Enorm verrast door de kwaliteit!

Leuke producten aan een heel correcte prijs. Alles wordt netjes op tijd geleverd en is redelijk goed verpakt.

• Levertijd

Snelle en uitstekende service!

Snelle en uitstekende service!

goed product

goed product en ziet er degelijk uit (ventilator)

Zoals het hoort te zijn

Net twee Xiaomi Smartfan 1c gekocht tegen een heel scherpe prijs. Vlotte afhandeling.

goede prijzen, normale levering

We hebben een smart watch besteld. Levering was redelijk snel via brievenbus paketje.

• Levertijd

Product netjes optijd binnen Product werkt perfect Ingebruikname van product zeer gemakkelijk

• Levertijd

Snelle levering en goede producten

Een temperatuursensor en earbuds besteld, correcte prijzen en goede levering. Niets op aan te merken

snelle en foutloze levering

Op de duidelijke en volledige website is het eenvoudig om het gewenste produkt te vinden en te kopen. Zondagnamiddag besteld en dinsdagmiddag thuis geleverd door postnl.

• Levertijd

Beste manier om snel en tegen een goede prijs xiaomi producten thuis te krijgen.

Het is soms moeilijk andere producten dan telefoons in Nederland te kopen van het merk xiaomi. Het moet dan al snel buit china komen. Via XiaomiProducts kan je de levertijd enorm verkleinen, heb je geen kans op douanekosten en zijn producten als de mi-band plotseling gewoon verkrijgbaar.

• Levertijd

Een leuke gadget met één nadeel

Een goed toestel, ik krijg alleen geen berichten aan via whatsapp..

• Levertijd

Alles goed afgehandeld en product naar wens

Goede Fan en makkelijk te bedienen via App of op de ventilator zelf.

• Levertijd

kwalitatief en een goede prijs

Tot nu toe kan ik zeggen dat product zich aan de verwachtingen voldoet en gebruiksvriendelijk is. Enkel eventjes problemen gehad met het connecteren van het product met gsm.

• Levertijd

Prima keuze, snelle verzending en beste prijs.

Goed.

Perfecte webshop

Ik vind dit een goede webshop tevens is het aangekochte artikel een perfecte weergave van het aangebode artikel op de webshop.

• Levertijd

Goede snelle levering en heel betaalbaar voor goede kwaliteit.

Goede en snelle levering. Zou fijn zijn als je misschien vanaf een bepaald bedrag gratis verzending. Heel betaal voor goede kwaliteit.

Degelijk materiaal Werkt zeer goed

• Levertijd

Xiaomi heeft de waaier snel geleverd, de kwaliteit is prima en zeer geruisloos.

MI band 4 gekocht. Erg tevreden mee. En snel en correct geleverd

• Levertijd

Aangename band, perfect van grote, geen moeilijk systeem. Geen overbodige knoppen

Goed en betaalbare kwaliteitsproduct

Snelle en correcte levering na bestelling.

• Levertijd

Mooi product en goede kwaliteit. Fijn in de oren. Had de oude zwarte ook al maar bewust nu deze met microfoon gekocht. Wel jammer dat er geen Nederlandse beschrijving is.

Mooie maskers

Zoals omschreven

Helemaal top !

Niks op aan te merken, product was op voorraad en snel binnen. Binnenkort maar weer eens een nieuwe bestelling plaatsen. Bedankt !!

• Levertijd

nice design and easy to use

the price to performance ratio is very high, beautiful design, simple to use, can easily be controlled using phone.

• Levertijd

Soepele bestelling en prompte levering. Goede verpakking. De ventilators beter dan verwacht. Fijn stil, goede instellingsmogelijkheden en app werkt oke

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld