De Mi TV stick voldoet aan mijn verwachting

Product voldoet aan mijn verachting. Het bestelproces verliep vlot. Fijn dat je een mail krijgt zodra de bestelling afgehaald kan worden bij het afhaalpunt.

• Levertijd

Super, snel en perfect item

Het was een super snelle en eenvoudige transactie, perfect product.

• Levertijd

Super product en heel snel geleverd

Zoals op de site beschreven was de aankoop binnen de beschreven tijd geleverd. Product aangesloten en bevalt heel goed, kan nu televisie kijken door de ziggo go app.

Goede en snelle levering

Het artikel dat ik wilde hebben binnen een. Dag geleverd. Fijn om een goede webshop met deze anders moeilijk verkrijgbare artikelen te hebben.

Top product snel geleverd

niets aan toe te voegen.

prima gegaan!

goede prijs kwaliteitsverhouding

• Levertijd

Tof snufje, eerste indruk goed!

Mijn grootmoeder had een Dyson gekregen werkte prima maar ziet ervoor die prijs wat goedkoop uit kwa materialen en kleuring. Eens je de Nex 20 in de hand hebt gehad weet je echt wat kwaliteit is. Mijn vrouw gebruikt deze nu ook voor spinnen op te zuigen, werkt goed en ze komen er niet levend uit.

Super zoals altijd

Top service, top product

• Levertijd

Prima, besteld en volgende dag geleverd

bestelling geplaatst en volgende dag geleverd. Installeren fluitje van een cent. En het mooiste met deze tv stick kan ik replay tv gebruiken van ziggo. Had hiervoor een chromecast, niks mis mee maar door rechten kwesties alleen op telefoon, tablet of pc programma's terug te zien. Dit is ju opgelost door de tv stick. Ik vind het in elk geval een prima product, werkt met Android tv 9.0 en daarbij een mooie kleine afstandsbediening zodat ik ook niet telkens de telefoon erbij hoef te pakken om te zappen tussen de zenders. Ik ben tevreden.

• Levertijd

Goede toelichting van alle producten, snelle levering en natuurlijk een scherpe prijs. Ondanks dat je verzendkosten betaald ben ik hier goedkoper uit dan elders.

• Levertijd

Prima product voor een redelijk prijs

Naams bekendheid van Xiaomi is in Nederland nog niet goed. Hier zou Xiaomi aan moeten werken.

• Levertijd

Had een probleem mailtje gestuurd en werd goed opgelost.

Snel volgens afspraak

Prima producten. Prijs ligt wel een stuk hoger dan zelf bestellen in China, echter daarvoor terug krijg je de zekerheid en snelheid van leveren. Ik heb reeds lange ervaring met het systeem van Aqara (sensoren etc.) bij een woning in het buitenland. Systeem is goed stabiel en de prijs/kwaliteit verhouding is in mijn ervaring zeer goed te noemen.

• Levertijd

goed product en snelle levering

een prima product voor een meer dan prima prijs.

• Levertijd

Ik heb de xiaomi m365 S1 besteld met een remschijfslot maar ik kreeg alleen de step geleverd. Na het weekend had ik meteen gebeld naar de klantenservice om te melden dat ik het remschijfslot niet heb ontvangen. Ik had geen irritante wachtrij waar ik op moest wachten. Binnen een minuut was alles geregeld en een dag later had ik alsnog het slot ontvangen Echt een super ervaring

Heel vlotte bestelling

Bedankt voor de vlotte bestel- en leverprocedure. Je hoeft dus niet bij een grote webshop te winkelen om tevreden te zijn!

GREAt

De levering was snel gemaakt. Tot nu toe tevreden met het product. Alle 5 sterren

• Levertijd

Goed bedrijf met goede prijzen

Product geleverd zoals afgesproken en de goedkoopste die ik kon vinden.

• Levertijd

Snel geleverd en goed verzorgd.Een aanrader.

Al jaren Xiaomi fan

Vroeger moest ik via via Xiaomi producten bestellen. Via deze website is het gemakkelijk en (in theorie) snel thuis. Helaas trof ik een storing bij PostNL. Dat had xiaomiproducts proactief kunnen melden.

• Levertijd

Levering en afhandeling zoals verwacht

Verzorgde site en snelle levering. Niets negatief op aan te merken...

• Levertijd

We zijn zeer tevreden over onze aankoop.

• Levertijd

Mooi strak product werkt goed.

Simpel om te monteren. Verbinden met wifi en app ging vrij snel. Stand 1 en 2 zijn vrijwel geruisloos. Matriaal is mooi afgewerkt. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

• Levertijd

Snelle levering en zeer goede communicatie. Een aanrader.

Goed product, snelle levering

Snelle service, goede producten