Kom zeker terug !

Aangezien ik al via een andere Nederlandse webshop een Xiaomi smartphone had gekocht, wilde ik nu ook een Xiaomi draadloze stofzuiger. Via deze webshop besteld, omdat er dan tenminste nog garantie is. Via AliExpress is het gewoon gedoe en ook gewoon zelfde prijs. Dus via XiaomiProducts kopen was verstandiger. Binnen een dag had ik de stofzuiger en ik ben mega blij! Werkt perfect, goed instructie boek erbij in allerlei talen. Nu willen we waarschijnlijk nog de Xiaomi Roborock S5 gaan kopen binnenkort, dus dan ook via deze webshop! Helemaal top!

• Levertijd

De levering was zoals beloofd en de TV is geweldig. Heel blij ermee. Voor herhaling vatbaar. Klantenservice is ook goed.

Doet wat ze zeggen

Duidelijke omschrijving van het product voor aankoop, volgens aangegeven tijd verstuurd en aangekomen. Cijver 8 gegeven omdat de artikel geen nederlandse beschrijving heeft om in bedrijf te nemen. Had door XiaomiProducts wel een vertaling mogen mee sturen. Dan was het een 10 geweest (5 sterren)

Super gave fitnestrackers!

Horloge via mijn zoon en schoonzoon gekocht. Alles zit er op hart en slaapfunctie, stress workouts en meer! De prijs super laag voor zoveel kwaliteit! Af en toe een nieuw kleurtje band en weer leuk!

• Levertijd

You krijgt waar je voor betaalt

snel

ga zo door

• Levertijd

Mijn aankoop van MI PORTABLE ELECTRIC AIR COMPRESSOR is geweldig. Klein en krachtig om mijn motor banden op te pompen, een aanrader. Bedankt. Groetjes en nog veel succes.

• Levertijd

artikel niet op voorraad maar goede communicatie

artikel niet op voorraad maar goede communicatie en snel weer leverbaar

Klachtafhandeling mag beter

Aantal producten besteld, met o.a. een air-mouse. Deze bleek bij aankomst los in een verfrommeld doosje te zitten met allemaal vingerafdrukken erop. Waarschijnlijk iemand die hem terug had gestuurd. De dongle viel ook gelijk uit het doosje. Het voordeel van de twijfel gegeven en hem uitgeprobeerd, maar hij deed het niet goed. Na mail excuses met de vraag om het adres om een nieuwe te sturen. Prima reactie tot dusver. Tot ik vroeg of de oude nog teruggestuurd moest worden. Ja dat moest. Maar er was geen antwoordnummer, dus moest ik de portokosten eerst voorschieten. Omdat je tegenwoordig heel makkelijk online een label kan kopen om te verzenden, vroeg ik of zij dan een label konden kopen en deze door wilde mailen naar mij om hem op het pakketje te kunnen plakken. Dan waren de kosten gelijk ook verrekend. Hier gingen ze niet in mee, o.a. met de reden dat ze eerst wilde beoordelen of de air-mouse echt defect was. Dit vind ik een slechte zaak. Zij vertrouwen mij blijkbaar niet, maar ik moet hen wel vertrouwen dat ik de portokosten teruggestort krijg. Uiteindelijk wel opgelost, maar de manier hoe kan zeker beter.

Zeer goed, maar

Over kwaliteit, snelheid van levering, website info: enkel lof! Negatief zijn de hoge verzendingskosten en de toeslag op een betaling met Paypal. Sinds COVID-19 is dat een gewoonte geworden bij talrijke webshops. Jammer.

• Levertijd

Topproducten aan een mooie prijs.

Tot dusver is alles wat ik heb aangekocht bij Xiaomiproducts.nl een voltreffer gebleken. Yeelights bezat ik eerder al en die doen het simpelweg perfect. Recent heb ik me nog twee Mi-body composition scales 2 (één voor mezelf en één voor een zus) alsook de nieuwe Mi-band 5 en die zijn zonder meer geweldig. Het enige dat misschien beter zou kunnen is de bijbehorende app die af en toe lijkt te haperen, al moet ik daar eerlijkheidshalve bij vermelden dat de oorzaak daarvan ook bij mijn al iets oudere (budget)smartphone kan liggen. Misschien moet ik mij in de toekomst maar eens een smartphone van Xiaomi aanschaffen? Voor prijs/kwaliteit en de levertijd krijgt Xiaomiproducts van mij een dikke tien op tien, klantenservice kan ik niet beoordelen omdat ik er nog nooit beroep op moeten doen heb.

• Levertijd

Drone gekocht, bleek dat accu en/of lader DOA. Waren Goed opgelost met vervangende producten.

Snel, efficiënt

Snel en efficiënt en als je een vraag hebt krijg je snel een vriendelijke reactie. Top dus.

• Levertijd

heel mooi product en erg snel geleverd.

• Levertijd

top snelle levering top kwaliteit ook

ik raad het zeker aan ik had een vol rubberen band besteld na 1 werk dag bezorgd zoals aangegeven ik ga zeker nog meer dingen bestellen top site

Snul geleverd, goede service

Goed product voor een goede prijs en zeer snel geleverd

• Levertijd

Prijs is goed en horloge ook goedkoper dan AliExpress

• Levertijd

Erg snelle levering, onderdeel paste goed.

Zondag een onderdeel voor een Xiaomi E-scooter besteld en dinsdag in huis. Onderdeel werkt naar behoren! Reden dat de beoordeling geen 5 sterren is, is omdat het onderdeel iets anders werkte en paste dan het origineel, dit was echter geen probleem.

mooi product snel geleverd

mooi product snel geleverd

Perfect item en levering

Product zoals de omschrijving op de site en levertijd klopt perfect.

bevredigend

Het was snel en goedkoper dan Aliexpress. Ik wist het niet. Fue bastante rapido y por lo que pude ver fue mâs barato que otras tiendas en Aliexpress. y pues el tiempo de entrega no tiene comparacion con un envio desde China y luego no sabes si aduana detendrá tu producto y te toque pagar mâs por impuestos y costos aduaneros.

Prima servies

Goede prijs, snelle levering

• Levertijd

Een bijzondere (niet zo positieve) ervaring

Via Marktplaats bij XiaomiProducts een horloge aangeschaft waarvan de verpakking beschadigd was waardoor het horloge niet meer regulier te verkocht kon worden. Nu maakt mij de verpakking niet uit, dus de korting die er nu werd gegeven zorgde ervoor dat het horloge binnen mijn budget viel. Het afhalen verliep vlot en soepel, en werd netjes te woord gestaan. Toen ik het horloge wilde aanzetten, bleek dat deze in een boot-loop zat waardoor ik besloot XiaomiProducts te contacteren. Ik kreeg te horen dat het om een retour-product ging die na uitvoerige tests opnieuw ter verkoop werd aangeboden. Waarom mijn horloge dit defect had, kon mij niet vertelt worden. Ik mocht het horloge terugbrengen en dan zou er "nogmaals" naar gekeken worden. (Achteraf gezien had ik het horloge tijdens het afhalen moeten testen zoals ik normaliter zou doen maar ervan uitgaande dat ik iets bij een winkel kocht.........) Uiteindelijk blijkt het horloge niet reparabel en kreeg ik de aanbieding op een volledig nieuwe met een bijbetaling van mijn kant..... Dit vond ik een nogal vreemde gang van zaken, en had een andere oplossing verwacht, helemaal in deze tijd!!!! XiaomiProducts is een leuk bedrijfje met een divers aanbod maar kan naar mijn idee iets meer kan doen aan klant-tevredenheid. Ook op communicatie gebied is er nog wat winst te behalen. Het duurde in mijn optiek wat aan de lange kant voordat er antwoord kwam op vragen via de e-mail.

• Levertijd N.v.t.

Snel geleverd. Goed verpakt en goed peoduct.

Ik ben tevreden

Anthonie Fokkerstraat 59 C