Delivery was fast and price was comparative

The delivery was very quick and price was cheaper when compared with many other online websites. Nice place to buy xiaomi products.

• Levertijd

Goede spullen, correcte en snelle levering!

Goede spullen, correcte en snelle levering! Goede prijs/kwaliteit verhouding.

• Levertijd

super product, snelle levering en info

goed product snel geleverd , alles klopte

• Levertijd

Heel blij met de watch en de snelle levering

Op zoek naar een leverancier van mijn nieuwe watch kwam ik al snel op Xiaomiproducts. De prijs was goed en de levering heel snel. Ben heel tevreden!

Bijzonder tevreden over

Prima oortjes, goed geluid en goede accuduur. Toch eigenlijk wel bijzonder dat dit voor dit geld leverbaar is.

• Levertijd

mijn ervaring is grandioos te noemen

Een pluim voor: - de snelle reactie - de snelle afhandeling - snelle bezorging vandaar dat ik het in 1 woord grandioos noem.

• Levertijd

Duidelijke site en de volgende dag geleverd!

Duidelijke site en de volgende dag geleverd. Ben erg tevreden met mijn mi band 4!

Splendid

Delivery was very fast and the product is of great quality

Tevreden over de service

Alles is goed verlopen, correcte producten geleverd en snelle levering zoals beloofd

High qulity

High gulity and good customer service

Value for Money

Scherpe prijs, korte levertijd en duidelijke communicatie. De Xiaomi Mi Air Purifier 3H aangeschaft, elders vaak uitverkocht of beduidend duurder. XiaomiProducts (website) bij mijn vaste bookmarks geplaatst, kom er zeker terug.

• Levertijd

Prima dashcam tegen zeer acceptabele prijs

Duidelijke internetsite snelle levering van een goed product.

• Levertijd

Zeer goede schakelaar werkt ook perfect met homey

Perfect programmeerbaar met homey flows Je kan tot 9 verschillende acties programmeren Alleen jammer dat je geen dimMer functie hebt

Prettige webshop

Bestelde product volgende dag al in huis. Product is exact zoals beschreven.

Fast, reliable and helpful

They answerd any of my questions in hours, I didn't have to wait days for their answer, shipping was fast, within a week after payment, and it's in perfect condition. Thank you XiaomiProducts!

Prettig, en fijn bandje

Nadat ik het bandje heb besteld kreeg ik meteen informatie over de bestelling. Bezorging was snel.,per post. Prima.

• Levertijd

Ik zou zo weer bestellen

Top en snel geleverd

Product zoals verwacht. Snel geleverd.

Snelle en uitstekende service

Drone besteld, volgende dag reeds geleverd. Mooi in het doosje, gepersonaliseerd briefje erbij, top!

gewoon goed!

Wij hebben de Xiaomi band 5 besteld en de volgende dag in huis ontvangen. Van bestelling to levering en persoonlijk advies is alles top geweest.

• Levertijd

Prima prijs en snelle service

Product (redmi earbuds) voor een nette prijs ontvangen en was snel verstuurd.

• Levertijd

Zeer snel geleverd en past goed

Snel geleverd 1 masker was, stuk. Maar er is dadelijk een nieuw opgestuurd.

Mooi produkt, snel geleverd

Voor het eerst iets bestekd bij XiaomiProducts, bestellen was makkelijk via de site. Werd netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en het product werd snel geleverd. Als ik weer een Xiaomi product nodig heb zal ik zeker weer hier kijken.

• Levertijd

Altijd snel en onbeschadigd geleverd

Heb al een aantal maal besteld. In één woord: topservice! Klantenservice heb ik nog nooit nodig gehad.

• Levertijd

Na fout van Xiaomi maanden later horloge weten te regelen bij hun

Voor de verjaardag van mijn vriend hadden we een hardloophorloge bij Xiaomi gekocht via bol.com. Toen het pakket op tij thuis aan kwam stond er aan de buitenkant wel de juiste naam en adres maar toen we het pakket opende zat er een heel ander product in en de factuur van een heel ander persoon. Na snelle communicatie pakket gratis kunnen terugsturen maar het horloge stuurde ze niet op. Toen we opnieuw het horloge wilde bestellen was het al uitverkocht. Na lang wachten een ander hardloophorloge bij ze gekocht (dit keer rechtstreeks) dit ging wel in 1 keer goed, helaas was zijn verjaardag ondertussen al weer een maand of 2 geleden. Beetje jammer dat het zo gelopen is maar hij is heel blij nu met zijn horloge alsnog.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld