Betrouwbaar
I purchased X96 MAX and it works as expected. Delivery was fast and good. I recommend on this.
De bestelde artikelen waren goed verpakt en werden snel geleverd.
Zeker zijn geld waard
Na op bol.com te hebben gekeken kwam ik toch uit bij dit bedrijf voor mijn producten. Het was daar zelfs iets goed koper nog. Prima service, snelle levering en goeie producten. Alles wat ik had kunnen wensen. Ik had de Mi Band 4, een weegschaal en oordopjes gekocht, En alle producten overtroffen mijn verwachtingen.
Snelle levering ook al was er een kleine vertraging. Maar van de tv stick ben ik heel tevreden, hij werkt heel goed.
Xiaomi vacuüm V1 besteld (waar verkeerde specificaties en foto’s bij staan, blijkt achteraf) en een C1 geleverd gekregen. Na contact met de klantenservice de boodschap ‘we vinden dit een beter product en hebben u daarom deze toegestuurd’. Later prima afhandeling door me de keuze te geven dit model te houden en een kleine vergoeding te krijgen. Ook belofte het product op de site aan te passen. Dit is (nog) niet gebeurd.
Beste meneer/mevrouw, Via dit bericht willen wij u vragen om te mailen naar: [email protected], om zo in contact te komen over uw gegeven beoordeling en wellicht een gepaste oplossing. Wij hopen dat uw ervaring met XiaomiProducts hierdoor verbeterd en wij zien u dan ook graag terug voor een volgende keer! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantenservice XiaomiProducts
Is nog steeds niet geleverd het is vandaag pas naar een post ophaalpunt gegaan wat donderdag 20-08is besteld moest ik het volgende dag ontvangen in mijn winkel en zonder dat het werd aangeboden is het meteen naar ophaal punt gegaan. Postnl is niet in mijn winkel langsgeweest zelfs geen kaartje dat ze langs zijn geweest. komt door nieuwe bezorger
helaas werkt het product niet naar behoren , wil niet kalibreren , zou ideaal zijn voor beginners ???
Kan mijn gewicht nu nog beter onder controlle houden.
Product mogen retourneren en keurig geld terug gestort gekregen.
Originele beoordeling
Ik heb op 8 augustus een smartwatch en een bleutooth weegschaal besteld. Verwachte leverdatum zou 15 augustus zijn. Op 19 augustus een mailtje ontvangen dat mijn product zou verzonden zijn, en dat ik een mail zou ontvangen met de track & trace. Vandaag 24 augustus nog steeds niks mogen ontvangen, zonet gebeld met de klantenservice en nu zou mijn product morgen binnen komen en verzonden worden. Ik verwacht het van niet, maar ik heb wel de twijfels gehad of ik hier met dropshopping te maken heb. Ik krijg wel een mailtje of ik tevreden met het product, helaas kan ik op het moment geen betere recensie schrijven zonder product.
Snelle en correcte levering, al meerdere keren tevreden producten aangeschaft.
Goede website en snelle levering van de Xiaomi Smart Camera
geleverde product voldeed aan de verwachtingen
Een Xiaomi Mi Band 5 aangekocht. Zeer goede prijs, in de namiddag besteld volgende dag keurig verpakt aan de deur afgeleverd. Een zeer prettige ervaring.
Geen op- of aanmerkingen.
Na een vlotte bestelling via de site, werd de step 2 dagen later geleverd. Het was zeer eenvoudig om de step gebruiksklaar te maken en om de app te downloaden. Ik ben er meteen een lange rit mee gaan maken en was erg tevreden!
Great scooter
The order and delivery went super well. Original products and it was delivered in the day after my purchase. Really recommend it
Product uitgezocht, besteld en zonder problemen thuis afgeleverd. Mi band 5 werkt perfect.
Ik zocht een extra origineel bandje voor mijn mi band 4 omdat ik slechte ervaringen had met de nep bandjes (schieten te pas en te onpas los). Reële prijs, lage verzendkosten en supersnelle levering!
Goede prijs kwaliteit en snel in huis
Zeer nauwkeurige weegschaal. De app helpt je om je gewicht bij te houden.
Een paar keer wat besteld, goede producten en altijd snel en correct geleverd.
De Xiaomi band 5 op vrijdag eind van de middag besteld, zaterdag verzonden en dinsdag afgeleverd, met Standaard briefpostverzending zonder Track & Trace. Het was dus niet binnen 1 werkdag in huis, want op maandag komt de post niet langs. Hierbij reken ik werkdagen als standaard ma-vrij werkdagen. De band vind ik, als recreatief sporter, uitstekend met veel mogelijkheden. Ik draag al 20 jaar geen horloge en moet daarom wel wennen aan het plastic om mijn pols. De bijbehorende app dient nog flink verbetert te worden om gebruiksvriendelijk te zijn. Hij is niet erg intuïtief en ik wil graag meer detail in mijn eigen data kunnen zien, om daarvan te leren. Gezien het bedrag is de band 5 veel waar voor je geld.
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.