goede en adequate levering met een mooie prijs! Ik zal zeker vaker bestellen.
Dashcam besteld. Goed prijs goed product. Had alleen het verkeerde huisnummer voor bezorging ingevuld. Dat werd heel snel en goed aangepast zodat ik de volgende dag het pakket op het goede adres binnen had.
Ik werd op de hoogte gesteld van één dag vertraging in de verzending. Levering verder goed verlopen. De gepubliceerde prijs is scherp maar hier worden nog verzend- en betalingskosten aan toegevoegd op het einde van het bestelproces. Ik kom dit zelden tegen dat er nog extra kosten (zo'n 10 euro) aangerekend worden voor bestellingen boven de 200 euro.
Werkt zoals omschreven
Bedankt voor de snelle service en duidelijke communicatie!
Je krijgt wat je besteld en op tijd. Wat wil je nog meer?
Prima !
Vlotte bestelling, correcte levering. Product voldoet aan de beschrijving.
Vlotte levering en een goed product
Via surfing bij Xiaomi terecht gekomen. Bestelling is vlot afgerond.
Aangekocht AMAZFIT BIP S voldoet prima. Er wordt niet gereageerd door klantenservice op mail/WhatApp! Door eigenaar XiaomiProducts wordt verkeerde/valse informatie verstrekt over, 2e hands, producten die via Marktplaats advertentie worden aangeboden. Vandaar deze negatieve beoordeling.
Beste meneer/mevrouw, Vervelend om te horen dat uw ervaring met XiaomiProducts niet is bevallen. Wij zouden graag met u samen tot een oplossing komen. Via dit bericht willen wij u vragen om te mailen naar: [email protected], om zo samen tot een gepaste oplossing te komen voor uw probleem. Wij hopen dat uw ervaring met XiaomiProducts hierdoor verbeterd en wij zien u dan ook graag terug voor een volgende keer! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantenservice XiaomiProducts
Mijn levering is snel en goed afgehandeld. Omdat ik mijn product niet als goed heb ervaren wilde ik mijn review plaatsen op de website. Deze review van 2 sterren verscheen echter nooit op de website waar enkel 5 sterren reviews blijken op te staan. Ik dus twijfel aan de oprechtheid van deze website en zal niet meer bij ze bestellen
Beste meneer/mevrouw, Via dit bericht willen wij u vragen om te mailen naar: [email protected], om zo in contact te komen over uw gegeven beoordeling en wellicht een gepaste oplossing. Wij hopen dat uw ervaring met XiaomiProducts hierdoor verbeterd en wij zien u dan ook graag terug voor een volgende keer! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantenservice XiaomiProducts
zie hierboven
Bandjes passen perfect en snel geleverd
Weet nog niet helemaal hoe het allemaal werkt, maar ziet er op en top uit
Scherpe prijzen, snelle levering
Duidelijke site, snelle levering, alles zoals beschreven
Alles duidelijk en overzichtelijk en een hele snelle levering!
Als de goedkoopste en bovendien een van de eerste aanbieders van de Xiaomi Mi Smart Band 5, heb ik besloten dit product hier te kopen. Ik heb na 15.00 besteld en was me ervan bewust dat het die dag niet meer verstuurd zal worden. De volgende dag kreeg ik netjes een verzendbevestiging en de dag daarop lag het pakketje in de bus. Het was even schrikken bij het open maken van de bubbeltjes enveloppe, omdat de doos was ingedeukt, gelukkig was er geen schade aan het product. Ik neem dit XiaomiProducts ook niet kwalijk. Ik heb zelf voor een simpele verzending gekozen en PostNL zal er wel niet netjes mee om zijn gegaan. Ik zal er waarschijnlijk nog wel eens iets bestellen aangezien Xiaomi producten kwalitatief goed zijn voor een schappelijke prijs en XiaomiProducts een ruim assortiment heeft.
Zeer snelle levering en het apparaat werkt perfect.
Een ervaring rijker :)
Product is top, alles werkt perfect ;)
Het product overtreft mijn verwachtingen. Ik kocht deze router omdat de Google Nest Mini apparaten die ver van de Ziggo router stonden slechte WiFi verbinding hadden. Ik kon met enkel een paar clicks deze Xiaomi router als Network Extender instellen wat precies was was ik nodig had. Deze dual band router (WiFI auto-schakelen tussen 2.4GHz of 5GHz of beide tegelijk) beschikt naast de volledige primaire router functionaliteit ook over 2 voorgeprogrammeerde switch/repeater modi. Je kunt dus kiezen voor 1) Primary Base Station 2) WiFi Network Extender 3) Network Extender (extend existing network). De derde optie was precies wat ik nodig had. Nu zitten al mijn apparaten op dezelfde netwerk (Google Home + Philips Hue requirement) ondanks dat ze aan 2 verschillende Wi-Fi netwerken verbonden zijn en ze raken nu de WiFi nooit kwijt. Ook is de Internet snelheid op de eerste verdieping nu maximaal en gelijk aan die op de begane grond. Heel eenvoudige en snelle setup. Overzichtelijke en intuïtieve settings pagina's. Ook handige status pagina met de router performance en geheugen gebruik. Top! Hopelijk blijft de router goed functioneren, ik heb hem pas een paar dagen in gebruik.
Goede omschrijving van de producten. En vooral een snelle levering.
Fast reply when I have questions via Email, and fast shipping Too. Already bought 2 times and both are nice experiences.
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.