Heel tevreden

Goede service mooie.producten snelle leveting

Prima en snelle levering

Het product werd correct op volgens afspraak geleverd, het product voldeed aan de verwachtingen.

• Levertijd

Duidelijke product informatie, snelle levering! Goede prijs.

• Levertijd

Zeer goede service en snelle levering

Bandjes besteld voor band 2, maar moest band 4 zijn. Gebeld en ruilen was geen probleem. Snelle levering. Prima service en een vriendelijke medewerker.

Bezorgd zoals beloofd

Heel snel geleverd.

Als zeer goed ervaren

• Levertijd

Top product en top website de dag nadien geleverd

super mooie beelden

simpele instalatie, probleemloze wifi verbinding, super mooie beelden, ook bij bijna geen licht..

Top! een aanrader

Levering op tijd geleverd zoals beloofd. Prijs/kwaliteit een heel mooi horloge.

• Levertijd

perfect product en leuk om als cadeau te geven

Een collega en vriend gaat na meer dan 50 jaar werken stoppen. en wat ga je dan doen thuis? achter de geraniums? dat laten we natuurlijk niet gebeuren.. haha vandaar de Xiaomi 4 als cadeau.. dat houd hem wel in beweging (hopen we)

Top en vriendelijk!

• Levertijd

Duidelijke artikelomschrijving en vlotte afhandeling en levering van de bestelling

Nadat we eerst per ongeluk een verkeerde Android TV box hadden besteld, hebben we toch een nieuwe besteld doordat we, na wat extra opzoekwerk, wisten dat de Android TV Box een recente versie van Android nodig had. Dat stond duidelijk vermeld bij de productspecificaties van het artikel op jullie website en beter uitgelegd dan op Bol.com. De levering verliep zoals de eerste keer zeer vlot met duidelijke updates via mail over de status van onze bestelling en ook fijn dat het leveruur al min of meer werd verduidelijkt via PostNL.

Lage prijzen, goede service

Item had hier de laagste prijs die ik op internet kon vinden. Bestelling werd snel en accuraat verstuurd.

• Levertijd

goed, compleet en snel geleverd

Bestelling gedaan van 3 mi bands en een bandje. Ging probleemloos, snel geleverd en de bandjes zijn al in gebruik. Prijs was ook goed.

Alles goed verlopen

Snel

Bandje besteld voor mi band 4, past perfect

• Levertijd

Het apparaat werkt goed en snel. Erg tevreden.

geweldig

de mi stick aan sluiten en het werkt perfect. echt een aanrader.

• Levertijd

Product is uitstekend, handleiding & installatie verdient verbetering

Product voldoet 100% aan de verwachting, zeker prijs/kwaliteit. Echter na uitpakken is het onduidelijk, wat je precies moet doen met de getoonde QR-Code op het horloge. Eerst een app installeren op mijn mobiel of eerst naar app-store. Onbekend?? Ik heb eerst maar een QR-app geïnstalleerd. Daarnaast heeft er een naamsverandering plaatsgevonden welke niet is aangegeven. De App heet niet AMAZFIT maar Zepp. Dit staat nergens vermeld. Tevens problemen om Wifi-connectie aan de praat te krijgen. Na 5 keer opnieuw de code te hebben ingegeven zonder reactie, lukte het mij connectie tot mijn Wifi te krijgen, zodra ik had gekozen om een andere Watch-face op de AMAZFIT Stratos 3. Dit is dus handige tip. Mijn advies zou zijn om een NL A4 met extra instructies toe te voegen, omdat dit product voor de rest uitstekend is.

• Levertijd

Snel, betrouwbaar en stevig verpakt geleverd.

Overzichtelijke website, snelle levering en eenvoudige betalingsmogelijkheden. Top!

• Levertijd

goed product, werkt meteen!

• Levertijd

Jammer dat de levering iets langer op zich liet wachten,

Goede ervaring.

Очень хорошие продукты.

Заказали фитнес браслет, понравился софт,качество сборки на высшем уровне.

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Optijd en kwaliteitsvol qua prijs

Inorde

Anthonie Fokkerstraat 59 C