Ideal

het werkt goed dus ik heb veel plezier er mee. Tv streamen, YT kijken geen probleem

• Levertijd

Aan geschaft als gevolg van div reviews.

Heel mooi product deze Smartmi Standing Fan 2s ventilator van Xiaomi. Werkt naar tevredenheid , en kan hem overal neer zetten ivm de accu die in de voet is weg gewerkt en op een lage stand lang blijft draaien. En wat ook mooi is dat de ventilator met een app op de telefoon is te bedienen en ook met Google home met spraak. En je hoort hem haast niet draaien dus mooi voor in de slaapkamer.

• Levertijd

Snelle levering en de camera zit in een goede en nette verpakking. Verder ziet de camera er goed uit

Snelle levering en de camera zit in een goed verpakking verpakt. Verder is de camera makkelijk te plaatsen en te installeren. Beeld ziet er ook goed uit.

• Levertijd

Snelle levering en prima prijs voor de Xiaomi deur sensor

De deur sensoren kon ik binnen een paar minuten installeren en koppelen met mijn Homey (zonder een hub van Xiaomi). Werkt perfect en inmiddels in een flow van Homey opgenomen. Mooi klein en netjes afgewerkt. Voor die prijs echt goedkoop t.o.v. allerlei andere merken.

Goede ervaring

Eerste keer hier besteld, snelle levering, goede prijs en een goed product. Aanrader zal vaker hier bestellen

Wauw!

Netjes afgewerkt uurwerk dat erg lang actief blijft voor je opnieuw moet opladen waardoor je effectief je slaapritme kan checken. Erg nauwkeurige stappenteller. En dit alles voor een betaalbare prijs. Mijn vriend is zeer tevreden met dit cadeau.

• Levertijd

Goede en snelle levering.

Zeer goede ervaring

Spullen snel geleverd, helaas door een storing van PostNL 2 dagen later. Er was helaas 1 stuk teweing geleverd, hierover gebeld, dit werd zeer netjes en snel opgelost, het missende product was de volgende dag al in huis.

Snelle en correcte levering

Mijn bestelling werd snel verzonden. Goede service.

• Levertijd

fijne website! mooie producten!

Ik ben blij met jullie!

• Levertijd

Fantastic SMART watch with quite some functionalities for a good value for money

We purchased Mi Band 5 and the watch with the app satisfied most demands. The only disappointing part is that when you click on the 'blue bandje' the order still remains on the ' bandje' so now we have two black bandje which was absolutely not the idea :-(

• N/A

Op de site staat vermeld " voor 15.00 uur besteld ->binnen 1 werkdag in huis.

Zaterdag 22-08-2020 besteld , echter pas donderdag 27-08-2020 geleverd. Wij zaten toch wel een beetje in de rats omdat deze helikopter die wij besteld hadden was voor onze kleinzoon . Dit presentje was ter ere van een prestatie die hij had volbracht . Naarr aanleiding daarvan hadden zijn ouders een tuinfeestje georganiseerd waar meerdere mensen en kinderen aanwezig zouden zijn. Met vriendelijke groeten. Aaltinus

• Levertijd

Top kwaliteit en snelle levering

• Levertijd

snelle levering. Ze doen wat ze schrijven.

10 min voor 15u mijn volle banden besteld voor de step en de dag erna thuis. TOP.

• Levertijd

Beloofde snelle bezorging viel tegen.

Bezorging duurde uiteindelijk 4 dagen ipv 2. Niet wereldschokkend, maar gezien het feit dat het een verjaardagscadeau wa, wat op tijd binnen moest zijn, was het wat minder plezierig. Ook zijn de mogleijkheden mbt je bestelling retourneren of wijzigen in "mijn bestelling" nog niet zoals andere websites dat hebben. Daar kan verbetering in aangebracht worden. Ik zet aanbevelen op "nee", bij gebrek aan keuze "geen mening".

• Levertijd

Er is snel geleverd en volgens afspraak

Uitstekend...!

Duidelijke site met goede producten tegen een scherpe prijs. Wegens een kleine afwijking in mijn order heb ik contact gezocht met de klantenservice, dit verliep perfect....vriendelijke en eerlijke mensen.

• Levertijd

Precies zo als je mag verwachten

Snelle soepele levering. Mooie producten.

Super.

Zeer vlotte en snelle levering van mijn bestelling.

Voldoet aan mijn verwachtingen

Ik had een nieuw bandje nodig voor mijn Mi Band 4. Deze hebben ze in vooraad en in verschillende kleuren voor een aantrekkelijke prijs. De levering was snel en de communicatie van de bestelling via e-mail was ook duidelijk. Kortom, voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Geweldig!

Uitstekende klantenservice en snelle levering. Binnen twee dagen in geleverd in België.

• Levertijd

Ben blij met het product

• Levertijd

Ik heb de Europeese versie van de Mi band 5 besteld en aangezien deze jongens zo’n beetje de eerste in Nederland zijn die ze snel kunnen leveren ben ik bij XiaomiProducts uitgekomen. Mijn pakketje heb ik om 10 uur besteld en om 11 uur heb ik het pakketje opgehaald in Barneveld. Geen probleem! De site heeft veel keus van de Xiaomi producten en in plaats van het uit China halen, haal ik toch liever de spullen in Nederland.

super fit-band

de eerste was een mi fit 4 band die helaas la na drie maanden het glas stuk is gevallen. glas is dus niet zo sterk als dat er beweerd wordt. verder vindt ik het een super sport horloge. prijs kwaliteit is super.

Highly recommended

Fast, next day delivery, item as expected. I'll definitely buyfrom them next time. All-in-all, highly recommended.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld