Goed snel en goede prijs kwaliteit

Erg tevreden

• Levertijd

Prima heel goed en snel contact per mail. En dezelfde dag kunnen afhalen. Heel goed.

• Levertijd

Bestelling werd supersnel bezorgd. Aftersales service is ook uitstekend.

Very good!

Bom atendimento e entrega no prazo.

• Você nos recomendaria? sim

Ik heb alle xiaomi produkt Zoals telefoon en mediabox.

Ik ben erg tevreden tot nu toe alle xiaomi produkten wat ik gekocht had, ben ik tevreden. Zonder oroblemen goed gewerkt en werken nog.

Uitstekend!

Goede webshop. Product besteld 2 dagen later in huis!! Top service!!!

• Levertijd

Mooi en een strak design met goeie functies

Smart Mi Fan 2 is een strak design en heeft goeie functie waarbij je met de Xiaomi-home alles kunt regelen. Een nadeel van dit product is dat er geen afstandsbediening meegeleverd wordt. Wel fijn als je met een smart-app kunt werken, maar niet zo fijn voor de oudere generaties.

• Levertijd

Voldoet aan wat je er van verwacht

Snelle correcte levering zonder poespas!!

Snelle verzending en levering

Duidelijke website makkelijk bestellen en snelle levering. Heb de Amazfit Gr 42 pas twee dagen in gebruik, bevalt tot nu toe prima.

Prima sporthorloge

Horloge ziet er goed en degelijk uit. Het uurwerk is net als bij andere Sporthorloge wat dik. Ik hoop dat het zo waterdicht is als gezegd wordt (moet dat nog testen zodra het zwembad weer open gaat en ik er weer baantjes kan trekken.) Ik mis een bloeddrukmeter en een saturatiemeter. De slaapmonitor is zeer gedetailleerd en geeft goed advies. Ik zou ook graag zo’n horloge voor mijn kind kopen maar het is te breed voor haar pols.

Doen wat ze zeggen

Dag ervoor besteld en netjes de volgende dag bezorgd

• Levertijd

Snel geleverd en netjes verpakt!

Zie titel

• Levertijd

Snel en correct, zoals het hoort !

Mijn eerste kennismaking met Xiaomi, en de eerste indruk is alvast zeer goed. Zowel wat prijs, levering als de producten zelf betreft. Wat mij betreft een heel goed alternatief voor de duurdere systemen. Misschien niet zoveel mogelijkheden als bij die systemen, maar de doorsnee gebruiker heeft dit ook niet nodig.

Doet wat het moet doen

ben erg tevreden over mijn Xiaomi band 5. Er zitten voor mij voldoende mogelijkheden op. Ook de bandjes in diverse kleuren maakt dat je de band 5 bij allerlei outfits kunt dragen. Qua prijs en mogelijkheden een voor mij zeer goede aanschaf

• Levertijd

Snelle levertijd en prima product

Snel geleverd en prima product voor een goede prijs. Bijgeleverd bandje was ook prima.

Ok.

Ok

Top stick!!!!

Binnen 1 dag in huis Goed geïnformeerd

Uitstekend, communicatie top

Mijn aankoop was niet meer in voorraad, ander product aangeboden voor zelfde prijs. Uitstekend gecommuniceerd en afgehandeld.

• Levertijd

xiaomi producten zijn goede producten, zeker voor de prijs die je er voor betaald

Snelle levering en service

Door een tikfout op mijn mobiel werd het pakketje per ongeluk bij iemand anders in de straat geleverd. Deze persoon nam contact op met XiaomiProducts en wij kregen netjes een mail waar het pakketje was gebracht. Levering was super snel en netjes

Perfect verlopen

Xiaomi ventilator gekocht. Super product en perfecte levering!

Uiteindelijk Ontvangen

Ruim een week gewacht op de bestelling, een onbeantwoorde mail op de vraag waar het bestelde bleef. Eén telefoontje gepleegd waarin werd aangegeven dat er een foutje in was geslopen en een dag na dit gesprek geleverd. Dus, gaat er iets fout, dan is bellen met ze sneller dan mailen. Wel prettig aan deze webshop dat je ze kunt bellen. Dat kan niet overal. Goede prijs tov bv ali express.

Zijn zeer gelukkig met Xiaomi

Wij hebben al verschillende producten van Xiaomi zelfs de smartphone hiervan en die zijn ook geweldig goed. De ventilator is ook super goed en zeer geluids vriendelijk. Je hoort hem bijna niet. Ik denk zeker dat ik nog meer producten van dit merk aan zal schaffen.

Geweldig!!

Had al vaker producten van Xiaomi besteld, maar dan in China. Moest je wel geduld hebben. ( levertijd 4 tot 5 weken). Nu Online shop in Nederland. Vandaag besteld, morgen in huis. Top! Prachtige producten. Goede kwaliteit. Met een woord geweldig!!

Verdiende 10

Dit is reeds mijn vierde bestelling en zoals voorgaande keren was het nu wederom uitstekend geregeld. Gemakkelijk te bestellen, fijne communicatie, snelle levering en een geweldig product !!!!

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld