Mondkapje doet niet wat beloofd wordt.

Mondkapje aangeschaft met filter, vanwege het tegengaan beslagen bril. Zo wordt het tenminste aanbevolen. Het werkt niet. Bril beslaat nog meer. Mondkapje is erg dik en warm.

Alles top

geen opmerkingen

• Levertijd

Snelle bezorging, goede kwaliteit en prijs

Weegschaal besteld, was eind van de week leverbaar. Toen direct geleverd. Helaas foutje van Post NL waardoor ik bericht had dat het pakje op te halen was en het pas later er echt was. Verder alles in goede staat en mooi product. Erg tevreden.

• Levertijd

Snelle en fijne levering :)

• Levertijd

Tevreden over de levering en het product.

• Levertijd

Makkelijke webshop en snelle levering!

Mijn ervaring met het bestellen en de levering was zoals het hoort. Makkelijke webshop en snelle levering naar België (2 dagen). Klantenservice of dienst na verkoop kan ik nog niet beoordelen aangezien mijn bestelde product werkt zoals het hoort. Hopelijk blijft dit zo.

Goeie vriendelijke service

Product na bestelling ergens anders goedkoper gezien. Hun deden niet moeilijk. Kreeg het teveel betaalde bedrag netje na 1 dag terug geatort

• Levertijd

Volgens afspraak volgende dag het product binnen

• Levertijd

Ik ben heel blij met deze aankoop! Ideaal om yugo te kijken. Nu kan ik ook zappen :)

Superrrr

Goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling, snelle bezorging en de oortjes werken perfect. Wat wil men nog meer? \o/

Produs bun

Podus excelent si vinzator de incredere

• Ne-ai recomanda? Yes

Kontent sava goed kan beter geen alle Nederland taal

Goede ervaring

Goed product en de verzending was prima

• Levertijd

Bestelling werd zeer snel geleverd.

De lampen waren gemakkelijk te activeren en linken aan WiFi en Google Assistant.

• Levertijd

Prima producten voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Alles is goed geregeld. What you see is what you get.

Uitstekend bedrijf.

Ik bestel Xiaomi spullen altijd via XiaomiProducts. Concurrerende prijzen. Prima service en zeer snelle levering.

een tevreden klant

ik had een stofzuiger besteld en die kon niet meer geleverd worden en kreeg voor de zelfde prijs een nieuwer model keurig opgelost

• Levertijd

Besteld, de dag daarop in huis. En mijn zoon kon met een gerust hart naar school met zijn step.

• Levertijd

Snelle levering, goede prijs.

Snel geleverd en alles werkt zoals het moet.

• Levertijd

Vlot duidelijk tot the point en accuraat

Vlotte service

Produkt voldoet volledig aan de verwachtingen . Goede service en zeer vlotte levering tegen een goede prijs . Top

• Levertijd

zeer snelle en mooi verpakte levering

Vlotte levering. Het product zelf zat prima verpakt. Prijs - kwaliteit prima, al beveel ik de steelstofzuiger niet direkt aan owv een zeer beperkte werktijd op turbo; Op een lagere stand zuigt hij het stof en de vuiligheid niet voldoende op. Hij doet dus eerder dienst als grote kruimeldief.

• Levertijd

Zeer slecht: Leather Cover besteld/ back case toegestuurd. Onbruikbaar!

Terug zending verkeerde levering kostte 4,85 €. Totaal verzendkosten bedragen 3/4 van de prijs van de Cover! Leather Cover plots niet meer beschikbaar! Totaal 20€ betaald, niets ontvangen!

• Levertijd

Nette service, artikel viel helaas te klein en is geretourneerd.

Goede en snelle levering, overleg met de klantenservice ging voorspoedig. Artikelen helaas moeten retourneren, het viel te klein qua maat.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld