Goede producten en snelle service

Uitstekende Xiaomi producten die snel worden geleverd. Ik bestelde de rijstkoker, de wireless powerbank, en twee mondkapjes. Allemaal meteen favorieten thuis. Ik bestelde op vrijdagmiddag en had de spullen op zaterdagochtend in huis.

Xiaomi Mi 4S TV 43"

Betere Android Smart TV voor deze prijs ga je op dit moment niet vinden!

• Levertijd

Vooralsnog een goed produkt doet datgene wat wij er van verwachten.

Een goed apparaat zuivert de lucht in de ruimte in vrij korte tijd. Jammer dat er maar twee standen op zitten, is niet heel erg daar de ruimte snel gezuiverd is en het apparaat terugschakeld.

Snelle verzending

Prima producten. Ik kocht de camera. Mijn telefoons zijn al jaren van xiaomi. Hele scherpe camera met goede app. Enige minpuntje is dat er geen stekker wordt meegeleverd. Wel een goede lange kabel.

• Levertijd

Wat een geluid voor zo'n kleine prijs

Zeer positief verrast door het geluid, het gebruiksgemak en de batterijduur. Wat mij betreft de beste koop als je in ears wilt aanschaffen en daarbij kritisch bent op de uitgave.

• Levertijd

Levering correct zoals besteld en binnen de vooropgestelde tijdspanne

Zo hoort het!

• Levertijd N.v.t.

Snelle service en goede support

Voor ik mijn aankoop bevestigd had, had ik enkele vragen. Binnen de 24u kreeg ik een duidelijk en vriendelijk antwoord van de klantenservice en hebben ze me verder op weg kunnen helpen. In enkele dagen tijd heb ik mijn bestelling reeds ontvangen, proper en veilig verpakt en goede kwaliteit van het item. Bedankt!

Gewoon top

Het bestellen was makelijk en het leveren was snel en goed. Gewoon top dus.

Altijd goed

Goede producten

• Levertijd

Snelle bezorging, duidelijke communicatie, goede kwaliteit

Supersnelle levering, scherpe prijs en het bestelde product voldoet aan de verwachtingen!

Super levertijd

Goed gedaan!...

Goede prijs, snelle levering

De prijs was erg goed, niet duurder dan rechtstreeks uit China. Zoals beloofd volgende dag was het al geleverd. Product was zoals omschreven. Er was zelfs een kleine cadeau in de doos, dus 11/10!

• Levertijd

Voorraad status website klopt niet

Xiaomi Redmi Note 7 3GB 32GB besteld. Na 2 uur bevestiging van inpakken en verzending (en dat is goed), Na 4 uur email "niet in voorraad", en de melding niet meer leverbaar. Dan maar annuleren, en dat ging goed (geld retour de volgende dag). Maar het meest teleurstellend is dat de website tot op dit moment (5 dagen later), het product nog steeds in voorraad meldt.

Ga zo door

Wordt goed gereageerd op vragen!

• Levertijd

Heel goed! En het omzetten van afhalen naar verzenden ging super!

Zie boven

Super great help

Easy to install and use. Great design. The lowest regime worked long time, enough to clean two floor house with a big dog :)

Ja wat er bestel is

Ja alles artikels die ik heb bestelt heb vind het wel goed en werk ook perfekt ook naar mij eissen

Prachtige smartwatch

Zeer mooie smatwatch, met intuitieve interface; alleen spijtig dat je geen website hebt waar je je gegevens kan bekijken (PC) en dat het toestel je bloeddruk en bloedzuurstof niet meet, anders was dit toestel oor mij perfect!

Goede service snel bezorgd

Ik heb een wowstick 1f besteld bij xiaomiproduct die was snel bezorgd

The best xiaomi shop!

Next day delivery as promised, and products came very well packed. The best part was the surprised of finding Mitu inside the box!!! Thank you :)

• Levertijd

Alleen jammer dat de post het in de brievenbus gepropt heeft, waardoor de hele verpakking stuk was

Snel en goede producten

Goeie,snelle service

Netjes

Goede verlopen

Volgens afspraak , alles Oké!

heel erg tevreden

Vooral heel erg tevreden over de goed bereikbare en snel handelende klantenservice. Maar natuurlijk óók over het assortiment en de prijzen. Ik kocht een ventilator en ben zodanig tevreden over dit merk dat ik inmiddels óók een smartphone van Xiaomi heb gekocht!

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld