prima product, correcte levering

prima product aan een goede prijs. Leveringstermijn zoals voorgesteld op de website. een tevreden klant.

Maakt belofte waar

Bestelling prima afgerond, snel geleverd en alles overeenkomstig omschrijving site. Bedankt!

• Levertijd

Snelle levering, beschadigd product, correct opgelost

De bestelling werd de volgende dag geleverd. Bij één product zat een snee in de verpakking, die ook in het product zelf doorliep. Mail snel beantwoord en nieuwe product wordt geleverd zodra het op voorraad is.

• Levertijd

Snelle levering en doet wat het doen moet.

Snelle levering van de Xiaomi Mi TV Stick, eenvoudige installatie. Gebruik hem voornamelijk voor de Ziggo Go app en Disney+.

• Levertijd

Het bestellen en leveren zijn uitstekend verzorgd. Ik hoop dat het assortiment, van xiaomi producten, in de toekomst wordt uitgebreid..

• Levertijd

Snelle levering en netjes verpakt.

• Levertijd

Prima en dat voor zo weinig geld!

Een paar dagen gebruikt nu met veel plezier waaronder een keer met de mountainbike met leuke, nuttige informatie over de rit en mijn fitness. Ook leuk om je slaap eens te beoordelen. Verder een vlot mailtje terug nadat er een foutje op de site stond over de prijs bij aanschaf van 2 Mi 4 bands.

• Levertijd

Voor een bijna Ali-prijs, binnen 1 dag in huis.

Voor een bijna Ali-prijs, binnen 1 dag in huis.

• Levertijd

Goede eerlijke prijs, snelle verzending!

De webwinkel is precies wat deze behoord te zijn. Eenvoudig, overzichtelijk en precies de informatie laten zien waar een klant op zit te wachten. Zonder poespas, heldere duidelijke informatie. Daarom weer een order geplaatst.

• Levertijd

Goed en degelijk product.

Ondanks goed product vond ik de gebruikershandleiding slecht. Zelf wat geprobeerd met drukken van knopjes maar dit product verdient beter.

Voldoet 120% aan mijn verwachtingen

Mooi design, Stevige, krasvaste behuizing en band, Veel functies, Werkt zoals gesteld, Goede opvolger van band 4.

• Levertijd

Goed verzorgd conform de beschrijving

De bestelling is snel binnen en geïnstalleerd en het werkt goed

Alles naar behoren

Geen problemen gehad en alles is netjes naar behoren gegaan. Op de hoogte gehouden van de bestelling via de mail.

• Levertijd

Goed product en snel geleverd.

De Xiaomi Standing Fan 2 is geruisloos en doet het goed. De levering was snel, de ventilator was goed verpakt en makkelijk in elkaar te zetten. Koppelen via de app om spraakgestuurd te kunnen bedienen is even puzzelen maar het werkt.

• Levertijd

Prima eerste ervaring met dit bedrijf

X

• Levertijd

Snel geleverd en product volgens verwachting

Na lang zoeken kwam ik op de Amazfit GTR en deze was op voorraad, dus het ging snel om daarna te genieten van mijn aankoop.

Fast and reliable

Nice

Blij met mijn smartfan

Ik had een smartfan besteld en deze werd netjes de volgende dag geleverd.

• Levertijd

Het verbaasd mij dat je extra moet betalen voor creditcard.

Prima en snel verzonden. Helaas geen gratis verzending en je moet extra betalen voor betaling middels creditcard. Wat onder de nieuwe richtlijnen niet zou mogen.

• Levertijd

prima product mi tv stick

• Levertijd

Duidelijke site en snel geleverd!

Voor ons zelf op het nachtkastje en een voor op de babykamer als je 's nachts de fles moet geven of een luier moet verschonen en niet een al te fel licht wilt hebben. Erg blij met deze lampen, makkelijk met de hand te bedienen op met de app op je telefoon.

Tevreden

Goed product en tevreden. Hoop met dit product er heel lang te kunnen genieten.

• Levertijd

Snelle en vlotte bezorging zoals beloofd

Alles zoals omschreven en vlot geleverd.

• Levertijd

Snel geleverd voor een aantrekkelijke prijs.

Fijne dashcam die snel werd verstuurd.

• Levertijd

Prima! Snel en goedkoop*!

Heb nu meerdere items besteld bij deze shop, netjes voor 15 uur en next day afgeleverd! Echt prima prijs,..fijne shop om ff iets snels te bestellen van ons lievelingsmerk Xiaomi;) Hoop in de toekomst hier meer te bestellen maar ook dat het aanbod groter wordt, gr Tom

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld