Zeer tevreden over XiaomiProducts

Goede ervaring met mijn bestelling bij XiaomiProducts. Ik ga daar zeker vaker iets bestellen. Het pakket werd snel en netjes geleverd. Tevens een goede service en goede prijs.

Goede en snelle bezorging

Had mondmaskers en een tv box met air afstandbediening besteld. Was snel geleverd en werd ook netjes op de hoogte gehouden via track&trace.

• Levertijd

goede en juiste ervaring.

Website is gemakkelijk, bestellen en betalingsmogelijkheden zijn prima. Dag later al thuis. Tevreden klant

• Levertijd

Vlot geleverd, goede feedback en vlot bezorgd

• Levertijd

Snelle en correcte afhandeling van bestelde items. Top.

Netjes verpakt en snel geleverd.

het kan niet beter

vooral doorgaan op de in geslagen weg zal zijn vruchten zeker afwerken mijn vader en ik zelf zaten ook in de handel ik heb van hem een gezegde geleerd wat ik nooit vergeten ben . je vangt meer vliegen met stroop dan met azijn . ik heb hier altijd voordeel mee behaald bij klanten maar ook bij personeel het werkt echt .

• Levertijd

Fijne website en snelle bezorging

Fijne website en voldoende keus. Vlotte bezorging.

Goed en snel

Goede prijs snelle levering. Top.

• Levertijd

Mondmasker van Xiaomi is super, eindelijk lucht !!

Was een gokje maar het feit dat er een geraamte inzit heeft mij overtuigd om dit te proberen. Zeer snel geleverd en dat is super. Masker gepast en in een woord: fantastisch. Zit lekker en geeft een gevoel van ruimte op de mond, dankzij het geraamte. Plan is om er zeker nog een paar te bestellen.

Geweldige service!

Snelle bezorging en als er vragen zijn ontzettend snelle reactie. Erg klantvriendelijk. Nog niet eerder meegemaakt deze service. Daar kan een blauwe verkoopgigant nog een puntje aan zuigen. Oh, bijna vergeten. Goedkoop. Ik blijf een tevreden klant.

Kwaliteitsprodukten en snelle levering

Levering Xiaomi Amazfit GTR 47 en 42. Schitterende Smartwatches, fijne bediening, veel keuze in heldere watchfaces. Echt super!

TV Box H96 Max 3

Product voldoet geheel aan de verwachtingen. Prima prijs en snelle levering.

• Levertijd

Goede producten en snelle levering.

Zocht een goede fitnesstracker voor een redelijke prijs, kwam vanzelf bij de Xiaomi M band 4 uit. Alle opties die ik zocht zaten hier op. En dat voor een hele goede prijs. Top. Ook de afhandeling via de mail ging zoals het hoort. Kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen. Als tzt mijn Huawei telefoon aan vervanging toe is, ga ik zeker een Xiaomi overwegen.

• Levertijd

Snel en vlotte accurate levering!

Positief

Mooie producten. Keurig geleverd.

• Levertijd

Alles was prima alleen als men op zaterdag besteld heb je het product met veel geluk dinsdag avond. Heeft met post nl te maken die bezorgen blijkbaar op maandag niet. Verder uitstekend

Goede tas, snel geleverd

De Xiaomi M365 step past perfect in de tas. De tas is stevig genoeg om het forse gewicht van de step te kunnen dragen. Binnen 2 dagen was de bestelde tas bezorgd

• Levertijd

Toch jammer dat de adapter USB->RJ45 niet beschikbaar was.

Super snelle goede service

Ze zijn zo snel met leveren. En hebben een goede nette service voor eventuele vragen. Oh en niet te vergeten super producten in de webshop!

Product is zoals voorgesteld

Product is snel geleverd

• Levertijd

Snelle levering, goede kwaliteit.

Product voldoet prima, is origineel en voor een schappelijke prijs snel geleverd. Het was netjes verpakt en precies zoals aangeboden.

Vlotte levering

Zondag besteld en dinsdag ontvangen

Simpel en strak design

De MI Box S is simpel te installeren, alles wordt duidelijk op het scherm aangegeven. Volg deze stappen ook! Dus niet alvast de batterijen in de afstandsbediening doen, pas als het gevraagd wordt. Direct na de eerste installatie komt er een Android update. Na de update werkte in eerste instantie de microfoon van de afstandbediening niet meer. Even googlen bracht de oplossing. Ik heb de MI Box S aangeschaft als vervanging voor een Ziggo HD decoder (Humax 5200) en ben niet teleurgesteld. Mooi meegenomen dat een ’domme’ TV nu ‘smart’ is. Conclusie: Prima appataatje met bijna Apple-achige uitstraling.

goed en snel

Anthonie Fokkerstraat 59 C