Absoluut de laagste prijs . Snel geleverd,produkten oke. Ben tevreden, zal in de toekomst Nog bestellen.
top
redelijk snel in elkaar gezet en werkt goed, alleen de app gaat moeizaam
ok correct
ventilator is goed, xiaomi home programma is voor mij niet aan het werk te krijgen.
Ik kreeg eerst in beeld toestel komt na 15 aug. en toestel was er in een dag. Ik kreeg medeling over dek dit? niet af , bij openen. Was ook opgelost na update tweede dag enz.
Weliswaar is het alleen de bedoeling een review te schrijven in dit geval "mocht de order naar wens zijn verlopen dan kunt u dit laten weten door een beoordeling achter te laten" Toch wil ik graag mijn ervaringen hier achter laten. Het is immers de bedoeling dat ook andere - potentiële - kopers er beter van worden! Het eerste wat opviel: het is een gedoe om de band om de pols vast te maken. Eigenlijk heb je er een hand extra voor nodig. Dat doe je door een minuscuul uitsteekseltje in een nog kleiner gaatje te drukken. Lastig, want óf aan de ene kant kan je hem niet op zijn plaats houden, of aan de andere kant is het gaatje onzichtbaar. Ik draag hem nu drie dagen en al twee keer raakte de band los terwijl ik niets bijzonders aan het doen was. Voor alles zekerheid heb ik hem daarna nóg een gaatje strakker om gedaan [in het voorlaatste]. Dan staat de afdruk van de kast wel diep in de huid. Verder gaat het scherm om de haverklap aan terwijl ik het niet aanraak. Toen ik voor het eerst de gegevens naar de app wilde overbrengen gaf de app steeds de boodschap dat hij de band niet kon vinden. Vreemd, want Bluetooth aan, alle tips uit de help pagina op dit gebied gevolgd > nog steeds "onzichtbaar". Wat schetst mijn verbazing: onder "status" zijn alle gegevens wel degelijk opgeslagen. Al met al reden om behalve deze review ook Rico en Berend van den Brink - beginnende webshop ondernemers - te schrijven om te onderzoeken: is dit oplosbaar of moet ik hem terug sturen?
Beste meneer/mevrouw, Vervelend om te horen dat uw ervaring met XiaomiProducts niet is bevallen. Wij zouden graag met u samen tot een oplossing komen. Via dit bericht willen wij u vragen om te mailen naar: [email protected], om zo samen tot een gepaste oplossing te komen voor uw probleem. Wij hopen dat uw ervaring met XiaomiProducts hierdoor verbeterd en wij zien u dan ook graag terug voor een volgende keer! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantenservice XiaomiProducts
Mijn artikel besteld en binnen 2 dagen ontvangen, zoals afgesproken.
Snel verstuurd en producten zoals omschreven.
Moest mijn bestelling annuleren , daarom geen oordeel over het product
Mijn ervaring met het bedrijf is zeer goed. Een hele snelle levering, en ook de laagste prijsgarantie. Via klantenservice gemaild dat elders goedkoper was. Ook voor deze prijs gekregen, met een leuk kaartje er bij Top.
was eerst sceptische erover toen mijn man hem ging bestellen. Maar na paar uurtjes was ik al om. Heerlijk bijna geruisloos en natuurlijke wind.Verschillende standen en makkelijk in bediening.
Goede prijs en snelle levering
Nog even voor het hete weer een fan gekocht van Xiaomi versie 2 zonder de accu. Hij is echt super stil! Daarnaast zeer makkelijk met de app te bedienen en kwalitatief zit het goed in elkaar. Dus niet twijfelen!
Snelle levering met duidelijke communicatie
Door de kompactheid voor elke tv te gebruiken. Het beste met usb voor de stroomvoorziening. Is wat trager dan de mi box maar geen probleem.
Snelle levering, twee bandjes voor de mi band 4. Zitten prima.
Ik heb op het moment van schrijven 3 dingen gekocht via deze winkel en nog een item dat via Bol verliep en werdt geleverd door xiaomiproducts. Bijna alle spullen waren netjes op tijd geleverd (1 item duurde lander door een vertraging van de levering aan xiaomiproducts), de communicatie gaat via email soepel en snel. Ik zou niet twijfelen om hier weer iets te bestellen, Super!
Tel.contact gehad over een smartwatch. Maat werd gecheckt, omdat ik een dunne pols heb. Bij afhalen lag die keurig klaar en kregen ook de gelegenheid om andere horloges te bekijken. Medewerker had alle tijd voor ons.
Besteld ,bij deze winkel was hij 20 euro goedkoper wel bezorgkosten, product snel ontvangen ,simpel in elkaar te zetten app geïnstalleerd ook dit werkt prima de ventilator weegt licht, werkt goed ,perfect dat hij draadloos werkt ,van woonkamer neem je hem mee naar de slaapkamer waar hij heel de nacht draait en we in deze hitte goed kunnen slapen en daarbij maakt hij weinig geluid wat aangenaam is, dus wij zijn tevreden als ik dan een minpunt heb is het de prijs inclusief verzenden 114,90 ,maar voor mij is hij dat waard
Ik had 2 powerbank besteld, slechts 1 werd bezorgd. Even voor 17.00 uur daarover gebeld, geen gezeur maar meteen de toezegging dat de 2e zsm zou worden toegestuurd en die was er 2 dagen later ook. Dat is service zoals je hoopt, dikke prima. Ik ga hier nog vaker bestellen. Bedankt en groeten, Harrie (Asten)
Tevreden met levering, alles naar wens verlopen
Vlotte levering en top product
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.