Goed product met de juiste omschrijving en snelle levering

Op de site stond de juiste omschrijving en snelle levering. Product is goed verpakt en werkte naar behoren

• Levertijd

Binnen 1 dag was de drone in een onbeschadigde verpakking in huis!

Uitstekend. Wordt gewoon gehandeld zoals het hoort.

Stipte levering

Besteld en per ommegaande ontvangen

Goed + Mooi Product

Goed + Mooi Product Snelle Levering en goed verpakt.

Ineen woord TOP

Prima geholpen ook via mail. Hier kan je gerust kopen. Ik de volgende keer zeker, raad het mijn familie en vrienden aan.

Superblij mee!

Snelle levering en product werkt goed en meet alles goed; stappen, calorieën, slaap, stress, cyclus. En je krijgt ook een gezondheidsscore. Ik heb vandaag ook de weegschaal met Bluetooth besteld om de info in mijn app compleet te hebben.

• Levertijd

Goed product voor relatief weinig geld

• Levertijd

Snelle levering en goede prijs!

Op internet gezocht naar een xiaomi mi portable electric air compressor. Hier gevonden voor een goede prijs. Aanrader!

Scherpe prijs, goede service

Xiaomi Mi Band 5 aangeschaft. De prijs op deze website was een van de scherpste. Vlotte service en goede dienstverlening.

Snelle levering &product zoals verwacht

Product voldoet geheel aan verwachting. Snelle levering, echter zending was niet geheel compleet. 1 telefoontje en de volgende dag was het ontbrekende deel ook in huis. Top, dat zie je wel eens anders.

prima product en tijdige levering

prima product en tijdige levering

Zeer goed ervaring

product makkelijk via de site te bestellen. Product werd op tijd geleverd( 2 dagen) en goed verpakt. Kortom zeer goed ervaring met Xiaomi

• Levertijd

Telefoon mi 9 lite echt een perfecte telefoon vorig week de mi band 5 aangeschaft en een extra bandje en een screenprotector alles was op voorraad opgehaald in Barneveld en volgende week ga ik de weegschaal bestellen om samen met de mi fit app en het bandje 5 wat aan mijn conditie te werken top

• Levertijd

Top, product doet precies wat ik verwachte

Heb de x96 mini besteld en werkt helemaal naar behoren!

nvt

• Levertijd

Snelle levering, producten zelf zijn van redelijke kwaliteit

Zoals vermeld op de website is de levering vrij snel, let wel op de levertijden onder elk product, niet alles is altijd op voorraad, dus dan duurt de hele bestelling langer. Producten zien er degelijk uit. Grootste minpunt voor mij was dat de producten niet te koppelen zijn met Google, Smart Life/Tuya. Hiervoor moet je zo rond de €100-200 EXTRA uitgeven om dit te kunnen laten communiceren met elkaar. Note: onderling werkt alles met de Mi-home app grandioos

• Levertijd

prima prijs en snelle levering

nu wel 2 jaar garantie en retour recht. geen Ali nodig. jammer dat ze nog niet de nieuwe AX wifi routers leveren.

• Levertijd

Levering van het bestelde product zoals aangegeven/ Prima kwaliteit en werk zoals omschreven op de website. Prima

Snel antwoord klantenservce.

Helaas was er veel vraag naar het product na een goede recensie bij de ANWB waardoor de voorraad niet toereikend was en moest wachten op de nieuwe voorraad.

Gewoon goed

10 dagen gewacht.

Moest langer wachten Hou er rekening mee. Maar toch goed toegekomen. Comunicie met klantendienst goed.

• Levertijd

Snelle levering, uitstekende prijs alleen jammer van de verzendkosten

Xiaomi Mi Band 5 * snelle levering * prima prijs * jammer van de verzendkosten. Deze gewoon meeberekenen in de prijs

• Levertijd

Snelle levering,zeer goed verpakt,duidelijke faktuur en uiteraard voldoet het bestelde product!

Erg fijn en duidelijk.

Op de site was alles erg duidelijk aangegeven en ik kon gemakkelijk iets bestellen. Alles werd goed uitgelegd met emails en notificaties nadat ik had besteld. Erg fijn dus!

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld