Ik had de mi band 5 een dag nadat ik hem besteld had in huis! Prima dus. Het is een leuke stimulans om te zorgen dat je elke voldoende beweegt.
This is a very handy device and fast to charge. I pumped a couple of tyres with no issues straight out from the box.
Alles naar wens
Snelle levering, geen problemen
Snelle levering, goed product, goede verpakking goeie service super vriendelijk
Ik heb de mineraalwater tvstick besteld bij de webshop van Xiaomi NL de bestelling en de afhandeling plus de leverantie zijn meer dan prima verlopen. De Xiaomi webshop heeft nog meer leuke gadgets en is als webshop een echte aanrader!!
Goede levering, op tijd, prachtig horloge met zeer veel mogelijkheden, mooi design.
Eindelijk een mooie snelle waterkoker en voor iemand die vaak thee zet lekker lang warm water
Vlug, efficiënt en een scala aan uiterst deugdelijke producten.
ik had het aangeschaft met doel op tweede tv zenders te kijken,gaat niet.daarom heb ik het terug gestuurd naar jullie,kan alleen programmas kijken waar betaald moet voor worden
Beste meneer/mevrouw, Via dit bericht willen wij u vragen om te mailen naar: [email protected], om zo in contact te komen over uw gegeven beoordeling en wellicht een gepaste oplossing. Wij hopen dat uw ervaring met XiaomiProducts hierdoor verbeterd en wij zien u dan ook graag terug voor een volgende keer! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantenservice XiaomiProducts
Ik had een keuzen om xiaomi de camera te.kopen of bij bol.com. ik had gekozen voor de winkel binnen een werkdag verzonden.
Bestelling gehaald en deze stond klaar en zo mee te nemen.
Goede stick de ziggo app werkt er prima op wel jammer dat de voeding stuk was, duurde nog even eer ik dat door had met een andere lader deed die het prima Wat me niet lukt is app,s uit de store halen dan moet je toestemming geven dat je ze binnenhaalt, gelukkig staan de meeste app,s er standaard in maar het is gewoon een fijne stick
Originele beoordeling
Producten aanbod uitstekend , beter als ander Xiaomi winkels.
Beste prijs en snelle levering
Voor de primaire functies was het installeren gauw gebeurd. Echter, hoe de band te gebruiken werd zonder handleiding ingewikkeld. Zo krijg ik ineens een analoge weergave van de tijd, terwijl ik graag de digitale heb. Krijg het niet veranderd.
Snelle levering, duidelijke communicatie en geweldig product
ik heb TV na 1 dag ontvangen, super snel. Er zou wel betere informatie moeten zijn over garantie.
Prima producten - voor de juiste prijs.
Levering was snel. Producten zijn goed. Ben er blij mee. Zou mij familie en vrienden Producten van jullie ook aanraden
Ik had een fout gemaakt bij mijn order en deze was binnen vijf minuten gefixt. Levering snel binnen, producten nog niet kunnen testen. Indien nodig pas ik de review aan.
snelle levering en een overzichtelijke website
Zeer tevreden over de levering en ook over het product.
Zeer kwalitatief product met correcte levering en communicatie. Top
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.