Prima product en levering

• Levertijd

Snelle levering, goed product en goede dienst na verkoop

Een bijkomend bandje werd verkeerd geleverd maar na het melden hiervan hadden we binnen een paar dagen al het juiste in de bus ! Klasse service. De xiaomi band 5 werkt heel goed, na 4 dagen volgeladen batterij nog to meet 78%

Perfect geleverd

Beter dan perfect is er toch niet

• Levertijd

Zeer tevreden van deze aankoop.

Bij aanschaf was het product niet op voorraad, maar dat stond ook duidelijk aangeduid op de website. Dit werd ook nog keurig gemeld na de orderbevestiging. Aangezien ik het product niet dringend nodig had, was een langere levertijd ook geen probleem.

• Levertijd

redelijk goed , nog beslaat bril

redelijk

• Levertijd

Fijn product, goede service!

Fijn product, snelle levering. Was iets misgegaan met bestelling, supersnel opgelost!

• Levertijd

XiaomiProducts. Gadgets die je wil hebben.

Super site. En voelt speciaal dat ze hun eigen spulletjes op hun eigen site verkopen. Niet bij een multi grote online winkel. Maar Super betaalbaar op hun website.

Prima service.

Perfect!

Wat een snelle levering :-) Tevreden over mijn Xiaomi Mi Air Purifier

• Levertijd

Snelle bezorging veel updates status bestelling. Goed product

Zie titel

• Levertijd

goed ingelicht over bestelling die vertraagd was

Wel laat

Iets later dan gedacht maar uiteindelijk binnen.

Echt goed

2 camera’s besteld en volgende dag al in huis goed verpakt en bescrijving wel een paar vragen maar doe kun je gewoon mailen .

• Levertijd

Moeilijke start, maar het is goed gekomen

De start was moeilijk en daar heb ik op gereageerd en dat is goed opgenomen. Dat zijn leermomenten

Veel voor weinig

Goede smartband voor weinig geld. Met volwaardige app welke ook aan google fit tekoppelen is. Top

• Levertijd

Keurige communicatie en aantrekkelijke prijs

Prijs en communicatie zoals je deze mag verwachten

Oke

• Levertijd

Ik krijg wel voldoende lucht door dit mobdkapje, de vormgeving vind ik minder

handig en goede kwalilteit

Geweldig goede ervaring

Prima product, zeer goede communicatie en uitstekende levering.

• Levertijd

Near-perfect smartwatch voor een mooie lage prijs.

Near-perfect smartwatch voor een mooie lage prijs.

• Levertijd

Ik heb inmiddels een paar dingen besteld bij Xiaomi Products en dat is allemaal goed verlopen . De laatste keer heb ik mondkapjes besteld. Die ware niet leverbaar. Ik werd prima op de hoogte gehouden dat het langer ging duren. Ik mocht ook mijn geld terugvragen

Goeie service

Dat het niet op tijd kon komen netjes een mail erover gehad. Mondkapjes zelf zijn ook erg fijn.

• Levertijd

eerste ervaringen zijn gewoon goed

Net een paar dagen de mi band 5 in bezit. Heel makkelijk in gebruikt en te connecten met telefoon en mi app.

• Levertijd

Snelle levering en goed product.

Webcam gekocht en die werkt goed, snelle levering.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld