Snelle goede levering

2x luchtreiniging producten gekocht. En betalen goed.

Stipte levering binnen de drie dagen

Stipte levering binnen de drie dagen

• Levertijd

goede oortjes met noise canceling

goede oortjes met noise canceling. Vooral de klantenservice (Persoonlijk, snel en kundig advies) is prettig

Leveren slechte apparatuur

zeer slechte ergeijke communicatie

Perfecto

Van plan om wat te bewegen dus heb ik een xiaomi weegschaal , een mi band 5 en om na het intensieve workouts even te chillen met een mi tv stick , allemaal gekocht , dag erna geleverd , alles in top conditie dus ik ben een blije klant en ik kom zeker terug voor allerlei xiaomi producten. Bedankt voor de service en doe zo voort !

Perfecte service

Als er iets verkeerd en hoe je het dan afhandelt bepaalt heel sterk je service. En dat ging heel netjes! Ik ben erg tevreden over het product en over het afhandelen van de vergissing. Super snel geld terug gestort en super snel de juiste artikelen ontvangen.

• Levertijd

Perfecte stofzuiger voor een mooie prijs

Voor het gebruiken van de app: - Download Xiaomi Home (iOS of Android) - Meld je aan. - Vanuit instellingen: kies regio China / taal Nederlands. (Vanuit Europese regio is de stofzuiger niet te vinden) - Reset de stofzuiger door 5 sec. tegelijkertijd op de 2 knoppen te drukken. - Bluetooth lamp (blauw) knippert. Stofzuiger zoekt verbinding - Op de app verschijnt het product, selecteer de stofzuiger om verbinding te maken. M.b.v. de app kun je stand 2 (130W i.p.v. 80W) als standaard gebruiken.

• Levertijd

Duidelijke website, bestellen en afrekenen ging soepel, communicatie daaropvolgend was helder. Levertijd was snel. En zoons blij met allebei een nieuwe telefoon.

Besteld en snel geleverd

• Levertijd

Snel geleverd en prima producten

Bestellen ging heel makkelijk en snel. Producten zijn prima en ga in de toekomst meer producten hier bestellen

Fijn gewinkeld

Dit is de eerste keer dat ik hier besteld heb en afgezien dat de levering een paar dagen later was dan op voorhand gezegd zou ik zo weer bestellen, mailtjes werden netjes beantwoord, en product is ik netjes geleverd.

Snelle levering, goede communicatie

Snelle levering, goede communicatie over de voortgang van de bestelling.

• Levertijd

Na enige vertraging alsnog snel en goed geleverd.

Xiaomi Mi Body Composition Smart Scale 2 besteld, wat echt een mooi en geavanceerd apparaat is voor een zeer scherpe prijs. Voelt degelijk aan. Alleen er even rekening mee houden dat de benodigde AAA-batterijen ontbreken. Na twee dagen vertraging door problemen met het verzendsysteem, heb ik de weegschaal ontvangen.

• Levertijd

Prima product. Doet wat het beloofd.

Top product. Maakt van een gewone TV een smart TV zonders kabels.

Snel en goed geleverd

Mijn bandje van mn mii 4 was helaas kapot gegaan, snel een nieuw bandje regelen. Supersnel kon ik weer mn mii horloge gebruiken

Snelle levering goed verpakt

• Levertijd

Snelle levering en snelle reactietijd

Snelle levering conform de opgegeven levertijd en snelle reacties op mijn vraag.

Niet klopend

Vrijdag besteld maar kwam niet de volgende dag aan. Dinsdag id het dan aangekomen maar er ontbreekt een stuk en alles lag uit de verpakking in een evenlop. Maar geef jullie wel nog een kans en zal meer bestellen bij jullie webshop hopelijk is da alles in orde, tip mischien kun je hetbopsturen in een doos inplaats een evenlop. Met vriendelijke groeten, Dylan

Geweldig!

De levering is snel, de volgende dag was het er al. Ook netjes op de hoogte gehouden van de bestelling, wanneer het verzonden was e.d. En ik kan iedereen de 'Xiaomi mi box s' aanraden.

voldoet

leuk apparaatje voor schappelijke prijs. Aanmelden via de app gaat wat lastig omdat de kleurcode heel moeilijk te zien is.

Makkelijk en snel

Zowel het bestellen als leveren ging allemaal makkelijk en snel. En het product is geleverd volgens de info op de site

• Levertijd

Goed product tegen scherpe prijzen

• Levertijd

Fijn dat mijn reserve horloge bandjes zo snel geleverd werden.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld