Snelle service, snelle levering en top producten. Heel tevreden dus :-)
Een beetje zoeken maar toch gelukt, kom uit de tijd van plug en play
Snelle levering en prima product.
Smooth shopping experience. Arrived within two days.
Inmiddels twee keer iets besteld en beide gevallen erg snel en precies wat je besteld hebt De tweede bestelling “ mi stick” niet tevreden over. Veel foutmeldingen ook na volledige update. Is erg traag en voldoet dus niet
Beste meneer/mevrouw, Via dit bericht willen wij u vragen om te mailen naar: [email protected], om zo in contact te komen over uw gegeven beoordeling en wellicht een gepaste oplossing. Wij hopen dat uw ervaring met XiaomiProducts hierdoor verbeterd en wij zien u dan ook graag terug voor een volgende keer! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantenservice XiaomiProducts
Originele beoordeling
Inmiddels twee keer iets besteld en beide gevallen erg snel en precies wat je besteld hebt Geen rare verrassingen
Prima, goed product en snel ontvangen. Ik heb er (nog) geen gebruik van hoeven maken, maar binnen de communicatie ligt de nadruk op dat er ruimte is voor vragen en dat ervaar ik als zeer prettig
Scherpe prijzen tbv concurrentie in Europa. Goede telefonische voorlichting mbt compatibiliteit van producten. Uiteraard zijn de prijzen meer als dat je direct in China besteld, echter vind ik het verschil niet zo groot en is het niet de moeite waard om in China te bestellen mbt lange levertijden en of het product uiteindelijk wel werkt vanuit China... Ik betaal graag iets meer dan in China om het de volgende dag al in huis te hebben...snelle levering, vrijdagmiddag besteld, zaterdag al in huis! TOP!
De dopjes klinken goed. Goede bassen. Simpel te connecten. Beetje hannessen om ze uit t doosje te halen. Links en rechts heb ik nog niet ontdekt. In t begin wel ideale stand in oor proberen te ontdekken.
Als ik wat zie, dan kan ik meteen na de bestelling langsrijden. Als ik iets leuks zie, dan wil ik het meteen hebben. Dat kan bij hun!
Verzending was heel snel en installatie is heel gebruiksvriendelijk.
Snelle levering en mooi product
de audiokwaliteit is niet te vergelijken met top tier oortjes, en het opladen is af en toe aan het haperen. Maar als je daar net als mij niet zo'n last van hebt is dit de aankoop voor jou.
Snelle en probleemloze levering van de kwalitatief goede producten (ik heb meerdere in gebruik). Ik ben inmiddels fan!
Het is een toffe ervaring om tv te kunnen kijken via een tv stick. Ik hoef het gewoon in de tv te plaatsen en dan te drukken op welke app ik wil gaan. Ik heb al veel series en films gekeken. Het kwam ook nog eens super snel aan en de kwaliteit is fantastisch. Het is geen 4K maar wel goed genoeg voor mij. Ik ben heel blij met dit product.
Snel en correct!
Prima geregeld, op tid binnen en werkt na behoren.
dik in orde allemaal :)
Snel niet duur en prima kwaliteit
niet wat ik moest hebben
Fantastische webshop. Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhoudingen. Ik ga altijd eerst even hier kijken of ze hebben wat ik zoek want de keuze is uitgebreid. Kortom een aanrader !
Ik kocht de MiBand5 en het werd de dag erna al geleverd. Goedkoopste dat ik kon vinden ook. Topper!!
ondanks dat men aan het verhuizen was, zonder problemen direct mijn dashcam op kunnen halen. Het produkt voldoet overigens meer dan aan mijn verwachting.
Nette site en supersnelle levering.
My order was delivered from the Netherlands to Germany within two days. Great job! Thank you.
levering was uitstekend correct en snel. Het product werkt uitstekend, klein, geen netwerkkabel nodig, alleen wifi, voor iemand die geen smart tv is dit een aanrader.
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.