een andere provider werkt deze app helaas niet. Dus tv kijken via de Ziggo Go app in je vakantiehuisje of op je vakantieadres werkt niet.

Hele goede webshop

Snelle levering, goede communicatie, overzichtelijke webwinkel, kortom een aanrader!

Snelle levering correcte prijs

• Levertijd

Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie...

Snelle levering!

Zeer tevreden!

• Levertijd

zo dat is de 2e die ik haal de 1e was perfect dus de 2e ook!

Top product, zeer aan te raden: Xiaomi Mi band 5

De levering was snel en de verbinding met mijn android smartphone lukte goed. Het product werkt zoals omschreven . Vooral de herinnering na een lange zittende periode is voor mij ideaal, doordat ik thuis studeer. Ik beweeg daardoor regelmatiger.

Excellent!

Everything from order to delivery went well. Great price/quality and fast delivery! Would definitely recommend and order again.

• Levertijd

Snel, duidelijk, maakt waar wat ze beloven.

Super snelle en goede duidelijke service. Geen poespas. Wat er beloofd wordt op de website wordt ook waargemaakt.

• Levertijd

Zeer goede service en duidelijke communicatie

Een Xiaomi product kopen kan natuurlijk via andere partijen, maar XiaomiProducts werd aangeraden door een vriend. En gelukkig maar! De service is goed. De communicatie is helder en duidelijk. Verder, het bedrijf is erg klant gericht: In mijn geval was het bewijs dat ze een product niet meer kunnen leveren en toen hebben ze mij een ander model aangeraden met dezelfde prijs (want het nieuwe product was hoger qua prijs). Toen ik eenmaal de beslissing had genomen, was het apparaat binnen 2 dagen in huis! Over de geleverde producten van Xiaomi ben ik erg tevreden (heb een smart ventilator en nu een robot stofzuiger).

snelle levering goede producten

Top producten

Mooie design producten tegen concurrerende prijzen

• Levertijd

Zeer tevreden met mijn aankoop.

Uitstekende service en prijs/kwaliteit top.

• Levertijd

Snelle levering goede kwaliteit schakelaars

De kwaliteit van de schakelaars is erg hoog! Werken prima samen met HomeKit! Erg tevreden!

• Levertijd

Leuke partij die je veel ali wachttijd bespaart

uitstekend

hij is super om te rijden

Zeer positief!

Snelle levering, echter ik had per abuis de Xiaomi Mi band 4 besteld in plaats van de 5 die ik eigenlijk wilde hebben maar had niet goed gekeken, stom :( Verder prima! Andy.

• Levertijd

Makkelijk bestellen en levering snel

super snel geleverd

18 nov besteld en 19 nov geleverd super top

Alles goed

Helmaal alles goed

• Levertijd

Een prima en snelle levering. Top!!!

Duidelijke en snelle webshop, supersnelle levering.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld