Prima! Snel en goedkoop*!

Heb nu meerdere items besteld bij deze shop, netjes voor 15 uur en next day afgeleverd! Echt prima prijs,..fijne shop om ff iets snels te bestellen van ons lievelingsmerk Xiaomi;) Hoop in de toekomst hier meer te bestellen maar ook dat het aanbod groter wordt, gr Tom

Prima product

Kwalitatief heel goed, snelle levering, heel blij mee

Correcte afhandeling

Bestelling geplaatst, maar verkeerde items in de levering. Support was snel in antwoord en snel in oplossing.

Positief

Enigzins verwarrend aangezien de trace van post.nl meldde dat het adres verkeetd was maar uiteindelijk zat alles in de bus. Tip: op uw website waar je het huisnummer invult kun je geen letters ingeven terwijl in BE huisnummers MET een letter, bvb 125B, meer voorkomt en sommige koeriers lezen het adres dan niet juist.

Betrouwbaar. Goede prijs-kwaliteitverhouding

Na een incomplete levering en een haperende nalevering is alles naar goede tevredenheid opgelost. De communicatie en reactie snelheid is zoals het hoort te zijn .

Zoals het hoort!

"Zoals het hoort "klinkt minder fantastisch dan het bedoeld is maar "zoals het hoort" is in deze hectische tijden niet vanzelfsprekend. !! Proficiat daarvoor... ik ben trouwe klant!

• Levertijd

XiaomiProduct doet wat ze belooft

Voordat ik mijn Huami GTR bestelde had ik telefonisch contact. Hier werd ik virendelijk en correct te woord gestaan. Bestellen en afrekenen zijn eenvoudig en zoals aangegeven op de website was mijn bestelling de volgende dag bezorgd.

Prima bedrijf

Alles volgens afspraak,beter kan niet.

Het klopte allemaal

Ik heb gekozen het product op te halen bij het magazijn, conform afspraak aanwezig. Horloge direct gepakt afgerekend en ik kon weer door naar huis. Horloge was netjes verpakt in verzegeld doosje.

perfect

• Levertijd

Vandaag besteld morgen in huis.

Mooie winkel , en goed overzicht.

Snelle service. Goede prijs/kwaliteit

• Levertijd

Snelle levering en zeer tevreden met geleverde spullen en kwaliteit.

• Levertijd

Goed aanbod, snel geleverd en precies wat ik wilde

Ik ben super tevreden met XiaomiProducts, ik kreeg snel mijn producten, het was overzichtelijk en alles volgens afspraak. Top!

• Levertijd

Alles is perfect verlopen. Snelle levering. Prima!

Alles is perfect verlopen. Snelle levering. Prima!

Alles prima verlopen!

Stuk goedkoper dan via bol. Com en andere. Snelle en correcte levering.

Prima product

Zeer fijne ventilator. Via de app te bedienen en lekker stil en cool. Zou nog beter zijn als deze op de 5 ghz te bedienen is.

• Levertijd

Handige website, snelle levering en goede service.

Zie hierboven.

• Levertijd

Kwaliteitsproducten tegen scherpe prijs!

Ik was eerder niet bekend met Xiaomi producten, maar ben helemaal verkocht! Echt een aanrader voor mensen die kwaliteit zoeken voor een extreem lage prijs. XiaomiProducts heeft een grote voorraad aan Mi producten en verzorgt een snelle levering.

Gewoon super product

Van bestelling tot levering goede feetback hoe en waar pakket is. Zeer snelle levering zoals op website staat binnen 24 uur. TOP

top pruducten

Al jaren xiaomi fan, nu ook goed bereikbaar en betaalbaar in Nederland.

• Levertijd

Eerste indruk, een goed doordacht product voor een zeer redelijke prijs!

Na drie compressors van andere fabrikanten te hebben gekocht, is dit de eerste, die gewoon doet wat hij moet doen! De eerste twee waren gewoon defect de derde had geen sluitende ventiel aansluiting. Ten opzichte van de prijzen van Bol.com is xiaomi products ook goedkoper. Tot zover een prima product!!

Snelle levering.

Bestellingen werden snel en juist geleverd!

Topshop

Top materiaal aan deftige prijs

• Levertijd

Geweldig, product snel geleverd en zeer tevreden over het product.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld