Zeer snelle levering van Mi tv stick

Werkt fantastisch goed

• Levertijd

Rechtstreeks bij de importeur kopen loont!

Ik kocht de Xiaomi Fimi X8 SE 2020 drone. Er was enige onduidelijkheid over de leverdatum, maar na een kort en duidelijk telefoongesprek ontving ik de drone de volgende dag. Netjes verpakt, geen schade. Inmiddels heb ik 3 vluchten gemaakt, en ben uiterst tevreden over de geleverde kwaliteit! Waar voor mijn geld...

• Levertijd

Duurde wat langer maar goed opgelost

Pakket is zoekgeraakt bij PostNL ondanks Track & Trace maar men heeft het netjes en snel opgelost zodat ik mijn cadeautje tijdig had.

Snelle verzending, mooi product

't Product is precies zoals wordt omschreven, 't heeft van mijn gewone tv een smart-tv gemaakt. Goedkope investering, veel profijt

• Levertijd

Vooruitstrevende producten, het geld meer dan waard.

Mooie nuttige design producten die worden aangeboden in de webshop voor een scherpe prijs. Ga zo door!

• Levertijd

Prima webshop, snel verzonden!

Goede prijs en snelle levertijd, hiervoor ga ik niet in China bestellen.

• Levertijd

Na 1 dag bezorgd, mega goede prijs en prachtproduct.

Telefoon was ruim 20 euro goedkoper dan op andere sites.

• Levertijd

Binnen band van elektrische step besteld Goed product snelle service volgende dag in huis. Konden we weer snel gebruik maken van de step op onze vakantie!

Prachtige service!

Xiaomi Mi Robot Vacuüm besteld, maar het betreffende type was niet meer leverbaar. Dadelijk het aanbod gekregen voor een ander recenter toestel, met meer functies, aan dezelfde prijsvoorwaarden. Knap!

• Levertijd

Home mi Camera besteld super voor weinig geld Snelle bezorging En betrouwbaar top

Verbazend

Ze doen wat ze schrijven

Spijtig Dat er Geen Winkel is in België 10/10

• Levertijd

goede communicatie en snelle levering

Besteld en de volgende dag in huis.

Prachtig produkt

Zeer vernuftig produkt

was erg goed

was snel in huis en het product was goed wat we verwacht hadden

• Levertijd

Tja, gewoon. Niks op aan te merken. Product is bekend. Werkt prima.

• Levertijd

Werkt prima en eenvoudige installatie

Jammer alleen dat de afstandbediening geen vooruit- en achteruit knoppen heeft ivm de ziggo app. Verder een prima apparaat met 4k beeld.

Helemaal prima.

Ik bestelde dinsdag om 20.00 een xiaomi band 5. Woensdagmiddag om 13.48 uur kreeg ik bericht dat hij bij het afleverpunt was aangekomen. Inmiddels een rondje lopen en fietsen geregistreerd en dat klopte perfect. Ook verder is de tracker erg volledig, zeker voor deze prijs. Ik ben zeer tevreden.

Goede prijs kwaliteit snelle levering

Goede prijs kwaliteit snelle levering

Goed product verkeerde kleur

Eerst een rood hoesje besteld, was er niet. Toen gevraagd om een zwarte, was er ook niet, kwam ook niet meer terug, nu wel een hoesje ontvangen (dag later) maar niet in een kleur die ik mooi vind. Wel vriendelijk geholpen Ik baal nog steeds van de kleur van het hoesje Ik heb inmiddels wel een aanbod voor een kortingscode gekregen, deze geaccepteerd

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.

uitstekend

ik heb gekregen naar wens doe zo verder

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.

Levering duurde een dag langer omdat andere webshops voorrang kregen met verzenden maar verder top service en goede contactmogelijkheden.

Gewoon goed!

Goede prijs, snel geleverd. Gewoon goed dus!

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld