Очень хорошие продукты.

Заказали фитнес браслет, понравился софт,качество сборки на высшем уровне.

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Optijd en kwaliteitsvol qua prijs

Inorde

Goede levering

Leveren snel en groot aanbod!

Goed product

Product makkelijk te installeren en compact werkt goed . Alleen jammer dat er geen batterijen bij waren voor control.

• Levertijd

Uitstekend, prima service en doet wat ze nelove'

• Levertijd

Makkelijk besteld en snel geleverd

Op donderdagmiddag op de webshop een bestelling geplaatst en deze werdt de volgende dag al geleverd. En werdt tussentijds netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling en levering.

• Levertijd

Snel geleverd, communicatie mag vriendelijker

Producten zijn snel geleverd voor een goede prijs. Eigenlijk alleen de reactie op E-mails zou wel wat zorgvuldiger en uitgebreider mogen, een paar woorden meer maken een groot verschil in toon. Bovenstaande haalt niet weg dat de producten goed en snel geleverd worden, dus absoluut een aanrader!

• Levertijd

Goedkope producten met kwaliteit.

Product werd snel geleverd en overtreft mijn verwachtingen.

Snelle maar dure levering

De producten zijn tijdig geleverd, in goede staat, niks op aan te merken. Alleen vind ik de verzendkosten aan de hoge kant.

Xiaomi smart scale

I just got my scale and really like it already and hoping it will help me while implementing a healthier life style. Recommended!

• Levertijd

Overzichtelijke website met goeie prijzen en snelle verzending

Alles is correct verlopen

• Levertijd

Volgens afspraak de volgende dag in huis

Duurder dan amazon maar die man is toch al rijk zat Gewoon goede winkel

• Levertijd

Top kwaliteit en snel service!

Ik heb mijn product zoals in de advertentie. Top kwaliteit en snel verzonden!

Prettige en snelle communicatie

Antwoord snel op mail, en geeft duidelijke informatie. Ondanks het grote aantal erg snel geleverd.

Geweldig, zeer te vreden

Zeer te vreden, en veel plezier

• Levertijd

Eenvoudig in gebruik met app.

Correcte service!

Vlot en correct!

• Levertijd

1 adviespunt, waarom extra betalen met euro of visacard, PayPal en nog een paar... Verder duidelijke informatie

• Levertijd

Zou hier zo weer bestellen. Super snelle levering. Zeker betrouwbaar.

• Levertijd

luchtreiniger = topproduct !

luchtreiniger = topproduct aan een faire prijs !!!

zo als het hoort!

Goed prijs Eenvoudig besteling proces Op tijd in huis Ben tevreden met mijn Mi-Band 5

Prima prijs/prestatie

Duidelijke, overzichtelijke website. Mooie en leuke producten, goed beschreven en met afbeeldingen ondersteund. Snelle levering van het bestelde.

Simply The Best,...

Snell , Serieus, Goede Prijzen, Mooie Aanbod,... (kan verbeteren),wat betreft kleuren en modellen!!! Allen een min punt,... Verzend kosten, moet naar beneden , of volledig geschoord, tenminste voor Nederland en Belgie, zeggen boven 50 euro aankoop waarde,... zoals andere online winkels!!! Anders,... Waarde van aankoop + Vervoer kosten,... Komt duurder dan aan andere bedrijfen !!!

Snelle levering duidelijke shop

MI band 5 gekocht goed product Eerder al een 4 aangeschaft

• Levertijd

Snelle levering, makkelijke te navigeren site

Makkelijk te navigeren, artiekel selectie te maken en de betaling gaat ook soepel. Inderdaad de volgende dag geleverd (voor 3 uur besteld). Mooi Aqara devices waar de temp/humid sensors wel werken en gebruikt kunnen worden als trigger voor een automatiserings regel. Goede handleidingen en meteen Engels gesproken. Koppelen gaat dankzij de gesproken instructies nog sneller en makkelijker dan Philips Hue. Jammer dat men niet kon vertellen wanneer er andere devices van aqara komen (zoals rook sensor, gordijnrail, stofzuiger, etc) maar als Xiaomi geen routemap aangeeft dan ..... ;)

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld